JennyP Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε @JennyP έγραψες λοιπόν κανονίζουμε για kir Royale με dom perignon lol και creme de cassis φυσικά ή creme de framboise !😁
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, JennyP είπε και creme de cassis φυσικά ή creme de framboise !😁 Ααπαπα ούτε στα ανάκτορα όπα μου ήρθε τραγούδι λολ Royals
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Irony of love this is the song Carl Barat
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εν αρχή ην ο Bob. Από αυτόν ξεκίνησαν όλα. Εδώ, βρίσκεται στην καλύτερη του στιγμή. Εδώ βρίσκουν καταφύγιο οι πάντες. Τυχερός οποίος το ξέρει, τυχερός όποιος το έχει αφιερώσει, κάπου, κάποτε, τυχερός όποιος κατάλαβε. Ο ταμπουρίνος, η αρχή όλων. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2024 από Rebelos2018 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Εν αρχή ην ο Bob. Από αυτόν ξεκίνησαν όλα. Εδώ, βρίσκεται στην καλύτερη του στιγμή. Εδώ βρίσκουν καταφύγιο οι πάντες. Τυχερός οποίος το ξέρει, τυχερός όποιος το έχει αφιερώσει, κάπου, κάποτε, τυχερός όποιος κατάλαβε. Ο ταμπουρίνος, η αρχή όλων. Είναι από τα λίγα του που μου αρέσουν. Πολύ ωραίοι στιχοι..το άλλο είναι οne more cup of coffee before I go Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2024 από XrysaKakou
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 13 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε Είναι από τα λίγα του που μου αρέσουν. Πολύ ωραίοι στιχοι..το άλλο είναι οne more cup of coffee before I go Οι στίχοι είναι το κάτι άλλο. Δεν ξέρω πως γίνεται κάποιος να γράψει αυτούς τους στίχους. Αδυνατώ να το καταλάβω.
Brainkill4r Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2024 AC/DC - Sershen&Zaritskaya feat. Kim, Ross and Shturmak - Highway To Hell cover 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα