qqqqqaa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά! Δυστυχώς πριν λίγες μέρες μου έσπασε (ράγισε από την κάτω πλευρά), το ξύλινο τύπου δάπεδο του διαδρόμου γυμναστικής μου. Ειμαι 93 κιλά και ο διάδρομος θεωρητικά άντεχε μέχρι 110. Οπως και να 'χει, είδα πως δεν διαθέτει κάποιο μεταλλικό δοκάρι από την κάτω την πλευρά ώστε να μην επιστρέπει στο δάπεδο να μην λυγίζει πολύ. Κάλεσα την εταιρία του service και μου είπαν γύρω στα 100€. Μου φάνηκαν πολλά αλλά μπορεί και να μην είναι. Πιο πολύ με απασχολεί μην το αγοράσω και ξαναγίνει το ίδιο μιας και τώρα είναι η πρώτη φορά που έχω φτάσει αυτά τα κιλά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να του πρόσθετα μία μεταλλική πλάκα από κάτω για να το ενισχύσω. Μιας και μένω επαρχία, υπάρχει περίπτωση να πάω κάπου για να μου κόψουν ένα αντίστοιχο φύλλο; Ο τεχνικός στο τηλ μου είπε πως το δάπεδο αποτελέιται από 3 στρώσεις με την μέσα να παιζει να είναι τύπου MDF αλλά από την πάνω και την κάτω μεριά έχει στρώση από ξύλο που φτιάχνουν τις σανίδες θαλάσσης και ειδική επίστρωση για μειωμένη τριβή. Κάθε βοήθεια είναι εκπρόσδεκτη! 😉 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από qqqqqaa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα