Sibyl Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Helloween - Best Time (exclusive alternative vocals mix) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Doves - Here it comes 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Blackfield - For The Music 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Kovacs - 50 Shades Of Black 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Billy Zach - Peace Of Mind (Official Music Video) 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου The Daysleepers - The secret place 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Brett Anderson - Back to you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Ιουνίου από Millennium 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkey Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Lord Huron -Ton Autre Vie ft.Sarah Dugas Επεξ/σία 24 Ιουνίου από elenakimou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Millennium said: 5000 Volts ε; Τι μου θύμισες! Ημουν ερωτευμένος με το παρακάτω τραγούδι τους. Πρέπει να το είχαμε πάρει σε σινγκλάκι πιτσιρίκια μαζί με έναν φίλο μου και μάλλον το κράτησε αυτός (γιατί εγώ, δεν το έχω ) Τι να πω για τα συναισθήματα που προκαλούσαν τότε τα σινγκλάκια και οι δίσκοι. Ταξίδευες μόνο που τα κοίταζες. Οταν έμπαινε η βελόνα στο αυλάκι, ήσουν στους 10 ουρανούς. Και όταν τα άκουγες, στους 100 Από τα καλύτερά μου τραγούδια πιτσιρίκος 5000 Volts - Dr. Kiss Kiss (1976) Επεξ/σία 24 Ιουνίου από Coscas 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 25 minutes ago, Coscas said: 5000 Volts ε; Τι μου θύμισες! Ημουν ερωτευμένος με το παρακάτω τραγούδι τους. Πρέπει να το είχαμε πάρει σε σινγκλάκι πιτσιρίκια μαζί με έναν φίλο μου και μάλλον το κράτησε αυτός (γιατί εγώ, δεν το έχω ) Τι να πω για τα συναισθήματα που προκαλούσαν τότε τα σινγκλάκια και οι δίσκοι. Ταξίδευες μόνο που τα κοίταζες. Οταν έμπαινε η βελόνα στο αυλάκι, ήσουν στους 10 ουρανούς. Και όταν τα άκουγες, στους 100 Από τα καλύτερά μου τραγούδια πιτσιρίκος 5000 Volts - Dr. Kiss Kiss (1976) Στο ραδιόφωνο το πέτυχα και είπα να το βαλω 😎 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Just now, Millennium said: Στο ραδιόφωνο το πέτυχα και είπα να το βαλω 😎 Ρε πως μοιάζουν οι αιώνες...Κι' εγώ, σε σταθμό το είχα πρωτακούσει το Doctor Kiss Kiss. Τον προηγούμενο αιώνα όμως...Α χα χα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα