Προς το περιεχόμενο

Smart 2009

Ilias1804

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα Smart4two 2009 600 κυβικά βενζίνη. Το αγόρασα πρίν 2 εβδομάδες Χτες μου έκανε κάτι περίεργα δεν είχε δύναμη να ανέβει την ανηφόρα και μου σβήσε. Ανέβηκε σιγά σιγά.. Ρεταρει δλδ το αμάξι στην ανηφόρα. Πώς το βλέπετε μεγάλη ζημιά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 minutes ago, Ilias1804 said:

Καλησπέρα έχω ένα Smart4two 2009 600 κυβικά βενζίνη. Το αγόρασα πρίν 2 εβδομάδες Χτες μου έκανε κάτι περίεργα δεν είχε δύναμη να ανέβει την ανηφόρα και μου σβήσε. Ανέβηκε σιγά σιγά.. Ρεταρει δλδ το αμάξι στην ανηφόρα. Πώς το βλέπετε μεγάλη ζημιά?

Πιθανον το turbo, η ζημια μπορει να ειναι τρυπα στην φουσκα εως πολυ ποιο σοβαρη.

32 λεπτά πριν, Ilias1804 είπε

600 Κυβικα βενζινη μαλλον του 1999 ειναι και οχι του 2009 στη πραγματικοτητα...

απο εκει κ περα εαν ειναι μεγαλη η ανηφορα ισως και να μη μπορει να την ανεβασει το 600αρι... ειδαλλως προβλημα, θες μηχανικο... απο εδω προφανως και δε θα βγει ακρη

• Like 1

Smart 600αρι και 2009 δεν παιζει. Το μοτερ αυτο το εβαζε απο το 1998 εως το 2002. Γενικα χρεπι μοτερ ηταν, συνηθως ανα 80k ηθελαν γενικη επισκευη, αν δεν ειχαν σκορπισει νωριτερα. Ελεγχεις κολλαρα του Turbo για αρχη μηπως ανοιξε κανενα, μετα ψαξιμο...

• Like 2

Καμία σχέση παιδιά κανένας δεν το πέτυχε σαν το Google που κάνεις αναζήτηση για πρόβλημα υγείας και σου βγάζει ότι θα πεθάνεις 🤣. Μπουζί και μπουζί καλώδια ήταν 170€ κόστος επισκευής.

On 21/01/2024 at 19:34, Ilias1804 said:

Καμία σχέση παιδιά κανένας δεν το πέτυχε σαν το Google που κάνεις αναζήτηση για πρόβλημα υγείας και σου βγάζει ότι θα πεθάνεις 🤣. Μπουζί και μπουζί καλώδια ήταν 170€ κόστος επισκευής.

εντάξει ρε φίλε εκτιμήσεις κάνει ο καθένας.

Δηλαδή μόνο στην ανηφόρα στο έκανε; Αν επιτάχυνες απότομα δε το έκανε; Αν έπιανες μεγάλη ταχύτητα δεν έκανε κόλπα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...