alfaeffe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Τα AI features του S24 θα πανε και στη σειρα S23 στο 1ο μισο του ετους (και σε σε αλλες σειρες επισης). Επισης τα AI features θα ειναι δωρεαν μεχρι το τελος του 2025, μετα δεν ξερουμε τι θα γινει με το selling point του S24... 👀 2
PetrosSketo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, geomrk είπε ωπα ωπα,αυτο δεν το ειχα σκεφτει ετσι. Εισαι μαγκας! και τα 100 ευρω μετα τα παιρνεις πισω; πως τα κερδιζεις; ειναι για μελλοντικη αγορα; Κατα την συμπλήρωση της φορμας δίνεις IBAN και στα βάζουν εκεί σε κασέρι! 2
Jts Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, PetrosSketo είπε Μπορείς να δώσεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟ. Ξαναλέω, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, ακόμα και μη λειτουργικό. Πέρυσι είχα δώσει ενα σάπιο που δεν δούλευε, τυπου νοκια 3310 20 χρονων. Αυτό αφορά το voucher 100€ απο pandas. Κάνεις την διαδικασία μολις παραλάβεις την συσκευη. Μιας και το ανέφερες και το έχω ήδη προπαραγγείλει, ποια ήταν η διαδικασία για κινητό που δεν έχουν στην λίστα; Έχω και εγώ ένα όχι και τόσο παλίο(nexus 6p) που δεν λειτουργεί. Αν είναι μην χάσω τσάμπα 100€. Κατάλαβα μέχρι το σημείο για να πάρεις το voucher αλλά μετά για να δώσεις κινητό έχει μόνο συγκεκριμένα στην pandas, τουλάχιστον στο site τους.
kabbill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μόνο εμένα εντυπωσίασε η live μετάφραση συνομιλίας; ή απλά κάνεις δεν πιστεύει ότι θα είναι της προκοπής;
panteraGGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Παιδια γνωριζει κανενας αν δικαιουσαι μαζι με τα 200 voucher συν την επιστροφη και απαλλαγη ΦΠΑ?
PetrosSketo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Jts είπε Μιας και το ανέφερες και το έχω ήδη προπαραγγείλει, ποια ήταν η διαδικασία για κινητό που δεν έχουν στην λίστα; Έχω και εγώ ένα όχι και τόσο παλίο(nexus 6p) που δεν λειτουργεί. Αν είναι μην χάσω τσάμπα 100€. Κατάλαβα μέχρι το σημείο για να πάρεις το voucher αλλά μετά για να δώσεις κινητό έχει μόνο συγκεκριμένα στην pandas, τουλάχιστον στο site τους. H διαδικασία γίνεται μετα την ολοκλήρωση της παραλαβής. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως επιλέγεις συσκευή αλλά θυμάμαι ότι η συσκευή δεν λειτουργούσε. Είμαι βέβαιος για αυτό 100%. Απλά, για να σου δώσουν το κουπόνι σου λένε δώσε κάτι.... Οπότε μην σκας. Όταν ξεκινήσουν οι παραλαβές θα διαβάσεις εδώ πληθώρα μηνυμάτων για το πως γίνεται. Αλλιώς, πήγαινε στις πρώτες σελίδες του νήματος για το αντίστοιχο 23 και θα βρεις απαντήσεις σίγουρα. Πάντως θα βρεθεί τρόπος όπως κάθε φορά. Αυτό που χαρακτηριστικά θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση (άγνωστο το γιατί) είναι το γεγονός ότι ήρθε για παραλαβή ένα παλικάρι με πατίνι! 1
Jts Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, PetrosSketo είπε H διαδικασία γίνεται μετα την ολοκλήρωση της παραλαβής. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως επιλέγεις συσκευή αλλά θυμάμαι ότι η συσκευή δεν λειτουργούσε. Είμαι βέβαιος για αυτό 100%. Απλά, για να σου δώσουν το κουπόνι σου λένε δώσε κάτι.... Οπότε μην σκας. Όταν ξεκινήσουν οι παραλαβές θα διαβάσεις εδώ πληθώρα μηνυμάτων για το πως γίνεται. Αλλιώς, πήγαινε στις πρώτες σελίδες του νήματος για το αντίστοιχο 23 και θα βρεις απαντήσεις σίγουρα. Πάντως θα βρεθεί τρόπος όπως κάθε φορά. Αυτό που χαρακτηριστικά θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση (άγνωστο το γιατί) είναι το γεγονός ότι ήρθε για παραλαβή ένα παλικάρι με πατίνι! Αυτό με το πατίνι κάπου το διάβασα στο σάιτ τους χαχαχα. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. 1
Spyrito33 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Aυτο με το Voucher απο Pandas ισχυει και για Κωτσο? Το ειχα δει χτες νομιζω και σημερα δεν υπαρχει!!! Το προσεξε κανεις ή ηταν απλα η ιδεα μου?
panvas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 31/1 είναι η επίσημη κυκλοφορία στα καταστήματα!Όσοι έχουν κάνει προπαραγγελια ποτέ παραλαμβάνουν?
Bakxos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Τελικά μπορεί να μας πει κάποιος αν ισχύει το 200 για οποιαδήποτε συσκευή plus τα 100 του voucher? Δηλαδη 1499 - 300=1199 ισχύει κάτι τέτοιο;
BeSt_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, panvas είπε 31/1 είναι η επίσημη κυκλοφορία στα καταστήματα!Όσοι έχουν κάνει προπαραγγελια ποτέ παραλαμβάνουν? απο 24/1 ξεκινάνε οι πρώτες αποστολές απο το επισημο site της Samsung Greece! 29 λεπτά πριν, Bakxos είπε Τελικά μπορεί να μας πει κάποιος αν ισχύει το 200 για οποιαδήποτε συσκευή plus τα 100 του voucher? Δηλαδη 1499 - 300=1199 ισχύει κάτι τέτοιο; δεν ισχύει κατι τέτοιο.
Bakxos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, BeSt_ είπε απο 24/1 ξεκινάνε οι πρώτες αποστολές απο το επισημο site της Samsung Greece! δεν ισχύει κατι τέτοιο. Τότε τι σημαίνει το παρακάτω [Κατά την προπαραγγελία εξοφλείται το τίμημα αγοράς]. | Trade In Voucher 100€ επιπλέον της αξίας επιστροφής της παλιάς σου συσκευής - Trade In Voucher 100€ μέσω Samsung Members έως 31.3.2024. Όροι: https://bit.ly/3RaqXR5. Το
merkon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Aξιζει η αγορα και η μεταβαση απο S23 Ultra; Το κοστος για την μεταβασαη θα ειναι μηδαμινο καθοτι αγορα απο Samsung UK και κατοπιν χρησης διαφορων προσφορων και προωθητικων ενεργειων και trade in κλπ, βγαινει στα £460 με δωρο το Watch 6 το οποιο θα παει απευθειας στο Ebay για πωληση - αρα υπολογιζω το ολο εγχειρημα να παει γυρω στα £200 εξοδα απο μεριας μου στο τελος. Το ερωτημα ειναι αν αξιζει η μεταβαση γενικοτερα ή οχι. 1
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, merkon είπε Aξιζει η αγορα και η μεταβαση απο S23 Ultra; Το κοστος για την μεταβασαη θα ειναι μηδαμινο καθοτι αγορα απο Samsung UK και κατοπιν χρησης διαφορων προσφορων και προωθητικων ενεργειων και trade in κλπ, βγαινει στα £460 με δωρο το Watch 6 το οποιο θα παει απευθειας στο Ebay για πωληση - αρα υπολογιζω το ολο εγχειρημα να παει γυρω στα £200 εξοδα απο μεριας μου στο τελος. Το ερωτημα ειναι αν αξιζει η μεταβαση γενικοτερα ή οχι. Απο τη στιγμη που θα παρει το S23 Ultra στο One UI 6.1 τις δυνατοτοτητες AI του S24 Ultra δεν νομιζω οτι αξιζει.
sattack Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Εδώ στο Βέλγιο-Ολλανδία, αρχίσανε να στέλνουν SMS και να παίρνουν τηλέφωνα για να μας κάνουν προσφορά για τα νέα s24! Προφανώς από τα στοιχεία που έχουμε δώσει κατά την εγγραφή στο Samsung club. Δεν ξέρω πως να το εκλάβω αυτό. Έχουν φέτος αποφασίσει να το κυνηγήσουν όσο περισσότερο μπορούν? Ή είναι απελπισμένοι? 😅 Τελος παντων, του κοψα τη φόρα, του είπα ότι το έχω ήδη παραγγείλει. Μετά το μετάνιωσα, έπρεπε να τον αφήσω να δω τι σόι προσφορά θα μου έκανε. Αφού είπε ευχαριστώ, μου έστειλε και ένα SMS με κωδικό για 40Ε έκπτωση σε περιφερειακά! Oh well, από το να στήσω σκηνή έξω από τα καταστήματα, καλύτερα να με κυνηγάνε αυτοί με προσφορές εκατοντάδες ευρώ κάτω και να μου τα φέρνουν και στο σπίτι! 😅 1 ώρα πριν, merkon είπε αρα υπολογιζω το ολο εγχειρημα να παει γυρω στα £200 εξοδα απο μεριας μου στο τελος. Το ερωτημα ειναι αν αξιζει η μεταβαση γενικοτερα ή οχι. Ανάλογα τα κέφια σου. Το 23u είναι super κινητό. Αν έχεις όρεξη για αλλαγή του νεου και ίσως λίγο καλύτερο και με 7 χρόνια υποστήριξη και νέο android αντί για 3 που μένουν στο s23, και δε σου φαίνονται πολλά τα 200£, φυσικά. Αλλιώς μένεις και με το s23u που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα