accipio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Noel Gallagher's High Flying Birds - Dead To The World (Official Lyric Video) 2 3
NovaLacertae Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Elton John Feat. Kiki Dee - Don't Go Breaking My Heart 7 1
NovaLacertae Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Zucchero & Paul Young - Senza una donna (Without a woman) 6
NovaLacertae Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Damien Rice - It Takes a Lot To Know a Man 5 1
Glikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δεν νομίζω να έχω βάλει ποτέ τραγούδι στο νήμα οπότε καιρός είναι. Τόσο καιρό το παρακολουθώ και ακούω τις μουσικάρες που βάζετε. Ένα αγαπημένο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το παρακάτω. 😊 Joan Osborne - One Of Us 9 1
NovaLacertae Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Glikos είπε Δεν νομίζω να έχω βάλει ποτέ τραγούδι στο νήμα οπότε καιρός είναι. Τόσο καιρό το παρακολουθώ και ακούω τις μουσικάρες που βάζετε. Ένα αγαπημένο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το παρακάτω. 😊 Joan Osborne - One Of Us Καλώς ήρθες και σε αυτό το θρεντ! Θα χαρούμε να βλέπουμε (και να ακούμε) πιο συχνά και τις δικές σου μουσικές προτιμήσεις Lana Del Rey - Summertime Sadness 9
Glikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 45 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Καλώς ήρθες και σε αυτό το θρεντ! Θα χαρούμε να βλέπουμε (και να ακούμε) πιο συχνά και τις δικές σου μουσικές προτιμήσεις Καλώς σας βρήκα! Βάζω ένα κομμάτι που άκουγα νωρίτερα. Johnny Cash - God's Gonna Cut You Down 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα