kostiger Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Noel Gallagher's High Flying Birds - Dead To The World (Official Lyric Video) 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Elton John Feat. Kiki Dee - Don't Go Breaking My Heart 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 7 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Zucchero & Paul Young - Senza una donna (Without a woman) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Seasons of Wither 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Damien Rice - It Takes a Lot To Know a Man 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δεν νομίζω να έχω βάλει ποτέ τραγούδι στο νήμα οπότε καιρός είναι. Τόσο καιρό το παρακολουθώ και ακούω τις μουσικάρες που βάζετε. Ένα αγαπημένο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το παρακάτω. 😊 Joan Osborne - One Of Us 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diophantus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Σημερα σηκωνει πονο.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Glikos είπε Δεν νομίζω να έχω βάλει ποτέ τραγούδι στο νήμα οπότε καιρός είναι. Τόσο καιρό το παρακολουθώ και ακούω τις μουσικάρες που βάζετε. Ένα αγαπημένο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το παρακάτω. 😊 Joan Osborne - One Of Us Καλώς ήρθες και σε αυτό το θρεντ! Θα χαρούμε να βλέπουμε (και να ακούμε) πιο συχνά και τις δικές σου μουσικές προτιμήσεις Lana Del Rey - Summertime Sadness 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Dusk Till Dawn 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 45 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Καλώς ήρθες και σε αυτό το θρεντ! Θα χαρούμε να βλέπουμε (και να ακούμε) πιο συχνά και τις δικές σου μουσικές προτιμήσεις Καλώς σας βρήκα! Βάζω ένα κομμάτι που άκουγα νωρίτερα. Johnny Cash - God's Gonna Cut You Down 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα