7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 12:57 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:57 πμ [+] Spotify 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 πμ At The Gallows End 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Δευτέρα στις 05:56 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:56 πμ The Morning Light Time to wake up 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 06:19 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:19 πμ [+ Spotify] 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Δευτέρα στις 06:31 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:31 πμ Mantra 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:41 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:41 πμ In memoriam Γιάννης Ρίτσος 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Δευτέρα στις 06:47 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:47 πμ (επεξεργασμένο) Τι τραγουδάρα έβαλες και ακόμα δεν έχω reacts 😐 Το επόμενο προς ανάμνηση του Θάνου Μικρούτσικου που έφυγε νωρίς.... 7 Nάνοι στο s/s Cyrenia Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:50 πμ από Ne0n 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:57 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:57 πμ @Ne0nΩραίος ο Θάνος! Δυό φωνάρες σε στίχους Μάνου Ελευθερίου: και 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Δευτέρα στις 07:08 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:08 πμ (επεξεργασμένο) Αθάνατες ερμηνείες από όσους μπορούν να καταλάβουν αυτά τα τραγούδια που άφησαν εποχή...αγαπητέ elio_1 ανατρίχιασα !!! Θάνος, Βασίλης προς τιμήν του Καββαδία Ένας νέγρος θερμαστής από το Τζιμπουτί Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:21 πμ από Ne0n 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. Δευτέρα στις 10:19 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:19 πμ Θάνος Μικρούτσικος - Γιάννης Κούτρας - Γυναίκα Θάνος Μικρούτσικος - Γιάννης Κούτρας - Federico Garcia Lorca ------------------------------------------------------------------------------------------ Συνειρμικά και αυτό. Μάνος Λοΐζος - Σεβάχ ο θαλασσινός Η θάλασσα και εγώ είμαστε ένα. 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 πμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Sibyl είπε Θάνος Μικρούτσικος - Γιάννης Κούτρας - Γυναίκα Θάνος Μικρούτσικος - Γιάννης Κούτρας - Federico Garcia Lorca ------------------------------------------------------------------------------------------ Συνειρμικά και αυτό. Μάνος Λοΐζος - Σεβάχ ο θαλασσινός Η θάλασσα και εγώ είμαστε ένα. γμτ ακόμα δεν έχω reacts και συνεχίζεις να με βασανίζεις με masterpieces 15 λεπτά πριν, Sibyl είπε Η θάλασσα και εγώ είμαστε ένα. Ax Θάλασσά Μου Σκοτεινή ( 😛 ) Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:36 πμ από Ne0n 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:51 πμ Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει (Nâzım Hikmet) Θάνος Μικρούτσικος - Η Πιο Όμορφη Θάλασσα 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 πμ Είναι ωραία η θάλασσα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 πμ Στέρεο Νοβα - Ένα κλεμμένο ποδήλατο vs Radiohead - Reckoner (Kosmas remix) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ AtiX κατάστρεψε μας και εσύ τώρα... Μόλις έχω reacts Κούπα από εμένα Γαρύφαλλε 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα