Jiakometi Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 5 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floyd89gr Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) @Jiakometi ευχαριστώ που μου θύμισες ότι ήμουν εκεί το 89 στο ΟΑΚΑ . Έχω ακούσει διάφορα γκρουπ και είδη μουσικής από τότε . Σαν αυτούς δεν θα υπάρξει άλλο συγκρότημα , είμαι πια πεπεισμένος . Τυχεροί όσοι τους είδαν live τότε .Κρίμα που δεν ήταν και ο Waters . Pink Floyd - shine on you crazy diamond / live at Knebworth 1990 Επεξ/σία 11 Ιουλίου από floyd89gr 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, floyd89gr είπε @Jiakometi ευχαριστώ που μου θύμισες ότι ήμουν εκεί το 89 στο ΟΑΚΑ . Έχω ακούσει διάφορα γκρουπ και είδη μουσικής από τότε . Σαν αυτούς δεν θα υπάρξει άλλο συγκρότημα , είμαι πια πεπεισμένος . Τυχεροί όσοι τους είδαν live τότε .Κρίμα που δεν ήταν και ο Waters . Pink Floyd - shine on you crazy diamond / live at Knebworth 1990 Ήταν όντως εκπληκτική (για τα Ελληνικά δεδομένα της εποχής τουλάχιστον) συναυλία. Άξιζε η ταλαιπωρία… (ειδικά στο φεύγα). Όντως κρίμα για τον Walters αλλά ο David G. το έσωσε, όπως πάντα. Και το πρόγραμμα, και ο εξοπλισμός ήταν εντυπωσιακά. Μόνο το Live in Pompei ξεπερνάει την Αθήνα κατά την άποψη μου…. EDIT: Τα παραθέτω κάτω από το σχόλιο …. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από Jiakometi 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floyd89gr Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Μόνο το Live in Pompei ξεπερνάει την Αθήνα κατά την άποψη μου…. Καλά αυτό παίζει σε άλλη κατηγορία μόνο του .. στα spiritual .. εκεί σαν να έπαιζαν για τα πνεύματα της Πομπηίας . Μυσταγωγία .. δέος.. με πρόλαβες Syd Barrett - gigolo aunt Επεξ/σία 11 Ιουλίου από floyd89gr 4 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 3 ώρες πριν, floyd89gr είπε @Jiakometi ευχαριστώ που μου θύμισες ότι ήμουν εκεί το 89 στο ΟΑΚΑ . Έχω ακούσει διάφορα γκρουπ και είδη μουσικής από τότε . Σαν αυτούς δεν θα υπάρξει άλλο συγκρότημα , είμαι πια πεπεισμένος . Τυχεροί όσοι τους είδαν live τότε .Κρίμα που δεν ήταν και ο Waters . Pink Floyd - shine on you crazy diamond / live at Knebworth 1990 Άσχετο αλλά να ξέρετε ότι αυτό το ελληνικό κανάλι (Νέα Ζίχνη) είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και αυτό που πρώτο από όλα πέρασε το 1m συνδρομητές και τώρα και 2m 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 9 ώρες πριν, Jiakometi είπε Μόνο το Live in Pompei ξεπερνάει την Αθήνα κατά την άποψη μου Όχι ρε παιδιά το live στην Πομπηία καλύτερο απ' τα μετέπειτα. Εξελίχθηκε η μπάντα. Το Meddle είναι η αρχή, αν και έχει μέσα το Echoes που είναι απ' τα καλύτερά τους κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου King Crimson - The Court Of The Crimson King: 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα