lovesucks Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου The Twilight Sad - I could give you all that you don't want 11 1
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Ne0n said: (Ξανά Paradise γιατί τα σπάνε) True Belief αυτο ημουν ετοιμος να βαλω.και αυτο ακουγα τωρα. ας βαλω αλλο 5
Ne0n Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, poulinos είπε αυτο ημουν ετοιμος να βαλω.και αυτο ακουγα τωρα. ας βαλω αλλο Εγώ ακούω αυτό τώρα και συγκρίνω την τότε εποχή τους με την σημερινή, βλέπω ότι επιστρέφουν σιγά σιγά και σταθερά Darker Thoughts 4
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Ne0n said: Εγώ ακούω αυτό τώρα και συγκρίνω την τότε εποχή τους με την σημερινή, βλέπω ότι επιστρέφουν σιγά σιγά και σταθερά Darker Thoughts ελαχιστα songs τoυς εχω ακουσει δυστυχως. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από poulinos 2
Ne0n Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, poulinos είπε ελαχιστα songs τπυς εχω ακουσει δυστυχως. Ποτέ δεν είναι αργά Αυτό βέβαια είναι διασκευή, αλλά τα σπάει περισσότερο και από το original για εμένα Small Town Boy Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Ne0n 9
Ne0n Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sibyl είπε W.A.S.P. - Breathe Επειδή φαίνεται σου αρέσουν οι W.A.S.P. και τα σπάνε φυσικά Άλλο ένα διαμάντι τους Rebel In The F.D.G. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από Ne0n 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα