lovesucks Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Stereolab - The noise of carpet 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας - Του Έρωτα (Της αγάπης μαχαιριά) 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkey Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, XrysaKakou είπε Καλέ δεν είναι για γέλιο αυτό είναι πολύ δύσκολη τεχνική τραγουδιού αυτή λέγεται Tuvan throat singing overtone singing 3 χρόνια προσπαθώ να τη μάθω το μόνο που έχω καταφέρει είναι να τραγουδώ δύο νότες ταυτόχρονα...πφφφ θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο... Εμένα μου προκαλεί γέλιο και έκπληξη όπως και να ονομάζεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, dreamkey είπε Εμένα μου προκαλεί γέλιο και έκπληξη όπως και να ονομάζεται αυτό. Έχεις δίκιο αν δεν είναι κάποιος εξοικειωμένος απ' όλα προκαλεί 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Τη λατρεύω...και βέβαια το τραγούδι των πουλιών 13 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Δε μπορώ να το διορθώσω Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από XrysaKakou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου King Crimson - Moonchild (Including "The Dream" And "The Illusion") 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα