Theo2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Έχω νοικιάσει ακίνητο all inclusive (δηλάδη και λογαριασμοί στο ονομά μου). Ο ενοικιαστής δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Έχω το δικαιώμα να διακόψω το ρεύμα ενώ ακολουθώ τη διαδικασία έξωσής? Αυτός θα μπορούσε να πάει και να συνάψει δική του συμφωνία με πάροχο όσο είναι μέσα.
greekfragma Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Εάν το συμβόλαιο γράφει ξεκάθαρα ότι είναι all inclusive, όχι δε μπορείς μέχρι να προχωρήσει η έξωση. Εάν η συμφωνία των λογαριασμών ήταν στο μιλητό μπορείς να κόψεις το ρεύμα Εφόσον ει αι στο όνομα σου. Αν δε τηρεί τις υποχρεώσεις του, τον βγάζεις έξω με γρήγορες διαδικασίες οπότε το φέσι δε θα μεγαλώσει και πολύ. Ότι έφαγες έφαγες. 4
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 20 λεπτά πριν, Theo2022 είπε Έχω νοικιάσει ακίνητο all inclusive (δηλάδη και λογαριασμοί στο ονομά μου). Ο ενοικιαστής δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Έχω το δικαιώμα να διακόψω το ρεύμα ενώ ακολουθώ τη διαδικασία έξωσής? Αυτός θα μπορούσε να πάει και να συνάψει δική του συμφωνία με πάροχο όσο είναι μέσα. Δεν έχεις δικηγόρο για την έξωση;Τον ρώτησες; Αν το κόψεις ας πάει σε όποιον πάροχο θέλει,δεν θα επιβαρύνει εσένα. 1
korakios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν το κόψεις ας πάει σε όποιον πάροχο θέλει,δεν θα επιβαρύνει εσένα. αφού η συμφωνία ειναι να μην πληρωνει ρεύμα ο ενοικιαστής (αν υπάρχει γραπτώς αυτό) κατα τα άλλα ακολουθεί την έξωση "εξπρές" εφόσων δεν πληρώνει το νοίκι 1
doomnx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Αν είναι δυνατόν εν έτει 2024 κρατάνε τα ρολόγια στο όνομά τους... 1
dpolal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, doomnx είπε Αν είναι δυνατόν εν έτει 2024 κρατάνε τα ρολόγια στο όνομά τους... All inclusive είναι η ενοικίαση, άρα το σπίτι είναι επιπλωμένο και όλες οι παροχές και τα κόστη είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη με ότι σημαίνει αυτό για το τελικό ποσό που καλείται να πληρώνει ο ένοικος κάθε μήνα. Κάποιοι το θέλουν έτσι. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2024 από dpolal 2
Theo2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας και το χρόνο σας!
doomnx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 19 ώρες πριν, dpolal είπε All inclusive είναι η ενοικίαση, άρα το σπίτι είναι επιπλωμένο και όλες οι παροχές και τα κόστη είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη με ότι σημαίνει αυτό για το τελικό ποσό που καλείται να πληρώνει ο ένοικος κάθε μήνα. Κάποιοι το θέλουν έτσι. Να τον διώξει τότε αφού δεν πληρώνει. Τι κόψιμο ρεύματος και βλακείες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Ρεύμα δεν κόβουμε, γιατί έτσι τελείται αυτοδικία, με μήνυση στην αστυνομία σας τρέχουν για αυτόφωρο. Κρίμα είναι. Εφ' όσον δεν πληρώνει τα ενοίκια, ακολουθούμε την νόμιμη οδό, ήτοι διαταγή απόδοσης μισθίου. 10 4
vagos789 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Στις 17/1/2024 στις 12:43 ΠΜ, Theo2022 είπε Ο ενοικιαστής δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Έχω το δικαιώμα να διακόψω το ρεύμα ενώ ακολουθώ τη διαδικασία έξωσής? Αυτός θα μπορούσε να πάει και να συνάψει δική του συμφωνία με πάροχο όσο είναι μέσα. Αν κοπει το ρευμα προφανως και εχεις καλυτερες πιθανοτητες να σηκωθει να φυγει αμεσα. Ομως το "δεν ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του" ειναι κατι γενικο .Πχ αλλο ειναι αν απλως αργει λιγες μερες και χρειαζεται υπενθυμιση κτλ,και αλλο αν ειναι 3 νοικια πισω και δεν σηκωνει ουτε το τηλεφωνο. 1
korakios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Αν κοπει το ρευμα προφανως και εχεις καλυτερες πιθανοτητες να σηκωθει να φυγει αμεσα. μετά μπλοκάρει και τη έξωση εξπρές και περνάει καμιά 3ετία μέχρι να γίνει η δίκη 2
vagos789 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δεν το ξερω αυτο που λες,παντως χωρις ρευμα και οντας κακοπληρωτης δεν νομιζω οτι θα παει να πληρωνει δικηγορο,θα κοιταξει απλα να φυγει
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, vagos789 said: Δεν το ξερω αυτο που λες,παντως χωρις ρευμα και οντας κακοπληρωτης δεν νομιζω οτι θα παει να πληρωνει δικηγορο,θα κοιταξει απλα να φυγει Εξαρτάται τι είδους κακοπληρωτής είναι, αν είναι "στρατηγικός κακοπληρωτής" τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσει δικηγόρο για να καταφέρει να μείνει μέσα χωρίς να πληρώνει όσο περισσότερο γίνεται, μόνο αν δεν έχει στον ήλιο μοίρα δεν θα πληρώσει δικηγόρο.
gbras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Γι αυτο ολα τα ενοικια μπροστα στην αρχη του χρονου... Για να μην υπαρχουν τετοια θεματα. 4
panosno1com Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, gbras είπε Γι αυτο ολα τα ενοικια μπροστα στην αρχη του χρονου... Για να μην υπαρχουν τετοια θεματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα