Millennium Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 16 Απριλίου από Millennium 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TROIDX Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου On 15/04/2024 at 12:13, Millennium said: @Millennium βαρεσες εκει που ποναειρε φιλε , nice 2 cu all !!!! @PC_Science_Lefkada για παρτη σου αδερφε 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Γειά σου ρε @TROIDX αλάνι 😎 Επεξ/σία 16 Απριλίου από Millennium 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 14/4/2024 στις 11:41 ΜΜ, polaris-x είπε Kasper Bjørke ft. Sísý Ey - Apart Κομματάρα. Μου άρεσε πάρα πολύ και το έχω ακούσει ήδη πέντε φορές. Σε ευχαριστώ @polaris-x. 2 ώρες πριν, TROIDX είπε @PC_Science_Lefkada για παρτη σου αδερφε Δεν το είχα ακούσει και κουφάθηκα. Να 'σαι καλά @TROIDX. Εξαιρετικό remix, ανέμελο και σε τελείως άλλο κλίμα και από το πρωτότυπο και από όσα Vibes & Wiskdokta έχω ακούσει. Ίδιες τεχνικές με το remix τους στο We're Flying των Future Primitive, αλλά άλλο κομμάτι και άλλος ήχος: Και αφού ανέφερα τη Kniteforce, ας βάλω και το ασταμάτητο Let Yourself Go από τον αγαπημένο μου DJ Ham: 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου Judas Priest - Starbreaker: 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkey Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα