malachaskos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα έχω το nord3 από το Σεπτέμβρη, αγορά από το Kotsovolo Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι καθυστερεί υπερβολικά (κολλάει) με τον browser (Chrome), μετά την αναβάθμιση στο Android 14 συνέχισε. Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τα ίδια
GATE123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Με άλλον browser έχεις το ίδιο θέμα? Ο Chrome είναι και λίγο βαρείς.....
koutsis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 23 hours ago, malachaskos said: Καλησπέρα έχω το nord3 από το Σεπτέμβρη, αγορά από το Kotsovolo Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι καθυστερεί υπερβολικά (κολλάει) με τον browser (Chrome), μετά την αναβάθμιση στο Android 14 συνέχισε. Έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τα ίδια Βάλε αλλό browser να δοκιμασεις...
malachaskos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Πολύ καλύτερα είναι με τα Opera. Αλλά με το mi10t που είχα πριν δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είναι λογικό να κολλάει το nord?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα