Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H θυγατρική της Xiaomi, POCO παρουσίασε πρόσφατα νέες συσκευές με το M6 Pro να ξεχωρίζει για την αισθητική, τον πλούσιο εξοπλισμό του και την σχετικά χαμηλή τιμή του.

To POCO M6 Pro είναι μία 4G συσκευή και διαθέτει οθόνη 6,67” FHD+ τεχνολογίας AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και 1.300 nits μέγιστης φωτεινότητας καθώς και προστασία Corning Gorilla Glass 5.

Στο πίσω μέρος διαθέτει τρεις κάμερες, με την κύρια να βασίζεται σε αισθητήρα 64MP και σε φακό 25mm με διάφραγμα f:/1.8. Η κύρια κάμερα που υποστηρίζεται από σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας συνοδεύεται από μία υπερευρυγώνια κάμερα με διάφραγμα f:/2.2 που βασίζεται σε αισθητήρα 8MP καθώς και από μία κάμερα με φακό τύπου macro με αισθητήρα 2MP με διάφραγμα f:/.2.4. Η κάμερα για selfies βασίζεται σε αισθητήρα 16MP και σε ένα σύστημα φακού με διάφραγμα f:/2.5.

POCO M6 Pro_1.jpg

Στο εσωτερικό του POCO M6 Pro βρίσκεται ο επεξεργαστής MediaTek Helio G99 Ultra (2x Cortex-A76 2.2 GHz και 6x Cortex-A55 2.0 GHz) σε συνδυασμό με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου ή με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου.

POCO M6 Pro_3.jpg

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και υποστηρίζει ταχεία ενσύρματη φόρτιση 67W (σύμφωνα με την POCO, η μπαταρία φορτίζει από 0% στο 100% σε 44 λεπτά). Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται στερεοφωνικά ηχεία, υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, IR blaster, WiFi 6, Bluetooth 5.2, NFC, GPS και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (optical) κάτω από την οθόνη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάζοντας την αγορά για να αλλάξω (επιτέλους) τηλέφωνο μετά από σχεδόν μια 8ετία, κοιτούσα κάτι σε poco. 

Έχω όμως απορία που θα βοηθήσει να λυθεί κάποιος γνώστης της. 

Έχουν "λυθεί" οι ... παιδικές ασθένειες στις μητρικές πλακέτες της Poco ;

Επεξ/σία από Gk2016
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Gk2016 είπε

Κοιτάζοντας την αγορά για να αλλάξω (επιτέλους) τηλέφωνο μετά από σχεδόν μια 8ετία, κοιτούσα κάτι σε poco. 

τι κινητο ειχες 8 χρονια; nokia; γιατι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο για να θελεις να πας σε xiaomi

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Gk2016 είπε

Ολες οι εταιρείες (πλην της iphone) εχουν φθηνες/μεσαίες/ναυαρχιδες σειρες.
Το ιδιο και η Poco/Xiaomi
Poco M είναι η φθηνη Poco X είναι η μεσαια και Poco F ειναι η ναυαρχιδα.
Και στην xiaomi αντιστοιχα τα redmi ειναι τα φθηνα πχ.
Δεν μπορεις να παιρνεις M ή Redmi xiaomi και να περιμενεις να εχει επιδόσεις iphone/samsung galaxy S σειρας.

Εγώ που είχα Xiaomi Mi σειρες και Poco F σειρα ειμαι υπερικανοποιήμενος (Mi5s/Poco F1/Xiaomi Mi11t)
Μεχρι τα 200 οτι κινητο και να παρεις θεωρητικά κανεις τον σταυρο σου ή τουλαχιστον μην εχεις απαιτήσεις.
Μεχρι τα 300 παιρνεις κατι αξιόλογο θεωρητικά,
Αν κοιτας 300-400 το Poco F5 πχ ειναι τοπ.

Το λαθος που κανουν ολοι και σχηματίζουν κακη εντύπωση ειναι οτι το μεγαλύτερο ποσοστό των ελληνων εχουν Redmi/Poco φθηνες σειρες 150-200€

Οταν ενα κινητο εχει ιδια χαρακτηριστικά με ενα samsung των 350-400€ στην μιση τιμη καπου βρομάει η δουλεια.
Θες επιδόσεις χωρις να πληρώσεις λογικο ειναι να χασεις καπου. Στην προκειμένη περίπτωση αξιοπιστία.
Όπως ειπα και παραπανω το ιδιο δεν ισχυει για τις ναυαρχίδες τις εταιρείας, που ακομα κρατάνε χαμηλές τιμές με εξαιρέσεις (Xiaomi 13 1000€ κλαμα. Δεν θα τα εδινα ποτε και ας ειμαι fan την εταιρείας)

Επεξ/σία από Avada
  • Like 7
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Gk2016 είπε

Απο Χ3 και μετά,ναι!

Δημοσ.

Επειδή κραταω τα κινητά μου πολλά χρόνια δύσκολα θα έπαιρνα σήμερα κινητο χωρίς 5g παρόλο που δεν το χρειάζομαι

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, geopapa είπε

Επειδή κραταω τα κινητά μου πολλά χρόνια δύσκολα θα έπαιρνα σήμερα κινητο χωρίς 5g παρόλο που δεν το χρειάζομαι

Συμφωνώ απόλυτα!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gk2016 είπε

Μακριά 

Motorola edge 40 … και δεν υπάρχει σύγκριση 

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, Gk2016 said:

Τι κινητό έχεις μια 8ετία?🤔

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

τι κινητο ειχες 8 χρονια; nokia; γιατι δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο για να θελεις να πας σε xiaomi

Έχω ένα 6s και ένα redmi note 5a prime (από το 2016 και τα δύο)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gk2016 είπε

Καλύτερα περίμενε αλλά δύο χρόνια 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gk2016 είπε

Κάτοχος Poco F3 2.5+ χρονια δεν είχα ποτέ θέμα με το λογισμικό ούτε με dead boards και τρίχες κατσαρες. Πήγαινε σε Poco F5 ή F5 pro αν έχεις σκοπό να κρατήσεις κινητό χρόνια πανω απο 3+ χρόνια. Για όσους λένε ότι το λογισμικό εχει διαφημίσεις και τέτοια έχει επιλογή στις ρυθμίσεις για απενεργοποίηση και απλά μην ανοίγετε τα stock apps π.χ. Ασφάλεια,Game Center κλπ(αν καταλάθος το ανοίξεις πάτα διαγραφή δεδομένων απο την εφαρμογή) και σβήστε τα preinstalls apps τύπου Poco Community, Mi Store, pre installed παιχνίδια και τέτοια σε όσα γίνονται.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GCX είπε

Κάτοχος Poco F3 2.5+ χρονια δεν είχα ποτέ θέμα με το λογισμικό ούτε με dead boards και τρίχες κατσαρες. Πήγαινε σε Poco F5 ή F5 pro αν έχεις σκοπό να κρατήσεις κινητό χρόνια πανω απο 3+ χρόνια. Για όσους λένε ότι το λογισμικό εχει διαφημίσεις και τέτοια έχει επιλογή στις ρυθμίσεις για απενεργοποίηση και απλά μην ανοίγετε τα stock apps π.χ. Ασφάλεια,Game Center κλπ(αν καταλάθος το ανοίξεις πάτα διαγραφή δεδομένων απο την εφαρμογή) και σβήστε τα preinstalls apps τύπου Poco Community, Mi Store, pre installed παιχνίδια και τέτοια σε όσα γίνονται.

Στον δεύτερο συμφωνώ αλλά ρύθμιση για να μην έχει διαφημίσεις δεν έχει, στο play store δεν την γλιτώνεις δηλαδή. Αν και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως είχα αναφέρει και σε άλλη ανάρτηση.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Jts είπε

Στον δεύτερο συμφωνώ αλλά ρύθμιση για να μην έχει διαφημίσεις δεν έχει, στο play store δεν την γλιτώνεις δηλαδή. Αν και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως είχα αναφέρει και σε άλλη ανάρτηση.

Παράξενο εγώ ποτέ δεν είχα διαφημίσεις ουτε στο UI ούτε στο Play Store. Δεν ξέρω τότε τι μπορεί να είναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...