Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Παρε ενα powerbank και σύνδεσε το σε καθε μια usb,αν φορτίζει το λαπτοπ είσαι οκ(ας λεει ότι είναι χαμηλή τάση κλπ).Αν φορτίζει το powerbank αποκλείεις την πιθανότητα να χρησιμοποιήσεις τις usb για φόρτιση.

Δεν υπάρχει πιο άκυρη προταση

Δεν δουλεύει αυτό

Πρώτον δεν φορτίζουν τα laptops από usd εκτός εάν είναι σχεδιασμένη για φόρτιση κάτι που μόνο τα πιο ακριβά έχουν

Δεύτερον πρέπει να δέχεται και σωστη τάση και amperes αλλιώς σου βγάζει μυνημα ότι δεν μπορεί να φορτίσει

Τρίτον το Powerbank πρέπει να είναι σχεδιασμένο να δίνει αντίστοιχες τάσεις για φορτιση

Τέταρτον θέλεις μεγάλο βαρύ και ακριβό Powerbank. Μπελάς και κόστος

Μην λέτε ότι να ναι please

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Δεν υπάρχει πιο άκυρη προταση

Δεν δουλεύει αυτό

Πρώτον δεν φορτίζουν τα laptops από usd εκτός εάν είναι σχεδιασμένη για φόρτιση κάτι που μόνο τα πιο ακριβά έχουν

Δεύτερον πρέπει να δέχεται και σωστη τάση και amperes αλλιώς σου βγάζει μυνημα ότι δεν μπορεί να φορτίσει

Τρίτον το Powerbank πρέπει να είναι σχεδιασμένο να δίνει αντίστοιχες τάσεις για φορτιση

Τέταρτον θέλεις μεγάλο βαρύ και ακριβό Powerbank. Μπελάς και κόστος

Μην λέτε ότι να ναι please

για να δοκιμάσει αν φορτίζει απο  θυρα usb.Λέει ότι έχει Full Function Type-C,ότι σημαίνει αυτό.Αν δεν φορτίζει το λαπτοπ θα φορτίσει το powerbank.Δεν θα πάθει κάτι.Αν βγάλει μυνημα ότι δεν φορτίζει τότε σημαίνει ότι η θύρα κάνει και για φόρτιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

για να δοκιμάσει αν φορτίζει απο  θυρα usb.Λέει ότι έχει Full Function Type-C,ότι σημαίνει αυτό.Αν δεν φορτίζει το λαπτοπ θα φορτίσει το powerbank.Δεν θα πάθει κάτι.Αν βγάλει μυνημα ότι δεν φορτίζει τότε σημαίνει ότι η θύρα κάνει και για φόρτιση.

Ζητώ συγνώμη παρεξηγησα.

Ναι εάν έχει full function usb λογικα θα φορτιζει κι ολας

Αλλά θέλεις το σωστό Powerbank.

Γενικα δεν είναι λύση παρα μόνο ανάγκης και εάν.

Εγω έχω για το δικό μου στην δουλειά έχω τα πάντα.

Και τον δικό του κλασικό με την   dedicated φυσα, και φόρτιστη πρίζας με usb-C καλώδιο (αλλά πρέπει να σου βγάζει τα σωστά watt), και και μόλις παρέλαβα ένα 12V DC/AC car inverter για να μπορώ να δουλεύω στο αυτοκίνητο σε εργοτάξια χωρίς ρεύμα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Ζητώ συγνώμη παρεξηγησα.

Ναι εάν έχει full function usb λογικα θα φορτιζει κι ολας

Αλλά θέλεις το σωστό Powerbank.

Γενικα δεν είναι λύση παρα μόνο ανάγκης και εάν.

για να σιγουρέψει ότι φορτίζει και απο usb ,τότε δεν χρειαζεται inverter και οικιακό φορτιστή.

Σε acer chromebook πάντως που φορτίζει απο usb c ακόμα και το https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07QXV6N1B/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 του δίνει κάμποση φόρτιση.Και ας βγαζει μήνυμα ότι ειναι lower power charger κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...