Προς το περιεχόμενο

IPhone 7 - Περίεργο πρόβλημα

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από tsimisdel,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Omniacs,

Έχει η ανηψιά μου το Iphone 7 το οποίο, τελευταία, της παρουσίασε το εξής περίεργο:

Όταν πάει να εισάγει το pin (δεν εννοώ σε επανεκκίνηση) της εμφανίζει το loading circle στην μέση της οθόνης για 1-2 δευτερόλεπτα (1o video)

Παράλληλα αναβοσβήνει το led, το flash υποθέτω. (2ο video)

Είμαι παντελώς άσχετος απο Iphone. Λέει σε κανέναν κάτι;  

Επεξ/σία από Wolf79
Δημοσ.
1 hour ago, Wolf79 said:

Καλησπέρα Omniacs,

Έχει η ανηψιά του το Iphone 7 το οποίο, τελευταία, της παρουσίασε το εξής περίεργο:

Όταν πάει να εισάγει το pin (δεν εννοώ σε επανεκκίνηση) της εμφανίζει το loading circle στην μέση της οθόνης για 1-2 δευτερόλεπτα και αναβοσβήνει ένα led.

Είμαι παντελώς άσχετος απο Iphone. Λέει σε κανέναν κάτι; 

Και μετά τι γίνεται? Ανοίγει κανονικά?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, koutsis είπε

Και μετά τι γίνεται? Ανοίγει κανονικά?

Ναι αλλα πριν δεν της το έκανε.

Ανέβασα 2 διαφορετικά βιντεο που είναι πιο συγκεκριμένα.

Επεξ/σία από Wolf79
Δημοσ.

Πιθανόν αν έχει κάνει τώρα πρόσφατα αναβάθμιση, να έχει γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος και δεν "αναπνέει" το τηλέφωνο και σκαλωνει, ειδικά στις παλαιότερες συσκευές, το iOS πέφτει βαρύ, αν σκεφτούμε τι χωρητικότητα έχουν αυτές οι συσκευές, ίσως χρειάζεται να διαγράψει υλικό, εφαρμογές κτλ. Για το δεύτερο που αναβοσβήνει, δεν ξέρω, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη....

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο του Hacking γιατί μου είπε ότι κατέβασε 1-2 παιχνίδια και δεν ξέρω τι έκανε accept σε ότι της έβγαζε.

Εν ολίγοις, μην μπαίνει κανείς στο κινητό της και ανοίγει κάμερες κτλ

Δημοσ.
12 minutes ago, Wolf79 said:

Θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο του Hacking γιατί μου είπε ότι κατέβασε 1-2 παιχνίδια και δεν ξέρω τι έκανε accept σε ότι της έβγαζε.

Δεν υπάρχει παριπτωση για αυτό. Απλά το κινητό είναι πολύ παλιό και ζορίζεται...

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Wolf79 είπε

Σε αυτό, θα υπήρχε κίνδυνος αν κατέβαζε αυτές τις εφαρμογές, εκτός του App Store, σε iPhone δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές οι οποίες δεν διατίθενται στο App Store επομένως, δεν τίθεται θέμα να υπάρχει εφαρμογή η οποία θα δημιουργήσει θέμα στη συσκευή, όλες είναι ελεγμένες από την Apple. Απλά όσο να'ναι, μπορεί τα iPhone να έχουν τη φήμη ότι λειτουργούν όπως την πρώτη μέρα, το συγκεκριμένο όμως, έχει παλαιωσει αρκετά, τα παιχνίδια πλέον το ζοριζουν, ειδικά αν είναι καινούργια. Συνήθως έχουν μεγάλο μέγεθος οι καινούργιες εφαρμογές, είναι πιο βαριές επομένως, με συσκευές όπως το 7αρι που έχουν 16, 32, άντε ίσως και 64 GB χωρητικότητας, καταλαβαίνεις τι γίνεται....

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Βέβαια δεν της το έκανε όταν άνοιγε ένα απο τα παιχνίδια αλλα απο τότε που τα εγκατέστησε. 

Και εγώ δεν πιστεύω ότι είναι κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...