CyanBlue Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, multidanze είπε Θα ήταν ωραία αν ήταν ωραία! Η ασχήμια σε όλο της το μεγαλείο! H εμφάνιση είναι όπως λένε... υποκειμενική. Τα κινητά αντιγράφουν το ένα το άλλο (έμπνευσης απουσιάζουσας?). Ποιος θα τολμήσει? Σε αυτή την κατηγορία τιμής, πάνε σε μια γενικά αποδεκτή εμφάνιση. Τουλάχιστον στη σειρά S έφυγαν η στρογγυλεμένες γωνίες για να πούμε πως κάτι "έλλαξε".
Vasilisxd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Κατάλαβα καλά ? Δεν έχει τύπου Bixby βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη να εκτελεί εντολές κλπ λειτουργίες στο τηλέφωνο ?
geomrk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Vasilisxd είπε Κατάλαβα καλά ? Δεν έχει τύπου Bixby βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη να εκτελεί εντολές κλπ λειτουργίες στο τηλέφωνο ? αποτι καταλαβα πηρε της google το assistant το gemini
teokarafou1992 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου δλδ παιδιά τα απλά ελλάδα θα είναι με exinos? θα μπορούμε να βρούμε με snapdragon κάπου κάπως?
kinitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 minute ago, teokarafou1992 said: δλδ παιδιά τα απλά ελλάδα θα είναι με exinos? θα μπορούμε να βρούμε με snapdragon κάπου κάπως? παιρνεις το ultra που εχει snap
geomrk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, teokarafou1992 είπε δλδ παιδιά τα απλά ελλάδα θα είναι με exinos? θα μπορούμε να βρούμε με snapdragon κάπου κάπως? υποθετω αμα το φερεις απο αμερικη 1
lofter Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 46 λεπτά πριν, geomrk είπε εμενα δεν μου ηρθε κανενας κωδικος με 50 ευρω ασχετως που εκανα προεγγραφη 😥😥 με εψησε τερμα το ultra και ειμαι με iphone 14 pro Να σου στείλω το δικό μου αν όντως το χρησιμοποιήσεις. 🙂
ramarg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, CyanBlue είπε H εμφάνιση είναι όπως λένε... υποκειμενική. Τα κινητά αντιγράφουν το ένα το άλλο (έμπνευσης απουσιάζουσας?). Ποιος θα τολμήσει? Σε αυτή την κατηγορία τιμής, πάνε σε μια γενικά αποδεκτή εμφάνιση. Τουλάχιστον στη σειρά S έφυγαν η στρογγυλεμένες γωνίες για να πούμε πως κάτι "έλλαξε". Αν υπάρχει απουσιάζουσα έμπνευση, μπορούν να απέχουν για λίγα χρόνια από τον ανταγωνισμό..Δεν είναι κακό. Θα το κάνουν για χάρη της εξέλιξης την οποία τόσο αγαπούν.
geomrk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, lofter είπε Να σου στείλω το δικό μου αν όντως το χρησιμοποιήσεις. 🙂 μολις μου ηρθε πριν 8 λεπτα στο εμαιλ ευχαριστω παντως! 3
Jts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μερικά "AI" features είναι πολύ χρήσιμα πάντως που δεν το περίμενα. Εγώ θέλω να δω αν έχει και διάφορα το νέο Gorilla Glass που δεν είχε διαρρεύσει τίποτα γι'αυτό. Αν όντως βελτιώνει τις ανακλάσεις που λένε.
AtiX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Ωραιότατες συσκευές που χωρίς το ψεύτοΑΙ δεν θα είχαμε τίποτα άλλο να πούμε… Η επιστροφή των exynos στην Ευρώπη θεωρείται από εμένα πισογυρίσματα και ότι πιο άκυρο θα μπορούσε να κάνει… 12 λεπτά πριν, cat1967 είπε Τι σε νοιάζει πως το ανοίγουμε; Το κουβαδάκι σου και σε άλλα παραλία. Αυτό με τα κουβαδάκια συμφωνώ, αλλά καλό θα ήταν να αναφέρονται παντού, όχι μόνο όπου συμφέρει… 3
Homecinemakias Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 57 λεπτά πριν, geomrk είπε εμενα δεν μου ηρθε κανενας κωδικος με 50 ευρω ασχετως που εκανα προεγγραφη 😥😥 με εψησε τερμα το ultra και ειμαι με iphone 14 pro Εμένα μου έχει έρθει το κουπόνι εδώ και μέρες αλλα σιγά την έκπτωση. Κοροϊδίες μαρκετίστικες. Ούτε καν θα το εξαργυρώσω.
Macosj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 32 λεπτά πριν, ramarg είπε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ… Αντί να ανοίγεις το application, πατάς παρατεταμένα το display home button και αυτό τρέχει shortcut με το οποίο σου ανοίγει το google lens σε ένα μικρό παραθυράκι… Το πρόβλημα ήταν το ότι ανοίγατε την εφαρμογή ενώ τώρα θα βλέπετε τα αποτελέσματα σε window ? Δεν το κατάλαβες καλά, σκαναρει γρήγορα οτιδήποτε δείχνει στην οθόνη και έτσι μπορείς να κάνεις αντιγραφή κειμένου και να αναζητήσεις οτιδήποτε άμεσα. Ουσιαστικά για να κάνεις το ίδιο στο iphone και σε οποιοδήποτε άλλο κινητό πρέπει να κάνεις screenshot και μετά να ανεβάσεις την εικόνα στο google lens. Θα έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή προσθήκη 2
Macosj Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Όπως πάντα σε λογισμικό πρώτη με τεράστια διαφορά, δηλαδή σε λειτουργίες. Αλλά τελευταία σε σχεδιασμό. Και οι άνθρωποι έχουν τάση να αγοράζουν αυτό που βλέπουν όχι αυτό που καταλαβαίνουν
Titos301 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Διαβασα στο gsmarena οτι στην παρουσιαση δεν αναφερθηκαν λεπτο στον exynos επισης στην χωρα τους δινουν τον εισαγομενο snapdragon και οχι τον εγχωριο exynos Τι αλλο να σχολιασουμε;;; 🤭🤭😂😂 Μαυρο μεχρι να βαλουν μυαλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα