Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Για να κατεβάσουμε τους τόνους. Ο Νιόνιος, στην μεγαλύτερη του στιγμή. Στιχουργικά, σίγουρα. Δεν θα ξεχάσω την ημέρα που το άκουσα πρώτη φορά.Πα Μεγάλη Παρασκευή Με πηγες αρκετά χρόνια πίσω...αυτό το τραγούδι κάποτε έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου όπως και το χουλιγκανοι.... Νur mit dir Element of Crime Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2024 από XrysaKakou
Brainkill4r Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Ed Sheeran - I See Fire (Kygo Remix) 1
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε Με πηγες αρκετά χρόνια πίσω...αυτό το τραγούδι κάποτε έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου όπως και το χουλιγκανοι.... Νur mit dir Element of Crime Μέχρι εκεί ήταν ο Νιόνιος. Μετά, είχε μόνο αναλαμπές. Δεν πειράζει όμως, είναι υπεραρκετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε Μέχρι εκεί ήταν ο Νιόνιος. Μετά, είχε μόνο αναλαμπές. Δεν πειράζει όμως, είναι υπεραρκετά. Πράγματι συμφωνώ Incubus Stellar
NovaLacertae Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Walter Trout feat. Beth Hart - Broken 4
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) @xartemporas πόσα θέλεις καλέ για να με τρελάνεις μου λες? Χαχαχα like στο μηδέν σου...αισχος κύριε πρόεδρε αυτό σηκώνει ανταρσία λολ Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2024 από XrysaKakou
xartemporas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) @XrysaKakou δεν είναι άσχημο.. 0 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2024 από xartemporas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα