vamvakoolas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) αν τον βγαλεις θα δεις σε καποια γωνια το σειριακο/ αριθμο προιοντος. Διαφορετικα απο το ιντερνετ ψαχνωντας το ανταλλακτικο γενικα (καθρεπτης) ιδιως τα σαιτ του εξωτερικου θα σου φερουν ολα τα κομματια (κρυσταλλο καπακι μηχανισμο) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, milos_ είπε θεσσαλονίκη είμαι, οντως δε νομίζω να πουλάνε μονο το μηχανισμό. Λογικά θα πηαίνει σετ. Πάρε όλο τον καθρέφτη, κράτα τον μηχανισμό και πούλα τα υπόλοιπα ξανά ή άστα στην άκρη για πιθανή μελλοντική χρήση. 1 ώρα πριν, milos_ είπε Τον κωδικό ανταλλακτικού πως τον βρίσκω? Αυτός είναι? Δεξιός 6L1857508AD9B9 Αριστερός 6L1857507AB9B9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, milos_ είπε θεσσαλονίκη είμαι, οντως δε νομίζω να πουλάνε μονο το μηχανισμό. Λογικά θα πηαίνει σετ. Τον κωδικό ανταλλακτικού πως τον βρίσκω? Είτε αντιπροσωπεία ή σε site συγκεκριμένα. Για vw δε ξέρω . Δες εδώ μήπως βγάλεις άκρη https://catcar.info/en/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Πάρε όλο τον καθρέφτη, κράτα τον μηχανισμό και πούλα τα υπόλοιπα ξανά ή άστα στην άκρη για πιθανή μελλοντική χρήση. Αυτός είναι? Δεξιός 6L1857508AD9B9 Αριστερός 6L1857507AB9B9 Ναι, αυτός είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα