Nate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, sattack είπε μισο! το βρηκα στο app store και το κατεβασα στο κινητο! σε 3 λεπτα θα σου πω τι μου βγαζει! Δε βλέπω τίποτα για HDR. Ναι, αφού λέει bit depth: 8 bits και colour primaries: BT.709 το βίντεο δεν είναι hdr, είναι sdr.
sattack Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Nate είπε Ναι, αφού λέει bit depth: 8 bits και colour primaries: BT.709 το βίντεο δεν είναι hdr, είναι sdr. χμ, επαιξα και με τα ζοομ, μηπω; αυτο φταιει? μπα, παλι 8bits & 709 βγαζει
Nate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, sattack είπε χμ, επαιξα και με τα ζοομ, μηπω; αυτο φταιει? Δεν γνωρίζω, ίσως να είναι θέμα software αν έχεις ενεργοποιήσει το hdr. Θα το ψάξω κι εγώ παραπάνω τι υποστηρίζει το κινητό (το gsmarena λέει ότι υποστηρίζει hdr10+, πράγμα λογικό, γιατί είναι της samsung) και αν θες σου λέω. Στην ουσία μάλλον το ερώτημα είναι αν υποστηρίζει hlg, dolby vision δεν νομίζω να υποστηρίζει.
sattack Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου μισο, βρηκα μια επιλογη στο μενου δεμ υπηρχε στο 8k αλλα υπηρχε στο 4Κ. Σε FHD και 4k 60fps έχει επιλογή στο μενου να βάλω HDR10+. Είναι ολόιδιο μενού με αυτό του s23u. Και βγάζει τα πιο πάνω info.
Nate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, sattack είπε μισο, βρηκα μια επιλογη στο μενου δεμ υπηρχε στο 8k αλλα υπηρχε στο 4Κ. Σε FHD και 4k 60fps έχει επιλογή στο μενου να βάλω HDR10+. Είναι ολόιδιο μενού με αυτό του s23u. Και βγάζει τα πιο πάνω info. Αυτό είναι hdr και πιο συγκεκριμένα, με κάθε επιφύλαξη, hdr10+ αποκλειστικά και μόνο. Δεν έχει hlg. Κρίμα, γιατί θα το ήθελα, οπότε θα πάω σε άλλο κινητό κατά πάσα πιθανότητα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τον κόπο σου! 1
sattack Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ένα τελευταίο, αυτό έβγαλα τώρα με το s23u 4k 60fps. Νομίζω ίδια είναι με το s24u... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από sattack
Nate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, sattack είπε Ένα τελευταίο, αυτό έβγαλα τώρα με το s23u 4k 60fps. Νομίζω ίδια είναι με το s24u... Κι εμένα για το hdr τουλάχιστον τα ίδια μου φαίνονται. 1
JPaxilleas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εδώ φαίνεται HDR περιεχόμενο που αναφέρεται ως P3, και η πραγματικότητα είναι ότι το HDR περιεχόμενο χρησιμοποιεί το χρωματικό προφίλ BT.2020, το οποίο περιέχει τις δικές του χρωματικές συντεταγμένες P3. Και επειδή αναφέρει 10-bit resolution και Maximum Content Light Level τα 1000cd/m2, είναι απλό HDR10. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από JPaxilleas
Nate Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε Εδώ φαίνεται HDR περιεχόμενο που αναφέρεται ως P3, και η πραγματικότητα είναι ότι το HDR περιεχόμενο χρησιμοποιεί το χρωματικό προφίλ BT.2020, το οποίο περιέχει τις δικές του χρωματικές συντεταγμένες P3. Και επειδή αναφέρει 10-bit resolution, είναι απλό HDR10. Όμως στο hdr format αναφέρει hdr10+, από εκεί καταλαβαίνω ότι είναι hdr10+ και μόνο, αφού δεν αναφέρει κάτι άλλο. 1
JPaxilleas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Nate είπε Όμως στο hdr format αναφέρει hdr10+, από εκεί καταλαβαίνω ότι είναι hdr10+ και μόνο, αφού δεν αναφέρει κάτι άλλο. 4 λεπτά πριν, Nate είπε Όμως στο hdr format αναφέρει hdr10+, από εκεί καταλαβαίνω ότι είναι hdr10+ και μόνο, αφού δεν αναφέρει κάτι άλλο. Με επιφύλαξη το αναφέρω και έχεις δίκιο. Δεν είναι ξεκάθαρο από τα info. Αφού το λέει όπως λες το πιθανότερο είναι να είναι έτσι. Δεν το είδα στην εικόνα φίλε. Οπότε ναι είναι HDR10+. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από JPaxilleas
sattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Ολόιδιο με το s23u μου φαίνεται. Ίδιο μενού, που λέει hdr10+, και όταν τραβάω βίντεο πάλι εμφανίζει την ίδια hdr10+ ένδειξη που βγαζει και το s23u.
megapaixtaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) σημερα μιλησα με πωλητρια σε εμπορικο κεντρο στο οποιο εχει εμπορικο σταντ η εταιρεια σε χωρο διαδρομου. μου ειπε οτι πηγαινοντας μια οποιαδηποτε απλησυσκευη ,εστω και παλι με κουμπια,δουλευει δεν δουλευει ,εχετε εκπτωση 100 ευρω.επιπλεον ενα 10% και αν εχετε και απαλλαγη απο φπα. η τιμη για το απλο s24 μαυτα βγαινει 850 ευρω με φπα..αυτη τη τιμη κανονικα ειναι για το μοντελλο με μνημη 128 αλλα θα το παρετε με μνημη 256 μεχρι να τελειωσει,30/1, η προσφορα. αντιστοιχες τιμες για αλλα μοντελλα. η ανταλλακτικη τιμη των 100 ευρω ειναι η μικροτερη.αν πατε ενα κινητο πιο καλο λενε,το τονιζω ,οτι θα παρετε μεγαλυτερη επιστροφη.εγω δεν το νομιζω. παντως το μονο που ζηλεψα πιανοντας το ειναι το βαρος,παναλαφρο! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από megapaixtaras
charilaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε σημερα μιλησα με πωλητρια σε εμπορικο κεντρο στο οποιο εχει εμπορικο σταντ η εταιρεια σε χωρο διαδρομου. μου ειπε οτι πηγαινοντας μια οποιαδηποτε απλησυσκευη ,εστω και παλι με κουμπια,δουλευει δεν δουλευει ,εχετε εκπτωση 100 ευρω.επιπλεον ενα 10% και αν εχετε και απαλλαγη απο φπα. η τιμη για το απλο s24 μαυτα βγαινει 850 ευρω με φπα..αυτη τη τιμη κανονικα ειναι για το μοντελλο με μνημη 128 αλλα θα το παρετε με μνημη 256 μεχρι να τελειωσει,30/1, η προσφορα. αντιστοιχες τιμες για αλλα μοντελλα. η ανταλλακτικη τιμη των 100 ευρω ειναι η μικροτερη.αν πατε ενα κινητο πιο καλο λενε,το τονιζω ,οτι θα παρετε μεγαλυτερη επιστροφη.εγω δεν το νομιζω. παντως το μονο που ζηλεψα πιανοντας το ειναι το βαρος,παναλαφρο! Εντωμεταξύ οι όροι είναι ασαφείς, προφανώς αναφέρεσαι στο trade in voucher μέσω pandas. Διαβάζοντας τους όρους, και της Samsung και της Pandas, εγώ συμπαιρένω ότι είναι voucher 100€. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως είναι ένα εκπτωτικό κουπόνι για μελλοντικές αγορές σε καταστήματα και όχι πίστωση ποσού σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό. Ή τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ 1
megapaixtaras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου παροτι το ρωτησα 2 φορες και με διαβεβαιωσε οτι θα μπει στο ιμπαν λογαριασμου ,εχω και εγω τις επιφυλαξεις μου .και εγω πιστευω οτι ειναι εκπτωτικο κουπονι για μελλοντικες αγορες αν και δεν εχω διαβασει τους ορους.
dimlevi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Εγω που εχω το fold 4 και εχω βαρεθει να το πηγαινω για service,για το hinge, να παω σε s24 ultra η σε fold 5 ? 🤔🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα