Sibyl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Architects - Animals (Orchestral Version) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avocado2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου ... ... ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Nine Inch Nails - Hope We Can Again 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου David Gilmour - Cruise (1984) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Yeah Yeah Yeahs - Maps: 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sibyl είπε Nine Inch Nails - Hope We Can Again Ωραίο κομμάτι. Θυμήθηκα το παρακάτω τραγούδι που έχω στην συλλογή μου, επίσης από Nine Inch Nails σε audio only. Το είχα ακούσει σε μια σειρά σχετικά πρόσφατα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποια. Nine Inch Nails - Together (Audio Only) Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από Glikos 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 20 hours ago, NovaLacertae said: Thompson Twins - Lies Τι μου θύμισες! Είχα αγοράσει το βινύλιο τότε (το έχω φυσικά ακόμα) Είχα ξεχωρίσει απο εκεί και το επόμενο Γραμμένο γιά τους Ιάπωνες kamikaze. Τρομερή περιγραφή που τα λέει όλα. Και τρομερό συναίσθημα Πάντα, όταν βλέπω kamikaze ντοκυμανταίρ , αυτό το τραγούδι μου έρχεται στο μυαλό και τα νέα παιδιά που ήξεραν ότι δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω Και αυτός ο ήχος από τον ασύρματο! Ανατριχιαστικός! Τhompson Τwins - Κamikaze (1983) 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, Glikos είπε Ωραίο κομμάτι. Θυμήθηκα το παρακάτω τραγούδι που έχω στην συλλογή μου, επίσης από Nine Inch Nails σε audio only. Το είχα ακούσει σε μια σειρά σχετικά πρόσφατα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποια. Nine Inch Nails - Together (Audio Only) Δεν έχω δει την σειρά αλλά και τα 2 ακούγονται στο The Bear. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Coscas είπε Τι μου θύμισες! Είχα αγοράσει το βινύλιο τότε (το έχω φυσικά ακόμα) Είχα ξεχωρίσει απο εκεί και το επόμενο Γραμμένο γιά τους Ιάπωνες kamikaze. Τρομερή περιγραφή που τα λέει όλα. Και τρομερό συναίσθημα Πάντα, όταν βλέπω kamikaze ντοκυμανταίρ , αυτό το τραγούδι μου έρχεται στο μυαλό και τα νέα παιδιά που ήξεραν ότι δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω Και αυτός ο ήχος από τον ασύρματο! Ανατριχιαστικός! Τhompson Τwins - Κamikaze (1983) Και εγώ το είχα αγοράσει τότε και το έχω ακόμα! Πολύ ωραίο άλμπουμ, εκτός απο τα δύο που ποστάραμε άκουγα πολύ και τα ''Love on Your Side'', ''We Are Detective'' ''Watching'' Thompson Twins - We Are Detective Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από NovaLacertae 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Ποσα χρόνια είχα ν' ακούσω ΒΑΝΔΑΛΟΥΠ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, suspiria είπε Ωραίος!!! Με πήγες πολύ πίσω... Στην κασέτα τους που έχω ακόμα και φυσικά στα live τους... Χάος!!!!! ΒΑΝΔΑΛΟΥΠ - Τέρμα τ' αστεία (live) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Την έχω και εγώ την κασέτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα