TOTHS-12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα honor 8x και παρουσιάζει το έξης περίεργο Όταν κατεβάζω οτιδήποτε και από το Google play δεν εμφανίζει στην μπάρα επάνω το εικονίδιο του download ούτε καμιά άλλη πληροφορία για την πρόοδο της λήψης Και είμαι αναγκασμένος να μαντεύω το αν κατέβηκε το αρχείο Υπάρχει κάποια λύση ώστε να φαίνεται αυτό το εικονίδιο του download στην μπάρα Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2024 από TOTHS-12
BadBoy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Το κινητό είχε κανονικά Play Services ή είναι με πατέντα; 1
TOTHS-12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 BadBoy Το κινητό έχει Play Services από την μάνα του χωρίς κανένα η καμιά πατέντα
GATE123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 15 ώρες πριν, BadBoy είπε Το κινητό είχε κανονικά Play Services ή είναι με πατέντα; Τα Honor έχουν κανονικά play store. Είναι ανεξάρτητη εταιρεία από την Huawei 19 ώρες πριν, TOTHS-12 είπε Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα honor 8x και παρουσιάζει το έξης περίεργο Όταν κατεβάζω οτιδήποτε και από το Google play δεν εμφανίζει στην μπάρα επάνω το εικονίδιο του download ούτε καμιά άλλη πληροφορία για την πρόοδο της λήψης Και είμαι αναγκασμένος να μαντεύω το αν κατέβηκε το αρχείο Υπάρχει κάποια λύση ώστε να φαίνεται αυτό το εικονίδιο του download στην μπάρα Σας ευχαριστώ Αυτό έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι από το play store όταν κάνεις μια ενημέρωση θα πηγαίνεις στην διαχείριση εφαρμογών και συσκευής - προβολή λεπτομέρειες 1
Λύση micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Είναι ανεξάρτητη εταιρεία από την Huawei Τώρα ναι. Στην περίπτωση του 8X όμως, επειδή το έχω κι εγώ (τηλεφωνάρα ακόμα και μετά από 6 χρόνια ) ήταν ακόμα sub-brand της huawei. Μετά άλλαξε. 20 ώρες πριν, TOTHS-12 είπε Όταν κατεβάζω οτιδήποτε και από το Google play δεν εμφανίζει στην μπάρα επάνω το εικονίδιο του download ούτε καμιά άλλη πληροφορία για την πρόοδο της λήψης Πήγαινε στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Εφαρμογές->αναζήτηση Play Store->επιλογή του Google Play Store->Ειδοποιήσεις και δες αν είναι ενεργή η αποστολή ειδοποιήσεων. 1
TOTHS-12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα μου Ιδιαίτερα τον φίλο micos000 που έδωσε την λύση στο πρόβλημα μου (micos000 είσαι θεός ακλούθησα αυτά που γράφεις και επιτέλους εμφανίζει το εικονίδιο ναιιιιι,,,,) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2024 από TOTHS-12 1
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Θέλω να δω τι τηλέφωνο θα πάρω όταν τα παίξει αυτό (φτου-φτου). Τα samsung πολύ ακριβά και τα xiaomi δεν τα πάω με τίποτα (πολύ διαφήμιση μέσα στο λειτουργικό).
TOTHS-12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 micos000 σε καταλαβαίνω και εγώ με τίποτε δεν θα το άλλαζα (πες το τρέλα γεροντική παραξενιά συνήθεια) μακριά από εμάς όταν σκέπτομαι ότι μπορεί κάποια στιγμή να πεθάνει αρρωσταίνω άσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα