Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Getta Robo είπε

Επικοινωνεις και καταγγελεις τα παραπανω στην υγειονομικη υπηρεσια και στο τοπικο δημαρχειο/κοινοτητα χθες

https://www.igio.gr/contact/

Το συγκεκριμένο link που έβαλες είναι απο ιδιωτική επιχείρηση απεντομώσεων κτλ. Τι σχέση έχει με την υγειονομική υπηρεσία του εκάστοτε δήμου;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, stef157 said:

Το συγκεκριμένο link που έβαλες είναι απο ιδιωτική επιχείρηση απεντομώσεων κτλ. Τι σχέση έχει με την υγειονομική υπηρεσία του εκάστοτε δήμου;

Προσθεσα το λαθος συνδεσμο εκ παραδρομης και τον αντικατεστησα με τον σωστο

https://www.vrisko.gr/details/cb01bec7c7_k37bg06b1c743255hbb11

Φυσικα παρεθεσε και το εγγραφο ο IoannisSM.

θα χρειαστει επισης να επικοινωνησει και με την τοπικη κοινοτητα / δημαρχειο του.

Τα σκηνικα με τις ακαθαρσιες κτλ ειναι ξεκαθαρη παραβιαση του νομου ευζωιας και υγιεινης.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-zoa-suntrophias-prostasia-zoon/nomos-4830-2021-phek-169a-18-9-2021.html

Επεξ/σία από Getta Robo
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

ναι αλλά τώρα τα πέταξες τα υπόλοιπα .....

Τα υπόλοιπα τα πέταξα τώρα γιατί το ερώτημα μου ήταν εξ αρχής αν επιτρέπεται το κοτέτσι δίπλα σε σχολείο δεν περιέγραψα μια κατάσταση απλά ήθελα να δω τον νόμο

1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Ο ιδιοκτητης μενει εκει διπλα στο κοτετσι? Παιζει ρολο.

Το πληθος των πουλερικων, που δυναται να διατηρει, κυμαινεται αναλογα την Περιφερεια (πρωην Νομαρχιες).

Δε θα μπω σε λεπτομερειες της (ακρως απαρχαιομενης - 30τιας - 1995) νομοθεσιας. 

Ξεκινα απο το υγειονομικο με γραπτο αιτημα: οτι στην ταδε διευθυνση υπαρχουν κοτες κτλ...

Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού - σελιδα 14: https://www.pnai.gov.gr/wp-content/uploads/2023/01/ΤΗΛ_ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ_ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.pdf   

Ακουλουθεις το ποστ του Malthador.

Ναι νομίζω μενει

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ducatista είπε

Το πρόβλημα είναι ότι είναι μεσοτοιχία με σχολείο και έχει κότες χωρίς να τις καθαρίζει σκύλους επίσης χωρίς να τους καθαρίζει και μένουν πάνω στα περιττώματα τους έχει ολόκληρη ανοιχτή αποθήκη με κάθε είδους σκουπίδια από καρέκλες σίδερα κλπ και το πρόβλημα είναι ότι είναι παιδάκια δίπλα  εσύ αν θες προσπερνα έτσι για να μην ενοχλήθει ο άνθρωπος αλλά αν είναι παράνομος εγώ δεν θα το προσπεράσω δηλαδή θα ενοχλεί αυτός και εμείς να μην τον ενοχλούμε

Βρισκεται στο διπλανο κτιριο, ουτε τα ζωα εχουν προσβαση στο σχολειο, ουτε τα παιδακια εχουν προσβαση στο κοτετσι, και εκει τελειωνει το ζητημα οσον αφορα τα παιδακια.

Απο κει και περα, αν τα ζωα ζουν σε κακες συνθηκες, ναι αυτο δεχομαι οτι ειναι λογος για καταγγελια, αλλα μεχρι εκει. Χωρια που αυτο το ανεφερες κατοπιν εορτης, ξεκινησες λεγοντας μονο για το σχολειο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Επρεπε να έχει πρόβατα,να βλέπουν πως μπορεί να είναι το μέλλον τους.

Μπράβο, εξαιρετικό σχόλιο για παιδάκια. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lector είπε

Βρισκεται στο διπλανο κτιριο, ουτε τα ζωα εχουν προσβαση στο σχολειο, ουτε τα παιδακια εχουν προσβαση στο κοτετσι, και εκει τελειωνει το ζητημα οσον αφορα τα παιδακια.

Απο κει και περα, αν τα ζωα ζουν σε κακες συνθηκες, ναι αυτο δεχομαι οτι ειναι λογος για καταγγελια, αλλα μεχρι εκει. Χωρια που αυτο το ανεφερες κατοπιν εορτης, ξεκινησες λεγοντας μονο για το σχολειο.

Στο πρώτο ποστ κάνω αναφορά για κακές συνθήκες καθώς η δυσοσμία είναι κύριο  χαρακτηριστικό οπότε σε αυτό γίνεται Αναφορά τα υπόλοιπα τα έβαλα μετά για να έχετε μια εικόνα σε τι κατάσταση είναι.. επίσης είπα για το σχολείο καθώς ήθελα να μάθω αν υπάρχει συγκεκριμένος νόμος για αυτό! τώρα τα υπόλοιπα για πρόσβαση κτλ τα ανέφερες εσύ χωρίς κάποιο νόημα

3 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Μάλλον είναι πτηνοφοβικος 

Έχω φάει τόσο κότα στην ζωή μου που έχω γίνει φίλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...