Ne0n Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Next :Master Master Of Puppets καιρό είχα να παίξω αυτό το παιχνίδι λόγο έλλειψης χρόνου και σε ευχαριστώ που το επανέφερες ( btw έγραψες για το S 😄 ) νεχτ: spirit 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, Ne0n είπε Master Of Puppets καιρό είχα να παίξω αυτό το παιχνίδι λόγο έλλειψης χρόνου και σε ευχαριστώ που το επανέφερες ( btw έγραψες για το S 😄 ) νεχτ: spirit Ευχαριστώ Μουνφαινεται όμως σε,πήρα στο λαιμό μου,.. Δεν μπαίνουν κανονικά λέξεις / τίτλοι εδώ. Ποστάρουμε ελεύθερα ότι θέλουμε/ακουμε. my bad. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μόλις τώρα, Jiakometi είπε Ευχαριστώ Μουνφαινεται όμως σε,πήρα στο λαιμό μου,.. Δεν μπαίνουν κανονικά λέξεις / τίτλοι εδώ. Ποστάρουμε ελεύθερα ότι θέλουμε/ακουμε. my bad. δεν το βλέπουμε όλοι έτσι και κάποιοι συγχρονιζόμαστε με το mood του άλλου οπότε your best! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μόλις τώρα, Ne0n είπε δεν το βλέπουμε όλοι έτσι και κάποιοι συγχρονιζόμαστε με το mood του άλλου οπότε your best! Thnx 🏆 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 9 λεπτά πριν, Ne0n είπε νεχτ: spirit Ας μεταφράσουμε το "Spirit" σε "Fairy". Πώς σου φαίνεται αυτό: Fairy Nightsongs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Αφήνω το spirit για τον επόμενο και βάζω δύο αγαπημένα τραγούδια λόγο και της αγαπημένης μου ώρας που βγαίνουν τα vampire ( σαν εμένα 😛 ) και οι σκιές. Δύο Ύμνοι για τα παιδιά της Νύχτας και της Αυπνίας Shadow Dance Metal Of The Night 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες ANNISOKAY - Good Stories Καληνύχτα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, Sibyl είπε ANNISOKAY - Good Stories Καληνύχτα. Βρε Sibyl τι μας κάνεις βραδιάτικα.. 😛 🤩 Mourn Άφησες το fireball να μας κάψεις εντελώς και φεύγεις....Καληνύχτα με το αγαπημένο σου (μας 😛 ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Για όσους έχουν ακόμα το spirit και δεν ξέχασαν να νιώθουν....καληνύχτα και από εμένα. 🌕 Watching Over Me 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Soilwork - Spirit Of No Return Return 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα