Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, andreas-d είπε

1199€ έχει galaxy s24 ultra 512gb και δώρο το galaxy watch 6 και με ένα χρόνο δωρεάν samsung care+ το έχω στο καλάθι αγορών μου και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, μέχρι σήμερα είμαι με το s20 χωρίς κανένα παράπονο αλλά μου έπεσε και ράγισε λίγο η οθόνη.

Πάτα το επόμενο ρε φίλε..  η ζωή είναι μικρή για συμβιβασμούς! Αφού το ξέρεις και εσύ ότι τελικά θα το πάρεις! 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, andreas-d είπε

1199€ έχει galaxy s24 ultra 512gb και δώρο το galaxy watch 6 και με ένα χρόνο δωρεάν samsung care+ το έχω στο καλάθι αγορών μου και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, μέχρι σήμερα είμαι με το s20 χωρίς κανένα παράπονο αλλά μου έπεσε και ράγισε λίγο η οθόνη.

Πολύ καλή τιμή μην το σκέφτεσαι καν. Ειδικά αν ειναι και με τιμολόγιο τσάμπα θα σε βγει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2024 στις 1:36 ΠΜ, Waiss είπε

Με λίγα λόγια μια συσκευή που έχει πάρει λίγο από τα AI features των Google Pixels (λογικό αφού είναι κώλος και βρακί με την Google) κι έχει δανειστεί άλλα λίγα κατασκευαστικά από τα iPhones.

Εντωμεταξύ πολλά από αυτά τα AI θα λειτουργούν μέσω cloud και απομακρυσμένων servers. Τελικά ο SD8Gen3 δεν θα είναι τόσο ισχυρό SOC ώστε να τα τρέχει όλα αυτά on chip, όπως μας έπρηζε ένας Έλληνας YouTuber η ο Mrwhostheboss για τα αντίστοιχα AI της Google και το έκαναν θέμα; Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο η Sammy θα τα χρεώνει κιόλας μετά το '25.

https://9to5google.com/2024/01/17/samsung-galaxy-ai-features-paid/

Ο συγκεκριμενος Έλληνας που ανάφερεις.. Εχει καποιες εμπαθειες... Τα τελευταια 2 χρονια με την google... Μονιμως... Πιο πριν ειχε με την oneplus.. Σε ακομα χειροτερο βαθμο... Εκνευριστικός... Παλιοτερα προ 2020 ειχε και με την samsung την οποια τωρα... Αποθεώνει τα τελευταία 3 χρονια... Και παντα..αποθεωνει την huawei... Και δεν βρισκει ποτε τιποτα αρνητικο να πει. Και αμα στα βιντεο του σχολιάσεις απο κατω κατι που διαφωνει σε οσα λεει... Σε τραμπουκιζει και απο πανω... Αμα ριξεις μια ματια θα δεις.... Ολα αυτα παντως δεν ειναι τιποτα μπροστα στο οτι αναφέρεται υποτιμητικά σε συναδελφους του κατ επανάληψη στα σχολια κατω απ τα βιντεο του.. Αυτο νομιζω ειναι το Χειροτερο μακραν

Επεξ/σία από Giorgos17589
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, andreas-d είπε

Που σου βγαίνει τόσο; 

Δημοσ.
7 hours ago, Giorgos17589 said:

Ο συγκεκριμενος Έλληνας που ανάφερεις.. Εχει καποιες εμπαθειες... Τα τελευταια 2 χρονια με την google... Μονιμως... Πιο πριν ειχε με την oneplus.. Σε ακομα χειροτερο βαθμο... Εκνευριστικός... Παλιοτερα προ 2020 ειχε και με την samsung την οποια τωρα... Αποθεώνει τα τελευταία 3 χρονια... Και παντα..αποθεωνει την huawei... Και δεν βρισκει ποτε τιποτα αρνητικο να πει. Και αμα στα βιντεο του σχολιάσεις απο κατω κατι που διαφωνει σε οσα λεει... Σε τραμπουκιζει και απο πανω... Αμα ριξεις μια ματια θα δεις.... Ολα αυτα παντως δεν ειναι τιποτα μπροστα στο οτι αναφέρεται υποτιμητικά σε συναδελφους τους κατ επανάληψη στα σχολια κατω απ τα βιντεο του.. Αυτο νομιζω ειναι το Χειροτερο μακραν

Όπως και να έχει, περιμένουμε να δούμε τις κωλοτούμπες που θα κάνει για την Samsung τώρα, σχετικά με το AI και τους servers και πως θα τις δικαιολογήσει 😆

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Waiss είπε

Όπως και να έχει, περιμένουμε να δούμε τις κωλοτούμπες που θα κάνει για την Samsung τώρα, σχετικά με το AI και τους servers και πως θα τις δικαιολογήσει 😆

Ηδη το εκανε.. Εκανε συγκριτικο pixel 8 pro με s24 plus.. Και είπε οτι η samsung το λεει οτι χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ για να γινουν αυτα ενω η google δεν το λεει... Αρα ολα καλα ολα ωραία φυσικα. 

Στις 19/1/2024 στις 5:51 ΜΜ, ScorpioX777 είπε

Δολοφονία μιλάμε... Κατά συρροή ... Λεει και συμβουλές προς την apple μεσα στο άρθρο για το τι να μην κάνουν μπας και μαθει η apple να λειτουργει επιτέλους σωστα(μην παρεξηγηθω.. Σχολιαζω απλα τον τονο του αρθρου) 

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, Giorgos17589 said:

Ηδη το εκανε.. Εκανε συγκριτικο pixel 8 pro με s24 plus.. Και είπε οτι η samsung το λεει οτι χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ για να γινουν αυτα ενω η google δεν το λεει... Αρα ολα καλα ολα ωραία φυσικα. 

Δολοφονία μιλάμε... Κατά συρροή ... Λεει και συμβουλές προς την apple μεσα στο άρθρο για το τι να μην κάνουν μπας και μαθει η apple να λειτουργει επιτέλους σωστα(μην παρεξηγηθω.. Σχολιαζω απλα τον τονο του αρθρου) 

Τον συγκεκριμένο τον βλέπω για να γελάω με την φάτσα του (βάτραχος)😆

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Waiss είπε

Τον συγκεκριμένο τον βλέπω για να γελάω με την φάτσα του (βάτραχος)😆

Η φατσα ειναι υποκειμενικό... Δεν θα το σχολιασω αυτο. Εγω σιγουρα γελαω  και κάποιες φορες εκνευρίζομαι με την συμπεριφορα του στα σχολια και με τις εμμονές που εχει. Και ο,τι και να του πεις σε βγαζει ασχετο/άχρηστο φυσικά... Και οτι τα ξερει ολα. Παρολαυτα κανει καριερα στον τομεα του.. Κατι που δεν μου κάνει εντύπωση στη χωρα αυτη... Δυστυχως.. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, Giorgos17589 said:

Η φατσα ειναι υποκειμενικό... Δεν θα το σχολιασω αυτο. Εγω σιγουρα γελαω  και κάποιες φορες εκνευρίζομαι με την συμπεριφορα του στα σχολια και με τις εμμονές που εχει. Και ο,τι και να του πεις σε βγαζει ασχετο/άχρηστο φυσικά... Και οτι τα ξερει ολα. Παρολαυτα κανει καριερα στον τομεα του.. Κατι που δεν μου κάνει εντύπωση στη χωρα αυτη... Δυστυχως.. 

Γενικά δεν παρακολουθώ με σοβαρότητα κανέναν YouTuber reviewer. Εγχώριο η ξένο. Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ αγοράζω αυτό που καλύπτει τις δικές μου ανάγκες χωρίς όμως να βλέπω reviewers. Ξέρω εξαρχής τι θέλω, το ψάχνω αλλιώς και δεν ασχολούμαι με όλους αυτούς. Τώρα όταν κάθεσαι να κάνεις benchmarks για να αποδείξεις το δικό σου, δεν έχει κανένα νόημα. Αυτά είναι παλιμπαιδισμοί μιας εποχής που πέρασε και ξεχάστηκε. Ας μας πουν επιτέλους όλοι αυτοί οι reviewers που τρέχουν benchmarks για να νιώσουν κάπως, τι κάνουν στην καθημερινότητά τους με τα "ισχυρότερα"  SOCs που δεν θα το κάνουν με άλλα. Κάνουν editing στα κινητά τους; Όχι. Ότι κάνουμε όλοι, κάνουν κι αυτοί. Απλά κάποιοι πιο βαριά και κάποιοι άλλοι πιο normal. Γι'αυτό και δεν δίνω καμία ουσιαστική βάση σε όλα αυτά. Πόσο μάλλον σε άτομα του YouTube, που έχουν χορηγίες η και οφέλη για να διαμορφώνουν απόψεις.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Waiss είπε

Γενικά δεν παρακολουθώ με σοβαρότητα κανέναν YouTuber reviewer. Εγχώριο η ξένο. Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ αγοράζω αυτό που καλύπτει τις δικές μου ανάγκες χωρίς όμως να βλέπω reviewers. Ξέρω εξαρχής τι θέλω, το ψάχνω αλλιώς και δεν ασχολούμαι με όλους αυτούς. Τώρα όταν κάθεσαι να κάνεις benchmarks για να αποδείξεις το δικό σου, δεν έχει κανένα νόημα. Αυτά είναι παλιμπαιδισμοί μιας εποχής που πέρασε και ξεχάστηκε. Ας μας πουν επιτέλους όλοι αυτοί οι reviewers που τρέχουν benchmarks για να νιώσουν κάπως, τι κάνουν στην καθημερινότητά τους με τα "ισχυρότερα"  SOCs που δεν θα το κάνουν με άλλα. Κάνουν editing στα κινητά τους; Όχι. Ότι κάνουμε όλοι, κάνουν κι αυτοί. Απλά κάποιοι πιο βαριά και κάποιοι άλλοι πιο normal. Γι'αυτό και δεν δίνω καμία ουσιαστική βάση σε όλα αυτά. Πόσο μάλλον σε άτομα του YouTube, που έχουν χορηγίες η και οφέλη για να διαμορφώνουν απόψεις.

Προσωπικά παρακολουθώ καποιους αμα βαριεμαι να περασει η ωρα... Αμα ειναι να παρω καποια συσκευή θα μπω μονο σε σαιτ τύπου gsmarena.. Που υπαρχει υλικο απ τεστ... Φωτογραφιες... Τεστ μπαταριας.. Κλπ.. Δεν θα κατσω να δω youtuber ν τρεχει benchmarks ν κανει κοντρες ουτε εγω. Τωρα οσον αφορα τα ισχυρότερα socs.. Το μονο που θα με ενοχλουσε θα ταν τυπου να δωσω 1100€  για ναυαρχιδα (δεν το χω κανει ποτε)  και να μου εχουν μεσα περσινο soc.. Οπως πχ κανει λογω προβληματων η huawei την οποία αποθεωνει ο συγκεκριμενος π λεγαμε... Χωρις να σχολιαζει οτι εχει soc πιο αδυναμο απο τις αντίστοιχες χρονικα ναυαρχιδες.... Παροτι δινεις τα ιδια η και παραπανω λεφτα. Σε αυτη την περίπτωση τέλος πάντων θα με ενοχλουσε εμενα γτ εφοσον πληρώνω θελω το καλύτερο στα λεφτα που δινω. Το οτι τωρα ολα μ κανουν για τη χρηση π κανω... Ειναι γεγονος... Και ισχυει νομιζω για το 90% απο μας... Οποτε συμφωνω μαζι σου για τους reviewer γενικα.. Οχι ολους φυσικα ετσι... Οσους ομως ασχολούνται κανοντας τεστ κλπ και... Κοντρες... Για να τσακωνονται απο κατω στα σχολια 15χρονα

• Like 3
Δημοσ.
Στις 19/1/2024 στις 6:23 ΜΜ, AtiX είπε

Μακάρι αν και κρατάω μικρό καλάθι μιας και δεν γίνεται μόνο στα Samsung να θερίζει και στις υπόλοιπες εταιρίες που τον χρησιμοποιούν να υπολείπεται ακόμα και από τον Α16…

Πάντως ένα θέμα το έχει το παλικάρι…

Σκόνη μοιράζει η GPU του Galaxy S23 Ultra σε αυτή του iPhone 15 Pro Max

ή το  θεϊκό...

Το Samsung Galaxy S23 Ultra φτάνει τη θρυλική αυτονομία των iPhone (βίντεο)

Θρυλική... Ανατριχιασα... 😛... Μοιραζει σκονη.. Δολοφόνησε.... Σαν τα παιδάκια... Νταξει καταλαβαινω οτι ισως κάποιος ενθουσιαζεται παραπανω με κατι.. Ολοι μας ισως... Αλλα οταν εχεις ενα σαιτ που απευθυνεσαι σε ευρύ κοινο.. Καλο ειναι να κρατας τα προσχηματα... Η την ουδετεροτητα τουλάχιστον.. Αλλιως... Να δουμε τι θα λεει οταν βγει το επομενο iphone.. Αν δολοφονήσει κ εκεινο το s24 ultra... Η αν θα ξεπερασει την θρυλική αυτονομία των προηγούμενων αδερφων του... Να γελάσουμε τουλάχιστον ξανα με τετοιους τίτλους... 😛... (μην παρεξηγηθω.. δεν εχω iphone.. Ουτε samsung... Oppo find x5 pro με τον ταπεινο.. Τιποτενιο πια... Snapdragon 8 gen 1...)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Τον γαζωσε αφου, καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα εγω παντα μιλαω με επιχειρηματα... αν δεν σου αρεσουν οι λεξεις που χρησιμοποιω αυτο ειναι προβλημα σου.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Τον γαζωσε αφου, καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα εγω παντα μιλαω με επιχειρηματα... αν δεν σου αρεσουν οι λεξεις που χρησιμοποιω αυτο ειναι προβλημα σου.

Αν δεν ειδες καλα... Σχολιασα τον τίτλο κ τον τονο του αρθρου που επισυνάπτεται. Οχι το γαζωμα. Εαν τωρα εσυ εγραψες το άρθρο... Πρόβλημα σου!! 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε

Αν δεν ειδες καλα... Σχολιασα τον τίτλο κ τον τονο του αρθρου που επισυνάπτεται. Οχι το γαζωμα. Εαν τωρα εσυ εγραψες το άρθρο... Πρόβλημα σου!! 

Εγω ουτε καναλι δεν εχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...