kostiger Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου R.I.P Alain... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Αυτοί τελικά, είναι καλύτεροι απ' όσο νόμιζα. Μάλλον θέλουν ψαξιματάκι Τι καταπληκτική και all time classic μελωδία! Λέτε να τους ζήλεψαν ο Cave και η Minogue στο Where The Wild Roses Grow; 😉 The Bells - STAY AWHILE (1971) On 15/08/2024 at 22:15, poulinos said: Πού τον ξέρεις εσύ τον Leo Sayer; 😜 Θα σου αφιερώσω ένα τραγούδι του από τον 1ο του δίσκο που νομίζω είναι υψηλοτάτου επιπέδου Πολύ υποτιμημένος καλλιτέχνης. Εχει ΕΠΗ. Αν και έχει και πολύ εμπορικά και πασίγνωστα. Αξιοπρεπή τα περισσότερα Η εισαγωγή εδώ, πάντα με ανατριχιάζει Leo Sayer - Why Is Everybody Going Home (1973) 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, Coscas είπε Αυτοί τελικά, είναι καλύτεροι απ' όσο νόμιζα. Μάλλον θέλουν ψαξιματάκι Τι καταπληκτική και all time classic μελωδία! Λέτε να τους ζήλεψαν ο Cave και η Minogue στο Where The Wild Roses Grow; 😉 The Bells - STAY AWHILE (1971) The bells - Hey my love (Επιλογή της μητέρας μου. Μην πάρω credits που δεν δικαιούμαι.) 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 49 minutes ago, Coscas said: ; Πού τον ξέρεις εσύ τον Leo Sayer; 😜 ο ηθικος αυτουργος ειναι αναμεσα μας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, Sibyl said: The bells - Hey my love (Επιλογή της μητέρας μου. Μην πάρω credits που δεν δικαιούμαι.) Δλδ...το "Ευχαριστώ/like", πάει στη μαμά; Θα σπάσουμε ρεκόρ. Θα είναι 1η φορά ιντερνετικά, που το like, πηγαίνει σε άλλον/άλλη απ΄αυτόν/ήν που ποστάρει 😄 Υπέροχη μελωδία. Το "είχαν " τα άτομα Ας βάλω άλλο ένα τραγούδι τους που το 2007 μπήκε σε ένα φιλμ Με βλέπω να επανέρχομαι (έχουν και 4 LP's...) The Bells - Moody Manitoba Morning (1969) 5 minutes ago, poulinos said: ο ηθικος αυτουργος ειναι αναμεσα μας Σ' αυτό το φόρουμ, όλο κάποιος "άλλος" εμπλέκεται (αλλού πάνε τα credits, άλλος μας βάζει το χέρι να ποστάρουμε κάτι, κλπ). Γιά συγκεντρωθείτε και μην επηρεάζεστε παρακαλώ. Και όχι μνημόσυνα με ξένα κόλυβα ε; Χα χα! Επεξ/σία 18 Αυγούστου από Coscas 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Coscas είπε Δλδ...το "Ευχαριστώ/like", πάει στη μαμά; Θα σπάσουμε ρεκόρ. Θα είναι 1η φορά ιντερνετικά, που το like, πηγαίνει σε άλλον/άλλη απ΄αυτόν/ήν που ποστάρει 😄 Και ένα άλλο "Oh my love", μου είπε. Ψάξτο, αν θέλεις. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 minute ago, Sibyl said: Και ένα άλλο "Oh my love", μου είπε. Ψάξτο, αν θέλεις. Πότε θα γραφτεί η μαμά εδώ; Εγώ , πιό μεγάλος είμαι και βρίσκομαι στις επάλξεις. Μεταξύ μας αυτό που θα σου πω.. Γιά να την δελεάσεις, πες της ότι όταν ποστάρεις σε φόρουμ Μουσική, σε κρατά γιά πάντα νέο. Δεν νομίζω γυναίκα να το παραβλέπει αυτό...Χα χα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Coscas είπε Πότε θα γραφτεί η μαμά εδώ; Εγώ , πιό μεγάλος είμαι και βρίσκομαι στις επάλξεις. Μεταξύ μας αυτό που θα σου πω.. Γιά να την δελεάσεις, πες της ότι όταν ποστάρεις σε φόρουμ Μουσική, σε κρατά γιά πάντα νέο. Δεν νομίζω γυναίκα να το παραβλέπει αυτό...Χα χα! Κάτσε να δω μήπως καταφέρω να βρω κάτι να σου το δείξω. --------------------------------------- @Coscas Λοιπόν, δεν το βρίσκω αλλά αυτό που μου είπες τώρα για την εγγραφή, μου το λες από την ΄Ανοιξη του 2022 περίπου. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από Sibyl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 14 minutes ago, Coscas said: 😄 Σ' αυτό το φόρουμ, όλο κάποιος "άλλος" εμπλέκεται (αλλού πάνε τα credits, άλλος μας βάζει το χέρι να ποστάρουμε κάτι, κλπ). Γιά συγκεντρωθείτε και μην επηρεάζεστε παρακαλώ. Και όχι μνημόσυνα με ξένα κόλυβα ε; Χα χα! αφου πανε αλλου τι να πω.χαχα δεν τον ηξερα.δεν ανηκει στην μουσικη που ακουω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2 minutes ago, poulinos said: αφου πανε αλλου τι να πω.χαχα δεν τον ηξερα.δεν ανηκει στην μουσικη που ακουω. Μα γι' αυτό παραξενεύτηκα. Ούτε αυτό που έβαλα θα σου πολυάρεσε ε; Είδες τι σου κάνουν οι κακές συναναστροφές; Λες να υπάρχει περίπτωση να ακούσω τη μουσική που ακούς, άμα υπάρχει άλλος ηθικός αυτουργός; Αν και δεν το βλέπω. Είμαι βράχος εγώ Kαι μιάς και τον θυμήθηκα. "Κάποιοι" έκλεψαν τον τίτλο... Και για να πας τότε στο Μuppet Show, δεν ήσουν τυχαίος Leo Sayer - The Show Must Go On (1973) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα