dreamkey Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Kim Wilde - Four Letter Word 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου 😀 Δημητρης Παπαμιχαηλ - Του Βαρκαρη γιος ο πειραιωτης Γεννηθηκα στον Πειραια Επεξ/σία 28 Ιουνίου από elenakimou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Emerson, Lake & Palmer - C'est La Vie 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 3 hours ago, Sibyl said: Kim Wilde - Four Letter Word 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Πολύ ωραία διασκευή Matina Sous Peau - Μεταμορφώσεις Spoiler Εγώ που αλλάζω μορφή κι από στιγμή σε στιγμή θα χαθώ Από προσώπου της γης στην κόψη μιας αστραπής Μια μέρα θα εξαφανιστώ Από τη νύχτα μεθάω και στο σκοτάδι γελάω Βάζω μια μάσκα από φως και ξεχνώ Ο κόσμος λέει πολλά κι όταν με κρίνει σκληρά Η απάντησή μου είναι Υπάρχεις μόνο εσύ δυο φίλοι κι η μουσική Που την καρδιά μου ξέρουν Θα μείνω πάντα παιδί σαν το παλιό το κρασί Στα χρόνια ταξιδεύω Ανακατεύω μπογιές τραβάω ευθείες γραμμές με το νου Φιλοσοφίες ακούς από ανθρώπους κουτούς Που εμένα δε με πείθουν Υπάρχεις μόνο εσύ δυο φίλοι κι η μουσική Που την καρδιά μου ξέρουν Θα μείνω πάντα παιδί σαν το παλιό το κρασί Στα χρόνια ταξιδεύω Άκουσε με Σ’ ένα ακρογιάλι στάσου κι αν ένα αστέρι πέσει πιάσ’ το Αυτό που θέλεις πέσ’ το όλα μπορούν να συμβούν Κάθε λεπτό θα ζήσω σαν να 'ταν πες το τελευταίο Ο χρόνος κάνει κύκλο και οι στιγμές που κυλούν Το μέλλον τώρα βλέπω και οι τρομπέτες ηχούν Με τα φτερά μου πετάω Εγώ που αλλάζω μορφή κι από στιγμή σε στιγμή θα χαθώ Από τη νύχτα μεθάω μες στο σκοτάδι γελάω Και στο φεγγάρι λέω Υπάρχεις μόνο εσύ δυο φίλοι κι η μουσική Που την καρδιά μου ξέρουν Θα μείνω πάντα παιδί σαν το παλιό το κρασί Στα χρόνια ταξιδεύω Κοίταξέ με Επεξ/σία 28 Ιουνίου από lovesucks 3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Not alone any more-traveling wilburys Επεξ/σία 28 Ιουνίου από elenakimou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avocado2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Beth Hart - You Still Got Me... 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Seals & Crofts - My Fair Share 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Bob Dylan - Dignity 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα