NovaLacertae Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας - Του Έρωτα (Της αγάπης μαχαιριά) 6 1
dreamkey Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, XrysaKakou είπε Καλέ δεν είναι για γέλιο αυτό είναι πολύ δύσκολη τεχνική τραγουδιού αυτή λέγεται Tuvan throat singing overtone singing 3 χρόνια προσπαθώ να τη μάθω το μόνο που έχω καταφέρει είναι να τραγουδώ δύο νότες ταυτόχρονα...πφφφ θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο... Εμένα μου προκαλεί γέλιο και έκπληξη όπως και να ονομάζεται αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, dreamkey είπε Εμένα μου προκαλεί γέλιο και έκπληξη όπως και να ονομάζεται αυτό. Έχεις δίκιο αν δεν είναι κάποιος εξοικειωμένος απ' όλα προκαλεί 👍
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Τη λατρεύω...και βέβαια το τραγούδι των πουλιών 13 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Δε μπορώ να το διορθώσω Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από XrysaKakou
Sibyl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 King Crimson - Moonchild (Including "The Dream" And "The Illusion") 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα