Jts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, AtiX είπε Για να καταλάβεις τι λένε σωστά οι @Dimitris_1981 & @atheatos δες τι γίνεται στις λαϊκές που το πρωί όλα τα προϊόντα είναι ακριβά και από το μεσημέρι και μετά οι τιμές αρχίζουν και πέφτουν… χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας νοοτροπίας η Xiaomi που αντικαθιστά τα μοντέλα της στο εξάμηνο… Το ξέρω και απαντάω ότι το μοντέλο της apple είναι έτσι επειδή έτσι έχει περισσότερα κέρδη, όχι περισσότερες πωλήσεις(τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, όχι φέτος). Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από Jts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 21 hours ago, filip123go said: Η Samsung έχει ποντάρει πολύ στα foldables, και προς το παρόν δεν της έχει βγει. Είμαστε στη 5η γενιά των foldables και εγώ έχω δει από κοντά (να το έχει γνωστός, όχι σε αλυσίδα) ένα fold όλο κ όλο. Τα foldable δε της βγήκαν, διότι απλά ο κόσμος δεν "νιώθει" να έχουν κάποια χρησιμότητα. Τους λες για foldable, και σου λένε «γιατί;» και «σε τι χρησιμεύει;». Σε ένα πολύ μικρό μέρος του κόσμου βρίσκουν μια... "ζεστή αγκαλιά", αλλά δε στηρίζεται ολόκληρη Samsung σε 10 νομά. Είναι υπερβολικά niche προϊόν, αλλά η Samsung στηρίχτηκε πάνω του σα να'ναι το next big thing. Ίσως επειδή αποζητά ένα next big thing. Το ίδιο ακριβώς έπαθε και η Meta με το "Metaverse". Κάποιες ιδέες όταν βλέπεις ότι δε τραβάνε, πρέπει να τις αφήσεις να πεθάνουν ήσυχες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Jts είπε Το ξέρω και απαντάω ότι το μοντέλο της apple είναι έτσι επειδή έτσι έχει περισσότερα κέρδη, όχι περισσότερες πωλήσεις(τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, όχι φέτος). Η Samsung βασίζεται τις πωλήσεις της στη μεσαία κατηγορία και από εκεί έρχονται τα πολλά της κέρδη… Το πρόβλημα είναι ότι, σε αυτή τη κατηγορία, υπάρχει “ταβάνι” στην τιμή και στο μέγιστο κέρδος που μπορεί να σου προσφέρουν οι συσκευές με αποτέλεσμα να είναι μονόδρομος η συχνή αντικατάσταση τους και η κυκλοφορία πολλών μοντέλων… Το κακό με την Samsung μέχρι και πέρσι ήταν ότι αυτή τη νοοτροπία την είχε και στην premium κατηγορία, απαξιώνοντας κινητά τα οποία ήταν πάρα πολύ καλά αλλά μετά από δυο χρόνια δεν ασχολιόταν καν… αυτό φαίνεται να αλλάζει και μπράβο της αν το διατηρήσει… Το να δώσεις 1000€ για ένα κινητό το οποίο μετά από δυο-τρία χρόνια θεωρείται χειρότερο από ένα που το αγοράζεις 400€ χτυπάει πολύ άσχημα και για αυτό υπάρχουν πολλοί που προτιμούν να αγοράσουν σε βάθος πενταετίας δυο συσκευές των 400€ παρά μια των 1000€… Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από AtiX 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, Jts είπε Το ξέρω και απαντάω ότι το μοντέλο της apple είναι έτσι επειδή έτσι έχει περισσότερα κέρδη, όχι περισσότερες πωλήσεις(τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, όχι φέτος). Και πάλι κάνεις λάθος στην σύγκριση. Η Samsung απευθύνεται σε όλο τα εύρος πελατών από τα 100€ - 2000+ €. Για αυτό και έχει ποσοτικά μεγαλύτερες πωλήσεις. Αντίθετα η Apple ξεκινάει από τα 550/600€ για μικρό κοινό (iPhone SE) και έχει κύριο target group τα 900+€ - Ο θεός να φυλάει €. Αν πρόσεξες σε ένα διάγραμμα που έβαλα (και είναι η σωστή σύγκριση) η Apple έπεσε και 4% (σαν μερίδιο) στην αγορά της ενώ η Samsung ανέβηκε 1%. Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι στις άλλες κατηγορίες ο κόσμος έχει στραφεί σε άλλες εταιρίες. Τέλος η γνώμη μου είναι ότι η Samsung πρέπει να κάνει την κλασσική στρατηγική εταιριών όπως η Toyota. πχ τα ακριβά της τα λέει Lexus είναι άλλο εντελώς Business με άλλα benefits και τιμή στο θεό. Όσο η Samsung θα έχει χρήστες που συνδέουν το brand με θετικές (Galaxy S) και αρνητικές γνώμες (Galaxy A οι μικρές σειρές) θα έχει αυτά τα αποτελέσματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Και πάλι κάνεις λάθος στην σύγκριση. Η Samsung απευθύνεται σε όλο τα εύρος πελατών από τα 100€ - 2000+ €. Για αυτό και έχει ποσοτικά μεγαλύτερες πωλήσεις. Αντίθετα η Apple ξεκινάει από τα 550/600€ για μικρό κοινό (iPhone SE) και έχει κύριο target group τα 900+€ - Ο θεός να φυλάει €. Αν πρόσεξες σε ένα διάγραμμα που έβαλα (και είναι η σωστή σύγκριση) η Apple έπεσε και 4% (σαν μερίδιο) στην αγορά της ενώ η Samsung ανέβηκε 1%. Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι στις άλλες κατηγορίες ο κόσμος έχει στραφεί σε άλλες εταιρίες. Τέλος η γνώμη μου είναι ότι η Samsung πρέπει να κάνει την κλασσική στρατηγική εταιριών όπως η Toyota. πχ τα ακριβά της τα λέει Lexus είναι άλλο εντελώς Business με άλλα benefits και τιμή στο θεό. Όσο η Samsung θα έχει χρήστες που συνδέουν το brand με θετικές (Galaxy S) και αρνητικές γνώμες (Galaxy A οι μικρές σειρές) θα έχει αυτά τα αποτελέσματα. Μα και αυτό που λες στο μοντέλο στρατηγικής της Samsung βασίζεται. Το κοινό ίδιο είναι, άνθρωποι που χρειάζονται κινητό. Αν η apple βγάλει φτηνό μοντέλο μπορεί να αυξήσει πωλήσεις και κέρδη στην αρχή αλλά θα κάνει κακό στην εικόνα της και θα χάσει το premium brand της και λογικά τα μελλοντικά κέρδη της. Μιας και δεν προσφέρει πλέον κάτι παραπάνω πέρα απ'το οικοσύστημα. Το τελευταίο που λες συμφωνώ, εντάξει, αλλά αυτό κυρίως για την μάζα και όχι σε εμάς εδώ που ασχολούμαστε με την τεχνολογία και ξέρουμε. Άσε που θα πάρει πολλά χρόνια να φτάσει την αναγνώριση που έχει χτίσει η Apple. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από Jts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Haldol είπε Τα foldable δε της βγήκαν, διότι απλά ο κόσμος δεν "νιώθει" να έχουν κάποια χρησιμότητα. Τους λες για foldable, και σου λένε «γιατί;» και «σε τι χρησιμεύει;». Σε ένα πολύ μικρό μέρος του κόσμου βρίσκουν μια... "ζεστή αγκαλιά", αλλά δε στηρίζεται ολόκληρη Samsung σε 10 νομά. Είναι υπερβολικά niche προϊόν, αλλά η Samsung στηρίχτηκε πάνω του σα να'ναι το next big thing. Ίσως επειδή αποζητά ένα next big thing. Το ίδιο ακριβώς έπαθε και η Meta με το "Metaverse". Κάποιες ιδέες όταν βλέπεις ότι δε τραβάνε, πρέπει να τις αφήσεις να πεθάνουν ήσυχες. Υπαρχει ο δυσκολος δρομος της Samsung του παραγω τεχνολογια φτιαχνω σχεδον τα παντα στα κινητα μου σχεδιαζω καινουργιες ιδεες οπως τα foldable που εμπεριεχει ομως το ρισκο να μην εχει την αναμενομενη απηχηση, και υπαρχει και ο ευκολος δρομος της Apple που τα φτιαχνουν ολα οι αλλοι για μενα και πεταω κανα AOD, 120Ηz, emoji και button και καθαρισα χωρις κανενα ρισκο. Προτιμω καποιον που ψαχνει το next big thing απο το να μην κανει τιποτα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KPNY Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε το 70% των χρηστων που εμεινε με την τελευταια παγκοσμια ναυαρχιδα της Χαβαη (p30 pro) πηγαν σε μηλο 🙋♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cghera Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 23 hours ago, filip123go said: Δεν είναι απλά θέμα χρημάτων. Πολλά πράγματα γίνονται πιο δύσκολα εάν είσαι σε iphone.. Πχ όταν άλλαξα κινητό, προτίμησα Samsung (s21) αντί για το τότε iphone, γιατί έχει το dex. Στα λόγια μου έρχεσαι, ποιος καθημερινός χρήστης ζητάει το dex; 22 hours ago, Leo360 said: Δεν απαντάω συχνά, αλλά ειλικρινά δε ξέρω από που να το πιάσω το σχόλιό σου... Αρχικά, "όσοι δεν έχουν budget πάνε σε Android". Γνωρίζεις ότι υπάρχουν ακριβότερα Android, έτσι; Στο λέω σαν κάτοχος foldable... Όσοι δεν έχουν budget πάνε σε iPhone 11 που ακόμα πωλείται και το θέλουν απλά για να έχουν IPhone, ενώ αντικειμενικά μιλάμε για το κινητό με τη χειρότερη οθόνη αυτή τη στιγμή, χειρότερη και από Android των 200€ με FHD Amoled 120Hz. Και ναι, αυτόν τον καταναλωτή πρόβατο θα τον πω, γιατί θέλει απλά iPhone χωρίς να βλέπει ότι αντικειμενικά παίρνει μια χάλια συσκευή για τα σημερινά δεδομένα. Για να μη μιλήσω για δάνεια/δόσεις που κάνουν οι περισσότεροι για να πάρουν iPhone, γιατί δουλεύω στη λιανική... Αλλά οκ, μην το πάμε αλλού. Δε χρειάζεται να είσαι hater για να μην πας σε iPhone. Κάθε συσκευή έχει τα υπέρ και τα κατά της, προσωπικά δε μου αρέσει το iOS (ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στη μετάβαση σε M1 Mac), αλλά ούτε το UI της Samsung. Δηλαδή τι, πρέπει να είμαι hater επειδή δε μου αρέσει ένα λογισμικό ή δεν ανταποκρίνεται στις δικές μου ανάγκες; Η κοπέλα μου πχ έχει το 13 Pro Max ακόμα και την βολεύει. Της είπα ότι επειδή η μπαταρία πεθαίνει να αναβαθμίσουμε φέτος στο επόμενο μοντέλο, χωρίς καν να προσπαθήσω να την μεταπείσω, γιατί ξέρω ότι την βολεύει. Όπως και αυτή ξέρει ότι μου αρέσουν/με βολεύουν τα foldables αυτή τη στιγμή. Γιατί να πρέπει να είναι όλα άσπρα ή μαύρα; Νομίζω ότι το έπιασες μια χαρά. Όταν λέω όσοι δεν έχουν budget δεν εννοώ ότι δεν υπάρχουν ακριβά Android, αλλά ότι σε μια τιμή π.χ. μέχρι 200€ δεν βρίσκεις iphone εκτός από πολύ παλιό μοντέλο refurbished κλπ. Όσοι έχουν Budget (για το λόγο του ο καθένας) διαλέγουν ό,τι τους αρέσει και φυσικά και foldable. Ο καταναλωτής που λες εσύ πρόβατο γιατί δεν διαλέγει την καλύτερη οθόνη, προτιμά αυτό που ξέρει και τον βολεύει όπως η κοπέλα σου και δίνει μικρότερη σημασία στο Amoled. Δεν κρίνει δηλαδή με τα απόλυτα τεχνολογικά κριτήρια. Αυτό θέλω να πω. Και για αυτό το λόγο δεν τον ενδιαφέρουν και τα μπιχλιμπίδια που κάνει ένα Android αλλά όχι ένα iphone, που οφείλονται στην φιλοσοφία του Android. Εν τέλει όμως τελικά φαίνεται ότι η συνήθεια, η πρακτικότητα, η ευκολία μετάβασης κλπ υπερισχύουν των τεχνικών χαρακτηριστικών. Το ότι διαφωνώ με το να παίρνεις βασικό μισθό και να αγοράσεις iphone 15 pro max το δηλώνω απόλυτα. Είναι όμως μία επιλογή που ο καθένας έχει την ελευθερία να κάνει ίσως επειδή νιώθει έστω και λαθεμένα ότι το iphone θα του προσφέρει μια εικόνα πιο οικονομικά άνετου ανθρώπου. Η αναφορά στα hater/lovel σχόλια καταλαβαίνουμε όλοι σε τι αναφαίρεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 49 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Υπαρχει ο δυσκολος δρομος της Samsung του παραγω τεχνολογια φτιαχνω σχεδον τα παντα στα κινητα μου σχεδιαζω καινουργιες ιδεες οπως τα foldable που εμπεριεχει ομως το ρισκο να μην εχει την αναμενομενη απηχηση, και υπαρχει και ο ευκολος δρομος της Apple που τα φτιαχνουν ολα οι αλλοι για μενα και πεταω κανα AOD, 120Ηz, emoji και button και καθαρισα χωρις κανενα ρισκο. Προτιμω καποιον που ψαχνει το next big thing απο το να μην κανει τιποτα... Περίεργο να αναφέρεται κάτι τέτοιο για μια εταιρία που όρισε και άνοιξε την αγορά στα smartphones, tablets, smartwatches και σε λίγο AR/VR… 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, AtiX είπε Περίεργο να αναφέρεται κάτι τέτοιο για μια εταιρία που όρισε και άνοιξε την αγορά στα smartphones, tablets, smartwatches και σε λίγο AR/VR… περίεργο αλλά γεγονός .... 23 ώρες πριν, Leo360 είπε Δεν απαντάω συχνά, αλλά ειλικρινά δε ξέρω από που να το πιάσω το σχόλιό σου... Αρχικά, "όσοι δεν έχουν budget πάνε σε Android". Γνωρίζεις ότι υπάρχουν ακριβότερα Android, έτσι; Στο λέω σαν κάτοχος foldable... Όσοι δεν έχουν budget πάνε σε iPhone 11 που ακόμα πωλείται και το θέλουν απλά για να έχουν IPhone, ενώ αντικειμενικά μιλάμε για το κινητό με τη χειρότερη οθόνη αυτή τη στιγμή, χειρότερη και από Android των 200€ με FHD Amoled 120Hz. Και ναι, αυτόν τον καταναλωτή πρόβατο θα τον πω, γιατί θέλει απλά iPhone χωρίς να βλέπει ότι αντικειμενικά παίρνει μια χάλια συσκευή για τα σημερινά δεδομένα. Για να μη μιλήσω για δάνεια/δόσεις που κάνουν οι περισσότεροι για να πάρουν iPhone, γιατί δουλεύω στη λιανική... Αλλά οκ, μην το πάμε αλλού. Δε χρειάζεται να είσαι hater για να μην πας σε iPhone. Κάθε συσκευή έχει τα υπέρ και τα κατά της, προσωπικά δε μου αρέσει το iOS (ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στη μετάβαση σε M1 Mac), αλλά ούτε το UI της Samsung. Δηλαδή τι, πρέπει να είμαι hater επειδή δε μου αρέσει ένα λογισμικό ή δεν ανταποκρίνεται στις δικές μου ανάγκες; Η κοπέλα μου πχ έχει το 13 Pro Max ακόμα και την βολεύει. Της είπα ότι επειδή η μπαταρία πεθαίνει να αναβαθμίσουμε φέτος στο επόμενο μοντέλο, χωρίς καν να προσπαθήσω να την μεταπείσω, γιατί ξέρω ότι την βολεύει. Όπως και αυτή ξέρει ότι μου αρέσουν/με βολεύουν τα foldables αυτή τη στιγμή. Γιατί να πρέπει να είναι όλα άσπρα ή μαύρα; τα ειπες ολα φιλε μου .... τα περισσότερα iphone που βλεπω ειναι κατα πολυ φθηνοτερα απο το s23ultra μου .... απο επιλογη λοιπον εδωσα το iphone οχι επειδη δεν εχω budget... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από redcom7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, redcom7 είπε περίεργο αλλά γεγονός .... Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το γεγονός… πραγματικά τι θα ήταν καινοτόμο σε μια υπέρ κορεσμένη κατηγορία όπως τα smartphones? Στο λέω γιατί αυτό είναι το γεγονός και όχι αν κατάφεραν και δίπλωσαν μια οθόνη, ανέβασαν τα mpx ή διπλασίασαν την μνήμη… Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2 hours ago, ScorpioX777 said: Υπαρχει ο δυσκολος δρομος της Samsung του παραγω τεχνολογια φτιαχνω σχεδον τα παντα στα κινητα μου σχεδιαζω καινουργιες ιδεες οπως τα foldable που εμπεριεχει ομως το ρισκο να μην εχει την αναμενομενη απηχηση, και υπαρχει και ο ευκολος δρομος της Apple που τα φτιαχνουν ολα οι αλλοι για μενα και πεταω κανα AOD, 120Ηz, emoji και button και καθαρισα χωρις κανενα ρισκο. Προτιμω καποιον που ψαχνει το next big thing απο το να μην κανει τιποτα... Το next big thing στην κινητή τηλεφωνία το δημιούργησε η Apple πριν 15+ χρόνια, όταν συνειδητοποίησε ότι "smartphone" σημαίνει κάτι διαφορετικό από συρόμενα πληκτρολόγια, πενάκια και οθόνες "αφής" χειρότερες από ΑΤΜ. Την ίδια εποχή, η Samsung επέμενε στην κλασική συνταγή, πετώντας απλά περισσότερα νούμερα στις προτάσεις της (moar inches, moar RAM), βασιζόμενη στα ίδια αισχρά λειτουργικά. Και μάλιστα, πριν η Google αγοράσει το Android, ο Andy Rubin είχε έρθει σ' επαφή με τη Samsung, η οποία το'χε ditchάρει. Τόσο... διορατική εταιρεία. Είναι λίγο οξύμωρο να λες ότι η Samsung ψάχνει το next big thing, όταν η στρατηγική της εδώ και πάνω από μία δεκαετία ήταν να αφουγκράζεται τι κάνει η Apple, αλλά με "πιο καλά specs". Φυσικά, για οτιδήποτε θα την "trollάρει" πρώτα με μια κακόγουστη διαφήμιση, πριν κάνει το ίδιο στο επόμενο μοντέλο. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στο χώρο των smartphone που καινοτομούν, σχεδιάζουν και προσπαθούν για κάτι διαφορετικό, αλλά η Samsung δεν είναι από αυτές. Το μόνο που βγάζει προς τα έξω η Samsung είναι εμμονή με την Apple, και σύμπλεγμα κατωτερότητας, λες κι είναι τεταρτοπέμπτη κινέζικη εταιρεία. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosaero Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Haldol είπε Το next big thing στην κινητή τηλεφωνία το δημιούργησε η Apple πριν 15+ χρόνια, όταν συνειδητοποίησε ότι "smartphone" σημαίνει κάτι διαφορετικό από συρόμενα πληκτρολόγια, πενάκια και οθόνες "αφής" χειρότερες από ΑΤΜ. Την ίδια εποχή, η Samsung επέμενε στην κλασική συνταγή, πετώντας απλά περισσότερα νούμερα στις προτάσεις της (moar inches, moar RAM), βασιζόμενη στα ίδια αισχρά λειτουργικά. Και μάλιστα, πριν η Google αγοράσει το Android, ο Andy Rubin είχε έρθει σ' επαφή με τη Samsung, η οποία το'χε ditchάρει. Τόσο... διορατική εταιρεία. Είναι λίγο οξύμωρο να λες ότι η Samsung ψάχνει το next big thing, όταν η στρατηγική της εδώ και πάνω από μία δεκαετία ήταν να αφουγκράζεται τι κάνει η Apple, αλλά με "πιο καλά specs". Φυσικά, για οτιδήποτε θα την "trollάρει" πρώτα με μια κακόγουστη διαφήμιση, πριν κάνει το ίδιο στο επόμενο μοντέλο. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στο χώρο των smartphone που καινοτομούν, σχεδιάζουν και προσπαθούν για κάτι διαφορετικό, αλλά η Samsung δεν είναι από αυτές. Το μόνο που βγάζει προς τα έξω η Samsung είναι εμμονή με την Apple, και σύμπλεγμα κατωτερότητας, λες κι είναι τεταρτοπέμπτη κινέζικη εταιρεία. Ακριβώς όπως τα λες. Οριστε και μια απλή εικόνα για το τι σημαίνει παράγω τεχνολογία και σχεδιάζω καινούργιες ιδέες από την αγαπημένη Samsung. Εκεινο το λειτουργικό που είχε βγάλει για τα κινητά το θυμάται κανεις; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από giorgosaero 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Η Απάντηση είναι στον τίτλο του θέματος. Αντίθετα το Screenshot δεν είναι σωστό. Ή θα συγκρίνεις με τα απλά iPhone ή με τα Pro. Και πιο δίκαιο είναι το Pro λόγω τα 60 Hz στο απλό. To S23 έκανε launch περίπου στα 900-1000€ δεν το λες και καλό να πέφτει σε 10 μήνες 30% - 35%. Για την ιστορία παίζει το 13 Pro αν το πουλήσεις μεταχειρισμένο να πάρεις πιο πολλά χρήματα από ένα S23 που δεν έχει ανοιχτεί ενώ είναι 18 μήνες πιο παλιό. Ο συμφορουμίτης έγραψε ένα πράγμα στο γιατί να προτιμήσει κάποιος S23 από iphone 15 pro σήμερα. Και εγώ απάντησα με ένα screenshot το οποίο δείχνει την χρηματική διαφορά που υπάρχει σήμερα και είναι σοβαρός λόγος κάποιος να προτιμήσει το ένα από το άλλο, Τα περί τιμής στο launch και μεταπώλησης του 13pro είναι άσχετα με τα παραπάνω και ξεκολλάτε επιτέλους με την μεταπώληση. Ούτε ο περισσότερος κόσμος κάθε χρόνο αλλάζει συσκευές, ούτε όλοι αγοράζουν day one(ειδικά σε Android μεριά), για να τους καιει η μεταπώληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο συμφορουμίτης έγραψε ένα πράγμα στο γιατί να προτιμήσει κάποιος S23 από iphone 15 pro σήμερα. Και εγώ απάντησα με ένα screenshot το οποίο δείχνει την χρηματική διαφορά που υπάρχει σήμερα και είναι σοβαρός λόγος κάποιος να προτιμήσει το ένα από το άλλο, Τα περί τιμής στο launch και μεταπώλησης του 13pro είναι άσχετα με τα παραπάνω και ξεκολλάτε επιτέλους με την μεταπώληση. Ούτε ο περισσότερος κόσμος κάθε χρόνο αλλάζει συσκευές, ούτε όλοι αγοράζουν day one(ειδικά σε Android μεριά), για να τους καιει η μεταπώληση. Είναι σαν να λέω γιατί να πάρεις ford lightning και να βάζεις φωτό τα ford lightning, cybertruck και Model S. Τα πράγματα είναι πιο απλά αν δεν σου αρέσει το οικοσύστημα της apple τότε η σειρά Galaxy S ίσως είναι η καλύτερη επιλογή. Αν πρόσεξες εγώ έγραψα σε φίλο που πήγε να βγάλει σαπακι την κάμερα του S23 ότι κάνει λάθος. Τα χρήματα είναι λάθος σύγκριση γιατί δεν αγοράζεις μόνο hw. Αγοράζει Software , Support , Services, εμπειρία χρήσης. Ειδικά το τελευταίο είναι καθαρά υποκειμενικό για τον καθένα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από Dimitris_1981 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα