Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα μια γνώμη για το εξής:

Συμμετείχα στον πρόσφατο διαγωνισμό ΑΣΕΠ 3ΓΒ και εν τέλει πέρασα στους επιτυχόντες. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω ολοκληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και το νωρίτερο που αναμένεται να τις ολοκληρώσω είναι τον Απρίλιο του 2025. 

Ξέρω πως θα πρέπει την εποχή που θα διοριστείς να έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις, οπότε ρωτάω κάποιον αν ξέρει:

1. Έχει νόημα να κάνω την αίτηση που τρέχει τώρα; (Υπό την άποψη πως μπορεί να αργήσει τόσο τραγικά (1+ χρόνο) ο διορισμός;)

2. Θα υπάρξει νέα περίοδος αιτήσεων αργότερα; Ή αν υπάρξει κάποιος τρόπος να μην πάει χαμένη η επιτυχία στον ΑΣΕΠ;

3. Γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να αναλάβει τη διαδικασία ή να απαντήσει στα ερωτήματα, με την ανάλογη αμοιβή; (Από όσους έχω ψάξει μέσω ίντερνετ κανείς δεν αναλαμβάνει...)

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με επιφύλαξη γιατί έχουν περάσει χρόνια και ίσως έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα (σίγουρα θα έχουν αλλάξει).

Όταν διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ (όχι με γραπτό, με μόρια βάσει προσόντων), το 2018, από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μέχρι τον τελικό διορισμό πέρασε περίπου 1 χρόνος και κάτι ακόμα (να γίνουν και προσφυγές από επιλαχόντες, κλπ). Επίσης, όταν πήρα το χαρτί της επιτυχίας είχα και ένα διάστημα (νομίζω μέγιστο 6 μήνες) που μπορούσα να πάρω παράταση για να παρουσιαστώ και να αναλάβω υπηρεσία. Βάλε λίγο κάτω τους χρόνους να δεις αν σε παίρνει. Δεν ξέρω πότε πρέπει να έχεις το χαρτί της ολοκλήρωσης του στρατού, όταν θα παρουσιαστείς; Ρώτησε αυτά τα πράγματα, ακόμα και στην εν δυνάμει υπηρεσία που πρόκειται να πας. Συζήτησε μαζί τους, θεωρώ ότι θα θέλουν να σε βοηθήσουν.

Επεξ/σία από m3ltd0wn
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...