Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sattack είπε

😁

Καλορίζικο! Μπορείς να επιβεβαιώσεις, αν θες, αν τραβάει ή όχι 8k και 4k video σε hlg, εκτός από hdr10+;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, Nate είπε

Καλορίζικο! Μπορείς να επιβεβαιώσεις, αν θες, αν τραβάει ή όχι 8k και 4k video σε hlg, εκτός από hdr10+;

Το βράδυ μόλις γυρισω από τη δουλειά.

Επεξ/σία από sattack
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nate είπε

αυτο το ΗLG που γραφεις δεν το ξερω καιδεν το βλεπω πουθενα. 

Με μια πρωτη ματια το app της καμερας  μοιαζει ιδιο με το s23u. Και στα 2 μου βγαζει επιλογη για video 4k 30fps και 60fps και 8k μονο 30fps.

Αν θες πες μου που ακριβως να κοιταξω αυτο που σε ενδιαφερει. 

6 ώρες πριν, panteraGGR είπε

Ποτε το παρηγγειλες και ποσο εκανε να σου ερθει?

Ειμαι στο Bελγιο, το παραγγειλα απο τη Samsung.be αμεσως, την προηγουμενη Τεταρτη τη μερα της παρουσιασης, και ηρθε με το ταχυδρομειο σημερα. Απο οτι ειδα στο ταχυδρομειο το ειχαν αρκετα νωρις, ισως απο το Σαββατο, και ισως θα μπορουσαν να το φερουν και χθες, για να μην πω και απο τη Δευτερα, αλλα μαλλον το καθυστερησαν επιτηδες για σημερα, γιατι απαγορευοταν νωριτερα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sattack είπε

αυτο το ΗLG που γραφεις δεν το ξερω καιδεν το βλεπω πουθενα. 

Με μια πρωτη ματια το app της καμερας  μοιαζει ιδιο με το s23u. Και στα 2 μου βγαζει επιλογη για video 4k 30fps και 60fps και 8k μονο 30fps.

Αν θες πες μου που ακριβως να κοιταξω αυτο που σε ενδιαφερει. 

Το hlg είναι τύπος hdr. Αν δεν σου είναι κόπος, μπορείς να δεις στο mediainfo (στον υπολογιστή, δεν ξέρω αν γίνεται από κινητό) τα στοιχεία κάποιου βίντεο που έχεις τραβήξει, μήπως λέει στις πληροφορίες πέρα από hdr10+ και κάποιον άλλο τύπο hdr. Αλλά αν σου είναι έστω και λίγο κόπος δεν χρειάζεται, ειλικρινά, σε ευχαριστώ που το έψαξες!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nate είπε

Το hlg είναι τύπος hdr. Αν δεν σου είναι κόπος, μπορείς να δεις στο mediainfo (στον υπολογιστή, δεν ξέρω αν γίνεται από κινητό) τα στοιχεία κάποιου βίντεο που έχεις τραβήξει, μήπως λέει στις πληροφορίες πέρα από hdr10+ και κάποιον άλλο τύπο hdr. Αλλά αν σου είναι έστω και λίγο κόπος δεν χρειάζεται, ειλικρινά, σε ευχαριστώ που το έψαξες!

Δεν μου ειναι κοπος, θα το προσπαθησω, απλα τωρα εχω βαλει το καλωδιο για το Smart switch, να αντιγραψει το παλιο τηλεφωνο στο καινουργιο και θελει καμμια ωρα ακομα, λεει. Μολις μπορεσω, θα σου πω τι μπορεσα να δω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sattack είπε

Δεν μου ειναι κοπος, θα το προσπαθησω, απλα τωρα εχω βαλει το καλωδιο για το Smart switch, να αντιγραψει το παλιο τηλεφωνο στο καινουργιο και θελει καμμια ωρα ακομα, λεει. Μολις μπορεσω, θα σου πω τι μπορεσα να δω. 

Να σου πω μόνο αν τυχόν δεν το ξέρεις, το mediainfo είναι ένα πρόγραμμα, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Το ανοίγεις, βάζεις μέσα το βίντεο και σου δείχνει τις πληροφορίες.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Nate είπε

Να σου πω μόνο αν τυχόν δεν το ξέρεις, το mediainfo είναι ένα πρόγραμμα, μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Το ανοίγεις, βάζεις μέσα το βίντεο και σου δείχνει τις πληροφορίες.

πανω που πηγα να πω ωραια, γιατι δεν εχω καπως να δω τετοιες πληροφοριες, παταω να κατεβει και μου λεει οτι το .exe της εγκαταστασης ειναι virus και το σβηνει!

virus.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, sattack είπε

πανω που πηγα να πω ωραια, γιατι δεν εχω καπως να δω τετοιες πληροφοριες, παταω να κατεβει και μου λεει οτι το .exe της εγκαταστασης ειναι virus και το σβηνει!

virus.jpg

Καλύτερα τότε άστο άμα είναι, μην έχεις τίποτα προβλήματα με τον υπολογιστή σου στα καλά καθούμενα. Ευχαριστώ πολύ πάντως, όπως και να 'χει.

Επεξ/σία από Nate
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nate είπε

Καλύτερα τότε άστο άμα είναι, μην έχεις τίποτα προβλήματα με τον υπολογιστή σου στα καλά καθούμενα. Ευχαριστώ πολύ πάντως, όπως και να 'χει.

μισο! το βρηκα στο app store και το κατεβασα στο κινητο! σε 3 λεπτα θα σου πω τι μου βγαζει!

Screenshot_20240124_222256_MediaInfo.jpg

Screenshot_20240124_222218_MediaInfo.jpg

Δε βλέπω τίποτα για HDR. 

Πρεπει να κανω κάτι άλλο?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...