zacharis1955 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) https://www.geekbuying.com/item/COMFAST-977AX-Wireless-Adapter-523310.html 40 € με τον κωδικό 8KOUBZ7R και ξετσεκάροντας το εντελώς άχρηστο shipping insurance; https://en.comfast.com.cn/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=13&id=233 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Συγγνώμη αλλά τι. Κάνει αυτό; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Στο Aliexpress Choice ξεκινάει από 36,72ευρώ (ως early bird deal) Μικρή διαφορά φυσικά. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Έχω το CF-951-AX αγορασμένο από Banggood. Αυτό είναι ένα απλό USB stick και το σήμα του και η ταχύτατες και στο τοπικό δίκτυο και το internet είναι πολύ καλές το router είναι σε κάποια απόσταση και σε άλλο δωμάτιο. Το chipset που έχει είναι από τη mediatek ΑΛΛΑ αγοράζοντας από αυτή την εταιρεία, θα πάρετε την αρχική έκδοση του driver και τέλος. Updates δεν υπάρχουν. Τι σήμαινε αυτό για εμένα: όταν η Microsoft διέθεσε καινούργια builds για Windows 11, ο adapter στα καλά καθούμενα άρχισε να εξαφανίζεται και το internet διακόπτεται. Πρέπει να το βγάλω από τη usb θύρα και να το ξαναβάλω, οπότε επανέρχεται το internet. Αυτό το κάνει με κάποια ενοχλητική συχνότητα, μπορεί να κάνει ημέρες να το κάνει, μπορεί όμως να το κάνει και 3 φορές μέσα στην ίδια ημέρα. Πρόσφατα, όποτε ενεργοποιώ κάποιο VPN στο PC (έχω τρία, όποιο και να επιλέξω), το πρόβλημα συμβαίνει αμέσως. Τους έστειλά ένα email, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Με βάση το hardware id δοκίμαζα drivers άλλων adapters που βασίζονται στο ίδιο chipset της Mediatek αλλά τότε δε λειτουργεί καθόλου. Δε ξέρω αλλά δε πιστεύω ότι θα υποστηρίζουν καλύτερα αυτό το μοντέλο και ότι δε θα προκύψουν τα ίδια θέματα. Μικρό το κακό για τα 21€ που έδωσα αλλά προσωπικά πλέον θα αγόραζα ένα adapter από επώνυμη εταιρεία για να καλύψω μια τέτοια ανάγκη. Διπλάσια τιμή, σύμφωνοι αλλά αν χρειαστείς υποστήριξη μπορεί και να τη λάβεις. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, imvrios είπε Έχω το CF-951-AX αγορασμένο από Banggood. Αυτό είναι ένα απλό USB stick και το σήμα του και η ταχύτατες και στο τοπικό δίκτυο και το internet είναι πολύ καλές το router είναι σε κάποια απόσταση και σε άλλο δωμάτιο. Το chipset που έχει είναι από τη mediatek ΑΛΛΑ αγοράζοντας από αυτή την εταιρεία, θα πάρετε την αρχική έκδοση του driver και τέλος. Updates δεν υπάρχουν. Τι σήμαινε αυτό για εμένα: όταν η Microsoft διέθεσε καινούργια builds για Windows 11, ο adapter στα καλά καθούμενα άρχισε να εξαφανίζεται και το internet διακόπτεται. Πρέπει να το βγάλω από τη usb θύρα και να το ξαναβάλω, οπότε επανέρχεται το internet. Αυτό το κάνει με κάποια ενοχλητική συχνότητα, μπορεί να κάνει ημέρες να το κάνει, μπορεί όμως να το κάνει και 3 φορές μέσα στην ίδια ημέρα. Πρόσφατα, όποτε ενεργοποιώ κάποιο VPN στο PC (έχω τρία, όποιο και να επιλέξω), το πρόβλημα συμβαίνει αμέσως. Τους έστειλά ένα email, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Με βάση το hardware id δοκίμαζα drivers άλλων adapters που βασίζονται στο ίδιο chipset της Mediatek αλλά τότε δε λειτουργεί καθόλου. Δε ξέρω αλλά δε πιστεύω ότι θα υποστηρίζουν καλύτερα αυτό το μοντέλο και ότι δε θα προκύψουν τα ίδια θέματα. Μικρό το κακό για τα 21€ που έδωσα αλλά προσωπικά πλέον θα αγόραζα ένα adapter από επώνυμη εταιρεία για να καλύψω μια τέτοια ανάγκη. Διπλάσια τιμή, σύμφωνοι αλλά αν χρειαστείς υποστήριξη μπορεί και να τη λάβεις. Συγνώμη αλλα γιατί δεν αγοράζεις ένα tp-link με 10-12 ευρώ να ησυχάσεις; https://www.skroutz.gr/s/13792910/TP-LINK-TL-WN722N-v3-Asyrmatos-USB-Antaptoras-Diktyou-me-Apospomeni-Keraia-150Mbps.html Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από therion13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, imvrios είπε Έχω το CF-951-AX αγορασμένο από Banggood. Αυτό είναι ένα απλό USB stick και το σήμα του και η ταχύτατες και στο τοπικό δίκτυο και το internet είναι πολύ καλές το router είναι σε κάποια απόσταση και σε άλλο δωμάτιο. Το chipset που έχει είναι από τη mediatek ΑΛΛΑ αγοράζοντας από αυτή την εταιρεία, θα πάρετε την αρχική έκδοση του driver και τέλος. Updates δεν υπάρχουν. Τι σήμαινε αυτό για εμένα: όταν η Microsoft διέθεσε καινούργια builds για Windows 11, ο adapter στα καλά καθούμενα άρχισε να εξαφανίζεται και το internet διακόπτεται. Πρέπει να το βγάλω από τη usb θύρα και να το ξαναβάλω, οπότε επανέρχεται το internet. Αυτό το κάνει με κάποια ενοχλητική συχνότητα, μπορεί να κάνει ημέρες να το κάνει, μπορεί όμως να το κάνει και 3 φορές μέσα στην ίδια ημέρα. Πρόσφατα, όποτε ενεργοποιώ κάποιο VPN στο PC (έχω τρία, όποιο και να επιλέξω), το πρόβλημα συμβαίνει αμέσως. Τους έστειλά ένα email, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Με βάση το hardware id δοκίμαζα drivers άλλων adapters που βασίζονται στο ίδιο chipset της Mediatek αλλά τότε δε λειτουργεί καθόλου. Δε ξέρω αλλά δε πιστεύω ότι θα υποστηρίζουν καλύτερα αυτό το μοντέλο και ότι δε θα προκύψουν τα ίδια θέματα. Μικρό το κακό για τα 21€ που έδωσα αλλά προσωπικά πλέον θα αγόραζα ένα adapter από επώνυμη εταιρεία για να καλύψω μια τέτοια ανάγκη. Διπλάσια τιμή, σύμφωνοι αλλά αν χρειαστείς υποστήριξη μπορεί και να τη λάβεις. Κάπου τα 'χεις μπλέξει! https://en.comfast.com.cn/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=13&id=209 chip Realtek RTL8832CU https://en.comfast.com.cn/index.php?m=content&c=index&a=lists&catid=81 / https://en.comfast.com.cn/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=30&id=528 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα