Chris_BMW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, JcD είπε Γουστάρω 50mp με 10αρι οπτικό ζουμ, γιαυτό και μόνο αξίζει! Στα 50 είναι 5χ το οπτικό . Όπως και στο I phone 1 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, kinitos είπε στο θεο Γερμανία 1440 το 1TB 17 λεπτά πριν, sattack είπε Στο Βελγιο η Samsung στο site της, με την προεγγραφή που είχα κάνει και με έξτρα έκπτωση μέλους, βγάζει τρελές εκπτώσεις! Πιο φτηνα και από την εκπτωση συσκευης που μου κάνει ο παροχος μου για να μείνω άλλον 1 χρονο! Αυτό δεν το είχα ξαναδεί! Μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα αγοράσει από το site της Samsung! Αφου σκεφτομαι να πάρω το 1GB! Έχει κάποιος στην Ελλάδα παρόμοια προσφορά από την προεγγραφή? Εγώ πήρα τον εκπτωτικό κωδικό αλλά τον πήρα από Ελλάδα και στην Γερμανό δεν δούλευε αλλά μου έκαναν εκπτώσει αυτόματα 1440 το 1tb 1
Arkin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, sattack είπε Στο Βελγιο η Samsung στο site της, με την προεγγραφή που είχα κάνει και με έξτρα έκπτωση μέλους, βγάζει τρελές εκπτώσεις! Πιο φτηνα και από την εκπτωση συσκευης που μου κάνει ο παροχος μου για να μείνω άλλον 1 χρονο! Αυτό δεν το είχα ξαναδεί! Μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα αγοράσει από το site της Samsung! Αφου σκεφτομαι να πάρω το 1GB! Έχει κάποιος στην Ελλάδα παρόμοια προσφορά από την προεγγραφή? Μην ξεχνας και το cashback απο quidco ετσι για αγορα απο το επισημο store. Μεχρι 11% επιστροφη η 100 ευρω επιστροφη ευκολα και γρηγορα. https://www.quidco.com/samsung/?st=samsung
sattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Γμτ, ήθελα μια φορά να πάρω χρώμα Samsung exclusive, αλλά τα exclusive είναι ακόμα χειρότερα από τα κανονικά φέτος! Ανάμεσα στο γαλάζιο/κυλοτί (😅) exclusive και στο κανονικό μωβ, μάλλον θα πάρω το 2ο.
geomrk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου εμενα δεν μου ηρθε κανενας κωδικος με 50 ευρω ασχετως που εκανα προεγγραφη 😥😥 με εψησε τερμα το ultra και ειμαι με iphone 14 pro 1
johnfocus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Σκέτη απογοήτευση από θέμα εμφάνισης πάντως.Παλιότερα οι σειρές S πάντα ήταν διαφορετικές από τα υπόλοιπα μοντέλα, τώρα είτε έχεις το S24 ή το Α34 το ίδιο και το αυτό.Κρίμα που δεν υπάρχουν καινοτόμες ιδέες. Οπότε θα παραμείνω στο S21 μου χωρίς να έχω ζηλέψω τίποτα 1 1
a400 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μετά το s10+ για εμένα έχει τελειώσει η κυρία... Έχει ρίξει την ποιότητα πολύ. Τελευταίο ήταν το s21u και τέρμα. 1 1
sattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, geomrk είπε εμενα δεν μου ηρθε κανενας κωδικος με 50 ευρω ασχετως που εκανα προεγγραφη 😥😥 με εψησε τερμα το ultra και ειμαι με iphone 14 pro Έχεις γραφτει και μέλος στη samsung? 50Ε έλεγαν έξτρα έκπτωση στην Αμερική. Αλλά εμένα μου ήρθε στο email ένα με κωδικό για να τον βάλω στο checkout. Το δοκιμάζω εκει στο καλαθι/chekout και μόλις κάνει έλεγχο και βρίσκει ότι είναι έγκυρος ο κωδικός, μου βγάζει μια τρελή έκπτωση! Αν έκανες προεγγραφή, τσέκαρε καλά το email σου. Κανονικά πρέπει να σου έρθει κι εσένα ένας κωδικός για να τον βάλεις στο καλαθι/checkout.
geomrk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, sattack είπε Έχεις γραφτει και μέλος στη samsung? 50Ε έλεγαν έξτρα έκπτωση στην Αμερική. Αλλά εμένα μου ήρθε στο email ένα με κωδικό για να τον βάλω στο checkout. Το δοκιμάζω εκει στο καλαθι/chekout και μόλις κάνει έλεγχο και βρίσκει ότι είναι έγκυρος ο κωδικός, μου βγάζει μια τρελή έκπτωση! Αν έκανες προεγγραφή, τσέκαρε καλά το email σου. Κανονικά πρέπει να σου έρθει κι εσένα ένας κωδικός για να τον βάλεις στο καλαθι/checkout. ε ειχα εγγραφει με το email μου και μου ελεγε επιτυχης και οτι θα μου ερθει λιγο πριν ή λιγο μετα την παρουσιαση,αναμενω για το λιγο μετα. για πες για τι τρελη εκπτωση μιλαμε;;😨😨
sattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, geomrk είπε ε ειχα εγγραφει με το email μου και μου ελεγε επιτυχης και οτι θα μου ερθει λιγο πριν ή λιγο μετα την παρουσιαση,αναμενω για το λιγο μετα. για πες για τι τρελη εκπτωση μιλαμε;;😨😨 Spoiler Spoiler Όμως είναι ένα πακέτο εκπτώσεων μαζί. 200Ε + προμο για 100Ε έξτρα ποσο ανταλλαγης παλιας συσκευης που ομως δινουν και 90Ε χωρις καμμια ανταλλαγή συσκευης και εγω επιλεγω αυτο, + 12% λέει έκπτωση μέλους Samsung. Υποθέτω ότι το 12% λόγω μέλους Samsung από προηγούμενες συσκευές, μου δίνει αυτο το πολύ παραπάνω. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από sattack 1
geomrk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, sattack είπε Απόκρυψη περιεχομένων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου θα τρελαθω
chios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Γιατί exynos? Μια χαρά είμαι με το s22u για αρκετά χρόνια ακόμα. 2
geomrk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, ramarg είπε Την παρουσίαση του Google Lens ως feature της νέας συσκευής, ενώ πρόκειται για κάτι widely available… το integration του lens μεσα στη συσκευη παρουσιασαν οχι το lens αυτο καθ'αυτο 1
sattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, geomrk είπε θα τρελαθω Σορρυ, έγραφα edit διευκρίνιση την ώρα που απαντούσες. Όμως είναι ένα πακέτο εκπτώσεων μαζί. 200Ε + προμο για 100Ε έξτρα ποσο ανταλλαγης παλιας συσκευης που ομως δινουν και 90Ε χωρις καμμια ανταλλαγή συσκευης και εγω επιλεγω αυτο, + 12% λέει έκπτωση μέλους Samsung. Υποθέτω ότι το 12% λόγω μέλους Samsung από προηγούμενες συσκευές, μου δίνει αυτο το πολύ παραπάνω. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από sattack
ramarg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, geomrk είπε το integration του lens μεσα στη συσκευη παρουσιασαν οχι το lens αυτο καθ'αυτο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ… Αντί να ανοίγεις το application, πατάς παρατεταμένα το display home button και αυτό τρέχει shortcut με το οποίο σου ανοίγει το google lens σε ένα μικρό παραθυράκι… Το πρόβλημα ήταν το ότι ανοίγατε την εφαρμογή ενώ τώρα θα βλέπετε τα αποτελέσματα σε window ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα