Προς το περιεχόμενο

Seat Ibiza βελτιώσεις

Vassilis_Pyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, liakinen είπε

Όταν παίρνεις τέτοιο αυτοκίνητο βασική αρχή είναι να ελέγξεις στα σοβαρά και όχι με την λογική αντέχουν ακόμα κτλ λάστιχα, φρένα, αναρτήσεις, κολάρα - ψυγείο, μπαταρία - δυναμό, θέρμανση, φώτα κτλ κτλ

Οι αισθητικές επεμβάσεις έρχονται στο τέλος και δεν είναι καν απαραίτητες. 

τα ηλεγξα πριν το αγοράσω... ακόμα είναι σε καλή κατάσταση... αλλά θα αλλαχθούν κάποια πράγματα.. όσο για το τελευταίο που είπες μόνο μια οθόνη θέλω ή ένα ραδιόφωνο usb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 17/1/2024 στις 5:19 ΜΜ, Vassilis_Pyrgos είπε

αυτό που είπα εγώ είναι τι μπορώ να βελτιώσω αισθητικά π.χ για ένα ραδιόφωνο ή οθόνη όχι να του πειράξω κάτι άλλο 

γιατί έτσι;

Αισθητικά σημαίνει ζαντικό, αεροτομή, φιμέ τζάμια κλπ. Να το κάνεις "ομορφότερο" (όπως το βλέπει κανείς)

Μηχανολογικά είναι όπως σου ανέφεραν και άλλοι καλύτερα ίσως αμορτισέρ, φρένα κλπ. 

Βελτιώσεις άνεσης ειναι ένα σύστημα με οθόνη, αισθητήρες παρκαρίσματος, ίσως να δεις τα καθισματα ή την επένδυση στην πόρτα κλπ. 

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θες να κάνεις, γιατι απο τη μια λες αισθητική βελτιωση απο την άλλη ραδιόφωνο και την τρίτη λες βελτίωση απο τη συντήρηση. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αισθητικά σημαίνει ζαντικό, αεροτομή, φιμέ τζάμια κλπ. Να το κάνεις "ομορφότερο" (όπως το βλέπει κανείς)

Μηχανολογικά είναι όπως σου ανέφεραν και άλλοι καλύτερα ίσως αμορτισέρ, φρένα κλπ. 

Βελτιώσεις άνεσης ειναι ένα σύστημα με οθόνη, αισθητήρες παρκαρίσματος, ίσως να δεις τα καθισματα ή την επένδυση στην πόρτα κλπ. 

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θες να κάνεις, γιατι απο τη μια λες αισθητική βελτιωση απο την άλλη ραδιόφωνο και την τρίτη λες βελτίωση απο τη συντήρηση. 

Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε βελτιώσεις άνεσης και μηχανολογική ήθελα να πω... απλά τα είπα χύμα..σε ευχαριστώ που μου το προσδιόρισες...

Επεξ/σία από Vassilis_Pyrgos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας βρήκα αυτήν την οθόνη τελικά στα 149€ https://digitaliq.gr/product/digital-iq-bxh-270_cpa-7-slim/?fbclid=IwAR0DvuqSBwVDYxlpOvF270vrCUuRyy01ICR3A2G9QOkqwFZqKnrkeDeg3W4 απλά ποιο είναι καλύτερο να βάλω; αυτό που μπαίνει στη θέση του καφέ https://digitaliq.gr/product/diq-swc-cup/?fbclid=IwAR10XS9oLgtf9gu69RQj7TzMHsxwJ4JLvfitRuQ7EWTbsN0O1eNyamZVERE ή αυτό που μπαίνει στο τιμόνι; https://digitaliq.gr/product/diq-swc-remote/?fbclid=IwAR2Fxr9kQ6s1hELnolnwZ2IiFF6cvcV-lmMv87l0U9Ecgv41BQWPWcgJvVs

3 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

Γεια σας βρήκα αυτήν την οθόνη τελικά στα 149€ https://digitaliq.gr/product/digital-iq-bxh-270_cpa-7-slim/?fbclid=IwAR0DvuqSBwVDYxlpOvF270vrCUuRyy01ICR3A2G9QOkqwFZqKnrkeDeg3W4

Μπες aliexpress θα βρεις την ίδια και καλύτερη από Ευρώπη (Γαλλία Πολωνία Τσεχία Γερμανία τις έχουν συνήθως) με τα μισά λεφτά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μπες aliexpress θα βρεις την ίδια και καλύτερη από Ευρώπη (Γαλλία Πολωνία Τσεχία Γερμανία τις έχουν συνήθως) με τα μισά λεφτά 

και που ξέρω αν θα έρθει σύντομα;

Από Μάρτη και μετά 

6 λεπτά πριν, Vassilis_Pyrgos είπε

και που ξέρω αν θα έρθει σύντομα;

Από Μάρτη και μετά 

Από Ευρώπη κάνει 7-10 ημέρες. Το λένε κιόλας οι περισσότεροι. Με κούριερ έρχεται 

Τη συγκεκριμένη μάλιστα που δείχνεις την είχα πάρει πέρσι για φίλο 59€ με τα μεταφορικά 

4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Από Ευρώπη κάνει 7-10 ημέρες. Το λένε κιόλας οι περισσότεροι. Με κούριερ έρχεται 

Τη συγκεκριμένη μάλιστα που δείχνεις την είχα πάρει πέρσι για φίλο 59€ με τα μεταφορικά 

μάλιστα 

Ψάχνω τον μηχανισμό του καθρέπτη (ηλεκτρικά αναδιπλούμενος και θερμενόμενς). Το κρύσταλλο και τα πλαστικό περίβλημα είναι σε άψογη κατάσταση. 

3 ώρες πριν, milos_ είπε

Ψάχνω τον μηχανισμό του καθρέπτη (ηλεκτρικά αναδιπλούμενος και θερμενόμενς). Το κρύσταλλο και τα πλαστικό περίβλημα είναι σε άψογη κατάσταση. 

Σε ποια περιοχή είσαι ; Κορωπί και Λεωφόρο Αθηνών Αιγάλεω είναι  μαγαζιά με μεταχειρισμένα. Άλλα δε νομίζω να σου δώσουν μόνο το μηχανισμό .

Κωδικό ανταλλακτικού έχεις ;

38 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Σε ποια περιοχή είσαι ; Κορωπί και Λεωφόρο Αθηνών Αιγάλεω είναι  μαγαζιά με μεταχειρισμένα. Άλλα δε νομίζω να σου δώσουν μόνο το μηχανισμό .

Κωδικό ανταλλακτικού έχεις ;

θεσσαλονίκη είμαι, οντως δε νομίζω να πουλάνε μονο το μηχανισμό. Λογικά θα πηαίνει σετ. Τον κωδικό ανταλλακτικού πως τον βρίσκω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...