NovaLacertae Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ Breaking Benjamin - Breath 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaris-x Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:56 μμ The Moody Blues - Tuesday Afternoon 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasossl Δημοσ. Τρίτη στις 12:08 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:08 πμ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. Τρίτη στις 01:40 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 01:40 πμ 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. Τρίτη στις 06:49 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:49 πμ 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. Τρίτη στις 06:57 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:57 πμ in memoriam Πυθαγόρας: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Τρίτη στις 08:04 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:04 πμ (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Jiakometi είπε Αυτό το masterpiece που έβαλες στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά Προσωπικά μου αρέσει το παρακάτω cover λίγο περισσότερο επειδή αυτό χαρακτήρισε την εποχή μου Careless Whisper / Seether 11 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Breaking Benjamin - Breath Τι μου θύμισες... απίστευτη riffάρα Shallow Bay & Forever Επεξ/σία Τρίτη στις 08:33 πμ από Ne0n 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. Τρίτη στις 09:24 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:24 πμ Επιτέλους φθινόπωρο… 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. Τρίτη στις 12:08 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:08 μμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:48 μμ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 05:51 μμ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JennyP Δημοσ. Τρίτη στις 06:16 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:16 μμ 10 ώρες πριν, Ne0n είπε Αυτό το masterpiece που έβαλες στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά Προσωπικά μου αρέσει το παρακάτω cover λίγο περισσότερο επειδή αυτό χαρακτήρισε την εποχή μου Careless Whisper / Seether Mιας και αναφέρθηκαν οι Wham, το δικό μου αγαπημένο ήταν και είναι το παρακάτω. Διασκευή το έχουν κάνει αλλά.... υπέροχη διάσκευη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. Τρίτη στις 06:21 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:21 μμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkey Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 μμ (επεξεργασμένο) Επεξ/σία Τρίτη στις 07:37 μμ από dreamkey 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. Τρίτη στις 08:20 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:20 μμ Richard Marx - Hazard 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα