NovaLacertae Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Να σας καληνυχτίσω και εγώ με ένα νανούρισμα New Model Army - Lullaby 8
Sibyl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μιας που κάναμε το θέμα hot, θα βάλω ένα τραγούδι για κάθε συμμετέχοντα, με αλφαβητική σειρά. Σε άλλους θα πέσω μέσα στο γούστο τους επειδή έχουμε ανταλλάξει άπειρα τραγούδια στο "μουσικό καφενείο" οπότε ξέρουμε τις μουσικές μας προτιμήσεις, σε κάποιους άλλους θα εικάσω ελπίζοντας ότι θα τους ικανοποιήσω. @Agent_Orange Sepultura - Roots Bloody Roots @floyd89gr Pink Floyd - The Great Gig In The Sky @Ne0n The Offspring - Gotta Get Away @NovaLacertae Daryl Hall & John Oates - Maneater @polaris-x The Rolling Stones - Wild Horses @poulinos Aurora Night - Tears Of Time Και τώρα όντως καληνύχτα σας. 4 6
Millennium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλημέρα. Δεν υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις για τις σελίδες που γράψατε χθές 8
floyd89gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Millennium είπε Δεν υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις για τις σελίδες που γράψατε χθές Καλημέρα ! Άστα φίλε @Millennium καταστραφήκαμε χθες το βράδυ ... ακόμα δεν έχω reactions . @Sibyl the great gig in the sky βρε άτιμο πλάσμα ; εκκλησία κλέβεις Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από floyd89gr 1 3
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, Sibyl said: Μιας που κάναμε το θέμα hot, 1
floyd89gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ne0n είπε Μου ήρθαν τα reaaaaaaaactionssss !!!!! 😃 γιουπιιιι Keane - bend & break Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από floyd89gr 6
Ne0n Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, floyd89gr είπε γιουπιιιι Keane - bend & break Good Ol' Boys 4 1
elio_1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου στο χθεσινό αφιέρωμα στους κιθαρίστες θέλω να προσθέσω 7
Ne0n Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Alone Again Και φυσικά George Lynch Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από Ne0n 6
floyd89gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, Ne0n είπε Good Ol' Boys τι θυμηθηκες !!! χαχαχαχα Ντιουκς σουπερ! 10 λεπτά πριν, elio_1 είπε στο χθεσινό αφιέρωμα στους κιθαρίστες θέλω να προσθέσω κι αυτό από μένα Randy Rhoads θεός Ozyy Osbourne - Mr. Crowley 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα