Cubicolor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Καλησπερα και χρονια πολλα θελω να ρωτησω το Ubisoft+ Premium τι ειναι ακριβως? ειναι συνδρομητικη υπηρεσια για να παιζεις τα παιχνιδια μονο σε streaming οπως το gforce now? https://store.ubisoft.com/us/ubisoftplus/games?offer=premium
Zus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Είναι συνδρομητική υπηρεσία με μηνιαία συνδρομή. Εγγράφεσαι, πληρώνεις, κατεβάζεις τα παιχνίδια που περιλαμβάνει και μπορείς να τα παίξεις για ένα μήνα. Μετά είτε ανανεώνεις τη συνδρομή, είτε την τερματίζεις. Σκέψου το λίγο σα να νοικιάζεις για ένα μήνα μία συλλογή από παιχνίδια. 1
Cubicolor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Zus είπε Είναι συνδρομητική υπηρεσία με μηνιαία συνδρομή. Εγγράφεσαι, πληρώνεις, κατεβάζεις τα παιχνίδια που περιλαμβάνει και μπορείς να τα παίξεις για ένα μήνα. Μετά είτε ανανεώνεις τη συνδρομή, είτε την τερματίζεις. Σκέψου το λίγο σα να νοικιάζεις για ένα μήνα μία συλλογή από παιχνίδια. δεν ειναι streaming υπηρεσια οπως το gforce now?> που τα παιζεις τα παιχνιδια σε dataservers κτλ? εννοω τα παιχνιδια τα παιζω offline? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2024 από Cubicolor
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Cubicolor είπε δεν ειναι streaming υπηρεσια οπως το gforce now?> που τα παιζεις τα παιχνιδια σε dataservers κτλ? εννοω τα παιχνιδια τα παιζω offline? Όχι δεν είναι σαν αυτό. Μπορείς εδώ και εδώ να βρεις και έξτρα πληροφορίες. Κατεβάζεις κάθε παιχνίδι, πρέπει να το κατεβάσεις, που θέλεις να παίξεις στον υπολογιστή σου και παίζεις. Πρέπει να είσαι συνέχεια online για να παίξεις Ubisoft+ παιχνίδια. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2024 από xtrmsnpr
Cubicolor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Όχι δεν είναι σαν αυτό. Μπορείς εδώ και εδώ να βρεις και έξτρα πληροφορίες. Κατεβάζεις κάθε παιχνίδι, πρέπει να το κατεβάσεις, που θέλεις να παίξεις στον υπολογιστή σου και παίζεις. Πρέπει να είσαι συνέχεια online για να παίξεις Ubisoft+ παιχνίδια. τα saves απο το καθε παιχνιδι αν πληρωσεις την ανανεωση 2 μερες πρωτου τελειωσει η συνδρομη ... τα χανεις?? εννοω υπαρχει περιπτωση τα saves να χαθουνε? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2024 από Cubicolor
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Cubicolor είπε τα saves απο το καθε παιχνιδι αν πληρωσεις την ανανεωση 2 μερες πρωτου τελειωσει ... τα χανεις?? εννοω υπαρχει περιπτωση τα saves να χαθουνε? Δεν είχα ποτέ ubi+. Δε ξέρω κάτι άλλο. Μπορείς να κλικαρεις τα links που έβαλα, θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Όπως τα βρίσκω και στα λέω, έτσι μπορείς και συ να τα βρεις. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2024 από xtrmsnpr 1
zvarthangalos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Πρώτη φορά κι εγώ συνδρομή στο Ubisoft+ ο λόγος που την έκανα είναι τα τρία παιχνιδια που με ενδιαφέρουν Assassin's Cree Mirage, Avatar Ftondiers Of Pandora, και Prince Of Persia The Lost Crown εχω τελειώσει το Mirage και είμαι περίπου στα μέσα του Avatar χθες πληρώθηκε ο δεύτερος μήνας μέχρι τις 10 Φλεβάρη θα τα έχω τελειώσει όλα και θα κάνω διακοπή, αργότερα που θα πέσει η τιμή τους τα αγοράζουμε να τα έχουμε στην συλλογή μας και ούτε γάτα ούτε ζημιά.😊
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Πρώτη φορά κι εγώ συνδρομή στο Ubisoft+ ο λόγος που την έκανα είναι τα τρία παιχνιδια που με ενδιαφέρουν Assassin's Cree Mirage, Avatar Ftondiers Of Pandora, και Prince Of Persia The Lost Crown εχω τελειώσει το Mirage και είμαι περίπου στα μέσα του Avatar χθες πληρώθηκε ο δεύτερος μήνας μέχρι τις 10 Φλεβάρη θα τα έχω τελειώσει όλα και θα κάνω διακοπή, αργότερα που θα πέσει η τιμή τους τα αγοράζουμε να τα έχουμε στην συλλογή μας και ούτε γάτα ούτε ζημιά.😊 Τρία Ubisoft games μέσα σε δυο μήνες?!
Cubicolor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Πρώτη φορά κι εγώ συνδρομή στο Ubisoft+ ο λόγος που την έκανα είναι τα τρία παιχνιδια που με ενδιαφέρουν Assassin's Cree Mirage, Avatar Ftondiers Of Pandora, και Prince Of Persia The Lost Crown εχω τελειώσει το Mirage και είμαι περίπου στα μέσα του Avatar χθες πληρώθηκε ο δεύτερος μήνας μέχρι τις 10 Φλεβάρη θα τα έχω τελειώσει όλα και θα κάνω διακοπή, αργότερα που θα πέσει η τιμή τους τα αγοράζουμε να τα έχουμε στην συλλογή μας και ούτε γάτα ούτε ζημιά.😊 τα saves απο το καθε παιχνιδι αν πληρωσεις την ανανεωση 2 μερες πρωτου τελειωσει ... τα χανεις?? εννοω υπαρχει περιπτωση τα saves να χαθουνε Επισης τα παιχνιδια Assassin's Cree Mirage, Avatar Ftondiers Of Pandora, και Prince Of Persia The Lost Crown ειναι με ολα τα dlc τους και τα expansion τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις