Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω νοικιάσει ακίνητο all inclusive (δηλάδη και λογαριασμοί στο ονομά μου). Ο ενοικιαστής δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Έχω το δικαιώμα να διακόψω το ρεύμα ενώ ακολουθώ τη διαδικασία έξωσής? Αυτός θα μπορούσε να πάει και να συνάψει δική του συμφωνία με πάροχο όσο είναι μέσα.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εάν το συμβόλαιο γράφει ξεκάθαρα ότι είναι all inclusive, όχι δε μπορείς μέχρι να προχωρήσει η έξωση. Εάν η συμφωνία των λογαριασμών ήταν στο μιλητό μπορείς να κόψεις το ρεύμα Εφόσον ει αι στο όνομα σου. Αν δε τηρεί τις υποχρεώσεις του, τον βγάζεις έξω με γρήγορες διαδικασίες οπότε το φέσι δε θα μεγαλώσει και πολύ. Ότι έφαγες έφαγες. 

• Like 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Theo2022 είπε

Έχω νοικιάσει ακίνητο all inclusive (δηλάδη και λογαριασμοί στο ονομά μου). Ο ενοικιαστής δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Έχω το δικαιώμα να διακόψω το ρεύμα ενώ ακολουθώ τη διαδικασία έξωσής? Αυτός θα μπορούσε να πάει και να συνάψει δική του συμφωνία με πάροχο όσο είναι μέσα.

Δεν έχεις δικηγόρο για την έξωση;Τον ρώτησες;

Αν το κόψεις ας πάει σε όποιον πάροχο θέλει,δεν θα επιβαρύνει εσένα.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν το κόψεις ας πάει σε όποιον πάροχο θέλει,δεν θα επιβαρύνει εσένα.

αφού η συμφωνία ειναι να μην πληρωνει ρεύμα ο ενοικιαστής (αν υπάρχει γραπτώς αυτό)

κατα τα άλλα ακολουθεί την έξωση "εξπρές" εφόσων δεν πληρώνει το νοίκι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, doomnx είπε

Αν είναι δυνατόν εν έτει 2024 κρατάνε τα ρολόγια στο όνομά τους...

All inclusive είναι η ενοικίαση, άρα το σπίτι είναι επιπλωμένο και όλες οι παροχές και τα κόστη είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη με ότι σημαίνει αυτό για το τελικό ποσό που καλείται να πληρώνει ο ένοικος κάθε μήνα.

Κάποιοι το θέλουν έτσι.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, dpolal είπε

All inclusive είναι η ενοικίαση, άρα το σπίτι είναι επιπλωμένο και όλες οι παροχές και τα κόστη είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη με ότι σημαίνει αυτό για το τελικό ποσό που καλείται να πληρώνει ο ένοικος κάθε μήνα.

Κάποιοι το θέλουν έτσι.

Να τον διώξει τότε αφού δεν πληρώνει. Τι κόψιμο ρεύματος και βλακείες.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Διακοπή ρεύματος σε ενοικιαστή με οφειλές
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ρεύμα δεν κόβουμε, γιατί έτσι τελείται αυτοδικία, με μήνυση στην αστυνομία σας τρέχουν για αυτόφωρο. Κρίμα είναι.

Εφ' όσον δεν πληρώνει τα ενοίκια, ακολουθούμε την νόμιμη οδό, ήτοι διαταγή απόδοσης μισθίου.

• Like 10
  • Thanks 4
Δημοσ.
Στις 17/1/2024 στις 12:43 ΠΜ, Theo2022 είπε

Ο ενοικιαστής δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Έχω το δικαιώμα να διακόψω το ρεύμα ενώ ακολουθώ τη διαδικασία έξωσής? Αυτός θα μπορούσε να πάει και να συνάψει δική του συμφωνία με πάροχο όσο είναι μέσα.

Αν κοπει το ρευμα προφανως και εχεις καλυτερες πιθανοτητες να σηκωθει να φυγει αμεσα.

Ομως το "δεν ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του" ειναι κατι γενικο

.Πχ αλλο ειναι αν απλως αργει λιγες μερες και χρειαζεται υπενθυμιση κτλ,και αλλο αν ειναι 3 νοικια πισω και δεν σηκωνει ουτε το τηλεφωνο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagos789 είπε

Αν κοπει το ρευμα προφανως και εχεις καλυτερες πιθανοτητες να σηκωθει να φυγει αμεσα.

μετά μπλοκάρει και τη έξωση εξπρές και περνάει καμιά 3ετία μέχρι να γίνει η δίκη

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το ξερω αυτο που λες,παντως χωρις ρευμα και οντας κακοπληρωτης δεν νομιζω οτι θα παει να πληρωνει δικηγορο,θα κοιταξει απλα να φυγει

Δημοσ.
1 hour ago, vagos789 said:

Δεν το ξερω αυτο που λες,παντως χωρις ρευμα και οντας κακοπληρωτης δεν νομιζω οτι θα παει να πληρωνει δικηγορο,θα κοιταξει απλα να φυγει

Εξαρτάται τι είδους κακοπληρωτής είναι, αν είναι "στρατηγικός κακοπληρωτής" τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσει δικηγόρο για να καταφέρει να μείνει μέσα χωρίς να πληρώνει όσο περισσότερο γίνεται, μόνο αν δεν έχει στον ήλιο μοίρα δεν θα πληρώσει δικηγόρο.

Δημοσ.

Γι αυτο ολα τα ενοικια μπροστα στην αρχη του χρονου... Για να μην υπαρχουν τετοια θεματα.

• Confused 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...