NovaLacertae Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Jiakometi είπε 2 ώρες πριν, Coscas είπε Η τελευταία τότε ελπίδα να γίνει κάτι διεθνές. Εκαναν μεγάλη αίσθηση βέβαια τότε στη νεολαία της Ελλάδας Τα άλλα 2 καλά τραγούδια που ακούστηκαν από τον δίσκο του '81, ηταν τα 2 επόμενα Αξιοπρεπή γιά μιά επoχή που ακουγόνταν Stranglers, Clash, Fischer-Z, κλπ SHARP TIES - ROCK THE BOAT (1981) Sharp Ties - Black Wars (1981) Η τελευταία νομίζω προσπάθειά τους να γίνουν μεγάλο όνομα, ήταν το επόμενο. Μετά, χάθηκαν Sharp Ties - Safari Boys (1982) Νομίζω ότι άξιζαν για μια καλύτερη διεθνή πορεία. Υπήρξε το 1986 και το By The By (που μου αρέσει επίσης πολύ όπως αυτά που ποστάρατε) Sharp Ties - By The By Επεξ/σία 6 Ιουνίου από NovaLacertae 6
explorerT Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Perturbator - Humans Are Such Easy Prey Perturbator - She Is Young, She Is Beautiful, She Is Next 5
Getta Robo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Υπαρχουν μετρια, καλα και πολυ καλα συγκροτηματα Slowcore. Υπαρχουν και οι Duster με υμνους οπως το Earth Moon Transit. 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα