vamvakoolas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) αν τον βγαλεις θα δεις σε καποια γωνια το σειριακο/ αριθμο προιοντος. Διαφορετικα απο το ιντερνετ ψαχνωντας το ανταλλακτικο γενικα (καθρεπτης) ιδιως τα σαιτ του εξωτερικου θα σου φερουν ολα τα κομματια (κρυσταλλο καπακι μηχανισμο) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2024 από vamvakoolas
Nabuko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, milos_ είπε θεσσαλονίκη είμαι, οντως δε νομίζω να πουλάνε μονο το μηχανισμό. Λογικά θα πηαίνει σετ. Πάρε όλο τον καθρέφτη, κράτα τον μηχανισμό και πούλα τα υπόλοιπα ξανά ή άστα στην άκρη για πιθανή μελλοντική χρήση. 1 ώρα πριν, milos_ είπε Τον κωδικό ανταλλακτικού πως τον βρίσκω? Αυτός είναι? Δεξιός 6L1857508AD9B9 Αριστερός 6L1857507AB9B9
meletis_m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, milos_ είπε θεσσαλονίκη είμαι, οντως δε νομίζω να πουλάνε μονο το μηχανισμό. Λογικά θα πηαίνει σετ. Τον κωδικό ανταλλακτικού πως τον βρίσκω? Είτε αντιπροσωπεία ή σε site συγκεκριμένα. Για vw δε ξέρω . Δες εδώ μήπως βγάλεις άκρη https://catcar.info/en/ 1
milos_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Πάρε όλο τον καθρέφτη, κράτα τον μηχανισμό και πούλα τα υπόλοιπα ξανά ή άστα στην άκρη για πιθανή μελλοντική χρήση. Αυτός είναι? Δεξιός 6L1857508AD9B9 Αριστερός 6L1857507AB9B9 Ναι, αυτός είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα