Coscas Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:31 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, dreamkey said: Frankie Valli & The Four Seasons - December, 1963 (Oh, What a Night) - 1975 Το 1ο σινγκλάκι που αγόρασα. Είχα "έρωτα" με το τραγούδι, τον καιρό που για ν' ακούσεις ένα τραγούδι, έπρεπε να ξημεροβραδιάζεσαι στην tv και το ράδιο. Νομίζω το είχα πρωτακούσει σε μιά μεσημεριάτικη εκπομπή (επανάσταση τότε να βλέπεις εκπομπή πριν τις 6 το απόγευμα που ξεκίναγε κανονικά το πρόγραμμα) που έβαζε 2 τραγούδια και ψήφιζες τηλεφωνικά ποιό από τα 2 θα ακουστεί στο τέλος της εκπομπής . Νομίζω με τον Νάσο Αθανασίου ήταν και αργότερα με κάποιον Μιχάλη Ρούσο νομίζω. Σκέψου πόση ώρα περιμενες. Ε δεν άντεξα κι' εγώ και πήγα και το πήρα. Βέβαια, αρκετούς μήνες μετά και εντελώς τυχαία το βρήκα σε δισκάδικο γιατί τότε δεν έρχονταν όλοι οι δισκοι Ελλάδα Το έχω ακόμα 😍 O Frankie Valli ήταν Μύθος ήδη από τα 50's/60's και αργότερα τραγούδησε και το Grease Ομως ξετρέλλανε τον κοσμο με ένα τραγούδι που πολλά χρόνια αργότερα το ανακαλύψαμε οι περισσότεροι Τι εισαγωγή!!! Frankie Valli & The Four Seasons - The Night (1972) Επεξ/σία Σάββατο στις 10:35 μμ από Coscas 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα