ramarg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2024 στις 10:25 ΜΜ, Macosj είπε Δεν το κατάλαβες καλά, σκαναρει γρήγορα οτιδήποτε δείχνει στην οθόνη και έτσι μπορείς να κάνεις αντιγραφή κειμένου και να αναζητήσεις οτιδήποτε άμεσα. Ουσιαστικά για να κάνεις το ίδιο στο iphone και σε οποιοδήποτε άλλο κινητό πρέπει να κάνεις screenshot και μετά να ανεβάσεις την εικόνα στο google lens. Θα έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή προσθήκη Καταλαβαίνω πολύ καλά τί παρουσίασε η Samsung και σας το αποκωδικοποίησα για να μην σας πουλάνε σανό. Απλώς ενσωμάτωσαν το Google Lens με shortcut στο onscreenHomeButton. Αντί να ανοίξεις την εφαρμογή δηλαδή, πατάς για συντομία το home button και σου πετάει σε popup windows τα google results. That’s all. Ξέρεις πόσα shortcut μπορώ να φανταστώ και να φτιάξω στο iOS. ΑΠΕΙΡΑ… Προς τί ο ενθουσιασμός. Και ως προς το iOS αναφέρθηκα ήδη σε αυτό που λες. ΚΑΙ ΟΧΙ δεν χρειάζεται screenshot. Η έξυπνη αναγνώριση αντικειμένων με ΑΙ και η απομόνωση τους για οποιαδήποτε χρήση παρουσιάστηκε με το iOS16 στο WWDC τον Ιούνιο του 2022… Δύο εκδόσεις πίσω από την τρέχουσα δηλαδή. Τί συζητάμε τώρα… Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από ramarg 1
geomrk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, ramarg είπε Ξέρεις πόσα shortcut μπορώ να φανταστώ και να φτιάξω στο iOS. ΑΠΕΙΡΑ… οχι παντως οτι κανει το lens,για ελλαδα τουλαχιστον
Dimitris_1981 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Στα θετικά τα 7 χρόνια Support (Ο Snapdragon ίσως τα βγάζει ) και τα security features. Κατα τα αλλά τα αναμενόμενα HW Upgrades. Εκεί που μου την έσπασε ήταν με το να τρώει 20 λεπτά να μιλάει για Galaxy AI (aka Google Gemini) που ένα κομμάτι δεν είναι καν AI (translation) και υποψιάζομαι ότι αυτό θα είναι on device. Συνολικά παντως δείχνει εξαιρετική επιλογή.
ramarg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, geomrk είπε οχι παντως οτι κανει το lens,για ελλαδα τουλαχιστον Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι εμείς δεν έχουμε/χρησιμοποιούμε το lens? Eδώ δεν είμαστε για να αμφισβητήσουμε την κυριαρχία της Google στον τομέα της αναζήτησης. Αλλά την εξαπάτηση του να σας παρουσιάζουν ως exclusive χαρακτηριστικό κάτι το οποίο στη πράξη είναι SHORTCUT μίας εφαρμογής ΕΥΡΕΩΣ διαθέσιμης. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από ramarg 2
Waiss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου https://9to5google.com/2024/01/17/samsung-always-on-display-iphone/ 1
dhm21911 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Rayndel είπε Καινούριο μοντέλο με λιγότερο zoom.... τι σκέφτονται εκεί ρε π...στη μου. Για την αφαιρεση του 10x λες? 3 ώρες πριν, sattack είπε Στο Βελγιο η Samsung στο site της, με την προεγγραφή που είχα κάνει και με έξτρα έκπτωση μέλους, βγάζει τρελές εκπτώσεις! Πιο φτηνα και από την εκπτωση συσκευης που μου κάνει ο παροχος μου για να μείνω άλλον 1 χρονο! Αυτό δεν το είχα ξαναδεί! Μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα αγοράσει από το site της Samsung! Αφου σκεφτομαι να πάρω το 1GB! Έχει κάποιος στην Ελλάδα παρόμοια προσφορά από την προεγγραφή? Οι προσφορες ειδικα στην αμερικη ειναι τρομερες , εδω ελλαδα μας εχουν του κλωτσου. Οταν ειχα στο s21 ultra Μου εδιναν 350 ευρω για να παω στο s22 ultra , αστεια προσφορα. 2 ώρες πριν, ramarg είπε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ… Αντί να ανοίγεις το application, πατάς παρατεταμένα το display home button και αυτό τρέχει shortcut με το οποίο σου ανοίγει το google lens σε ένα μικρό παραθυράκι… Το πρόβλημα ήταν το ότι ανοίγατε την εφαρμογή ενώ τώρα θα βλέπετε τα αποτελέσματα σε window ? Παρε κινητο με κουμπια φιλε μπας και ηρεμησεις. Τα κινητα εχουν φτασει σε ενα σημειο που οι διαφορες ειναι πολυ μικρες , οποτε ναι ακομα και αυτη η μικρη διαφορα ειναι που κανει την διαφορα. 2 ώρες πριν, ramarg είπε Αν υπάρχει απουσιάζουσα έμπνευση, μπορούν να απέχουν για λίγα χρόνια από τον ανταγωνισμό..Δεν είναι κακό. Θα το κάνουν για χάρη της εξέλιξης την οποία τόσο αγαπούν. Ναι θα απεχουν επειδη ενας τυπακος στο Insomnia τους το ειπε. 1
arma1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Πρό παραγγελία με 1199 ευρώ το s24+ 512ram από το site της Samsung, αξίζει; υπάρχει κάποιο κουπόνι να βγαίνει πιο φθηνά;
Superuser Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, arma1 είπε Πρό παραγγελία με 1199 ευρώ το s24+ 512ram από το site της Samsung, αξίζει; υπάρχει κάποιο κουπόνι να βγαίνει πιο φθηνά; Αν έχεις παλιό σμαρτφοουν οποιοδήποτε το δινεις ανταλλαγή και σου κόβει 200€ Αν το κανεις μέσα από την εφαρμογή της σαμσουνγκ παιρνεις και 10% Εγω το έκανα μόνο από την σελίδα χψρις το έξτρα 10% και δες ποσο βγαινει 949€ συν το -10% =855€ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Superuser 1 1
Waiss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Με λίγα λόγια μια συσκευή που έχει πάρει λίγο από τα AI features των Google Pixels (λογικό αφού είναι κώλος και βρακί με την Google) κι έχει δανειστεί άλλα λίγα κατασκευαστικά από τα iPhones. Εντωμεταξύ πολλά από αυτά τα AI θα λειτουργούν μέσω cloud και απομακρυσμένων servers. Τελικά ο SD8Gen3 δεν θα είναι τόσο ισχυρό SOC ώστε να τα τρέχει όλα αυτά on chip, όπως μας έπρηζε ένας Έλληνας YouTuber η ο Mrwhostheboss για τα αντίστοιχα AI της Google και το έκαναν θέμα; Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο η Sammy θα τα χρεώνει κιόλας μετά το '25. https://9to5google.com/2024/01/17/samsung-galaxy-ai-features-paid/ 3
dragonbornGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, maarinos είπε Με Exynos 2400 Στο bestprice αναφέρει snapdragon Μονο το ultra θα εχει Snapdragon
anax111 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν το S24 Ultra είναι μια πολύ καλή συσκευή. Δεν περιμένω να έχει μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες από το S23 Ultra και σε επίπεδο hardware δεν έχει κάποια μεγάλη διαφορά με το προηγούμενο μοντέλο. Σε καθημερινή χρήση δεν θα δεις διαφορά στην ταχύτητα λόγο του καινούριου SoC. Ωστόσο οι δυνατότητες AI που έχει είναι όντως εντυπωσιακές από ότι είδα στην παρουσίαση. Το θέμα είναι όμως ότι πολλές λειτουργίες του S23 δόθηκαν ως αναβάθμιση software στο S22 μετά από μερικούς μήνες, έτσι πιστεύω πως σε έξι μήνες από τώρα μέρος των δυνατοτήτων ΑΙ του S24 θα δοθεί και στο S23 Ultra. Προς το παρόν δεν θα προχωρήσω σε αλλαγή κινητού. Εξ άλλου οι συσκευές αυτού του επιπέδου έχουν γίνει πλέον πολύ ακριβές. Στα πολύ θετικά, και μπράβο στην Samsung που το κάνει πρώτη, οι ενημερώσεις της συσκευής σε βάθος επταετίας! Πιστεύω πως είναι εξαιρετική κίνηση η οποία δίνει αξία στις παλιές συσκευές καθώς ένας προσεκτικός χρήστης μπορεί να αξιοποιήσει για χρόνια την συσκευή του, ειδικά τις ναυαρχίδες της σειράς GALAXY που είναι πολύ ποιοτικές συσκευές. Ακόμα χρησιμοποιούμε καθημερινά στην οικογένεια το παλιό μου Galaxy Note 8 που δουλεύει ασταμάτητα εδώ και 6 χρόνια κάνοντας τα πάντα ! Ούτε καμένα πίξελ ούτε πρόβλημα στην απόκριση και η φωτεινότητα σε ικανοποιητικά επίπεδα, μόνο η μπαταρία ξοδεύεται σχετικά γρήγορα καθώς δεν την έχω αντικαταστήσει. Έχοντας αυτή την εμπειρία θεωρώ ότι οi ενημερώσεις σε βάθος επταετίας είναι κάτι που δίνει μεγάλη αξία στις συσκευές GALAXY καθώς ξέρεις πως με τα χρήματα που θα δόσεις θα έχεις μια συσκευή που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με ασφάλεια για πολλά χρόνια! Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από anax111 3
kostasfalcon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Θα μείνω με το s23 ultra και ας μην είναι το φόρτε μου η edge screen...αυτό που βλέπω είναι κυρίως sw αναβαθμίσεις που πολύ πιθανώς να τις πάρει και η συσκευή που εχω...σε όλα τα άλλα δεν νομίζω ότι το hw του 24 θα μου δώσει περισσότερη ταχύτητα σε αυτά που ήδη κάνω... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από kostasfalcon 1 1
ardi21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όποιος δεν ενδιαφέρεται για το ultra, το μικρό s23 είναι μια πολύ καλή επιλογή χωρίς να έχει κάποια τρομερή διαφορά με το s24. Ειδικά στην τιμή που έχει φτάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα