qonqo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους Έχω φυτέψει ένα δέντρο στην άκρη του κήπου μου. Δυστυχώς οι ρίζες έχουν περάσει κάτω από το φράχτη και έχουν αρχίσει να σηκώνουν το πεζοδρόμιο στην απ' έξω πλευρά καθώς και την άσφαλτο του δρόμου (το πεζοδρόμιο είναι πολύ στενό). Είναι σε ένα μικρό χωριό και ο δρόμος έχει ελάχιστη κίνηση ευτυχώς. Ξέρετε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μπορεί να μου ζητηθεί να πληρώσω εγώ για την επισκευή του δρόμου και του πεζοδρομίου; Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από qonqo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Έλα μια βόλτα από Αθήνα, διάλεξε έναν οποιοδήποτε δρόμο να δεις τι γίνεται από ρίζες και "σηκωμένα" πεζοδρόμια/κράσπεδο. Και μετά μείνε ήσυχος ότι κανείς δεν θα έρθει για εσένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_souvlaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 hour ago, qonqo said: Καλημέρα σε όλους Έχω φυτέψει ένα δέντρο στην άκρη του κήπου μου. Δυστυχώς οι ρίζες έχουν περάσει κάτω από το φράχτη και έχουν αρχίσει να σηκώνουν το πεζοδρόμιο στην απ' έξω πλευρά καθώς και την άσφαλτο του δρόμου (το πεζοδρόμιο είναι πολύ στενό). Είναι σε ένα μικρό χωριό και ο δρόμος έχει ελάχιστη κίνηση ευτυχώς. Ξέρετε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μπορεί να μου ζητηθεί να πληρώσω εγώ για την επισκευή του δρόμου και του πεζοδρομίου; Ευχαριστώ Δεν νομίζω να γίνει τίποτα, αλλά γνώμη μου, να κόψεις το δέντρο άμεσα. Γιατί άμα μεγαλώσει η ζημιά στο δρόμο και περάσει κανένα αυτοκίνητο και πάθει και αυτό ζημιά, δεν το αποκλείω να γίνει κάποια κίνηση από κάποιον. Άσε που είναι και βασική λογική... ειναι κάτι που κάνει ζημιά και το ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Στο πεζοδρόμιο δεν μπορείς να επέμβεις, ενημέρωσε το Δημαρχείο και θα σε καθοδηγήσουν για το τι ενέργειες πρέπει να γίνουν. Σε παρόμοια περίπτωση ήρθαν από τον Δήμο σπίτι μου, έσπασαν τις πλάκες του πεζοδρομίου, έκοψαν τις ρίζες και μετά έφτιαξαν ξανά τις πλάκες, καλύτερο από πρίν έγινε. Και μετά από τρεις μήνες ήρθε η ΕΥΔΑΠ, έσκαψε πάλι για μετρητή και έριξε σκέτο τσιμέντο οπότε κρίμα ο κόπος και ο χρόνος 😌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, qonqo είπε Καλημέρα σε όλους Έχω φυτέψει ένα δέντρο στην άκρη του κήπου μου. Δυστυχώς οι ρίζες έχουν περάσει κάτω από το φράχτη και έχουν αρχίσει να σηκώνουν το πεζοδρόμιο στην απ' έξω πλευρά καθώς και την άσφαλτο του δρόμου (το πεζοδρόμιο είναι πολύ στενό). Είναι σε ένα μικρό χωριό και ο δρόμος έχει ελάχιστη κίνηση ευτυχώς. Ξέρετε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μπορεί να μου ζητηθεί να πληρώσω εγώ για την επισκευή του δρόμου και του πεζοδρομίου; Ευχαριστώ Το πεζοδρόμιο ειναι δική σου ευθύνη. Αν κάποιος κάνει καταγγελία, την έβαψες. Εγω έκανα αίτηση να μου αλλάξουν 2 πλάκες πεζοδρομίου στο δικό μου πεζοδρόμιο (4€ υλικά) και μου έστειλαν πίσω επιστολή μέσω αστυνομίας επειδή ήμουν ο ιδιοκτήτης να κάνω επισκευές ύψους 4000€ !!!! Εγγυητικές επιστολές, επιβλέπων μηχανικός, γκρέμισμα και φτιάξιμο ξανά του πεζοδρομίου που ήδη υπήρχε για να έχει σωστή κλίση κλπ και με περιθώριο 40 ημερών...!!!! https://www.vimaonline.gr/20/article/23387/episkeui-pezodromion-nomika-upohreoi-kai-periptoseis-euthuni-dimou-parodion-idioktiton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, sphinxgr είπε Το πεζοδρόμιο ειναι δική σου ευθύνη. Αν κάποιος κάνει καταγγελία, την έβαψες. Εγω έκανα αίτηση να μου αλλάξουν 2 πλάκες πεζοδρομίου στο δικό μου πεζοδρόμιο (4€ υλικά) και μου έστειλαν πίσω επιστολή μέσω αστυνομίας επειδή ήμουν ο ιδιοκτήτης να κάνω επισκευές ύψους 4000€ !!!! Εγγυητικές επιστολές, επιβλέπων μηχανικός, γκρέμισμα και φτιάξιμο ξανά του πεζοδρομίου που ήδη υπήρχε για να έχει σωστή κλίση κλπ και με περιθώριο 40 ημερών...!!!! https://www.vimaonline.gr/20/article/23387/episkeui-pezodromion-nomika-upohreoi-kai-periptoseis-euthuni-dimou-parodion-idioktiton Η ζημια ειχε προκληθει με δικη σου υπαιτιοτητα; Γιατι οταν καναμε αιτηση για επισκευη πεζοδρομιου,επειδη στην τελευταια επιδιορθωση τα γιδια το ειχαν κανει ραμπα και ανεβαινε ο καθε ανεγκεφαλος,μας εδωσαντο ελευθερο και υλικα και φτιαξαμε 3 μετρα πεζοδρομιο μπροστα στο μαγαζι μονοι μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Η ζημια ειχε προκληθει με δικη σου υπαιτιοτητα; Γιατι οταν καναμε αιτηση για επισκευη πεζοδρομιου,επειδη στην τελευταια επιδιορθωση τα γιδια το ειχαν κανει ραμπα και ανεβαινε ο καθε ανεγκεφαλος,μας εδωσαντο ελευθερο και υλικα και φτιαξαμε 3 μετρα πεζοδρομιο μπροστα στο μαγαζι μονοι μας. Όλα σχετικά είναι. Η πολυκατοικία φτιάχτηκε το 2006. Κάποια σημεία όπως το πεζοδρόμιο δεν τα έφτιαξε σωστά ο κατασκευαστής. Στο σημείο που μπαίνει αμάξι, είναι σπασμένες 2 πλάκες. Οπότε αν το δει ένας 3ος, θα έχει την άποψη ότι οι κάτοικοι φταίνε. Ο Δήμος πάντως σίγουρα δεν φταίει. Στις διπλανες πολυκατοικίες που έχει γίνει το ίδιο, φταίνε οι εργολάβοι της ΕΥΔΑΠ που επισκευαζουν μετρητές στο πεζοδρόμιο. Για να βάλεις μετρητές ας πούμε έχει ολόκληρη τεχνική εγκύκλιο ~ που τα λέει απόλυτα σωστά. Φυσικά και ΠΟΤΕ δεν την ακολουθούν και απλά κάνουν τη δουλειά για να φύγουν. Στο μάτι του 3ου όμως, φταίει η πολυκατοικία. Γιατί έσπασε κάποια στιγμή κ δεν το έφτιαξε. Οπότε? Χρέωση πολυκατοικίας και εκεί. Και αν ακολουθήσεις τη σωστή διαδικασία μιλάμε για αρκετά χρήματα Μην πούμε για το σωστό τρόπο ράμπας εισόδου αυτοκινήτων με υποβιβασμό πεζοδρομιου!!! Άλλη σφαγή. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Χρέωση πολυκατοικίας και εκεί. Και αν ακολουθήσεις τη σωστή διαδικασία μιλάμε για αρκετά χρήματα Οποτε το κανετε με δικο σας μαστορα προχειρα και προχωρατε ελπιζοντας να μη σας δωσει κανεις. Ελλαδισταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Οποτε το κανετε με δικο σας μαστορα προχειρα και προχωρατε ελπιζοντας να μη σας δωσει κανεις. Ελλαδισταν Με το που χαλάει το πεζοδρόμιο, το φτιάχνεις μπάμ γιατί αν κάνει κάποιος αναφορά, τον ήπιες. Αν παράλληλα χτυπήσει κάποιος λόγω χαλασμένου πεζοδρομίου, τον ήπιες πολλαπλάσια. Τέλος το να σου κάνει κάποιος αναφορά ξέρετε πόσο δύσκολο είναι? 2 δευτερόλεπτα. Φωτογραφία->Novoville-> αποστολή και φιλάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, sphinxgr είπε Με το που χαλάει το πεζοδρόμιο, το φτιάχνεις μπάμ γιατί αν κάνει κάποιος αναφορά, τον ήπιες. Αν παράλληλα χτυπήσει κάποιος λόγω χαλασμένου πεζοδρομίου, τον ήπιες πολλαπλάσια. Τέλος το να σου κάνει κάποιος αναφορά ξέρετε πόσο δύσκολο είναι? 2 δευτερόλεπτα. Φωτογραφία->Novoville-> αποστολή και φιλάκια! Και τι σκεφτεσαι να κανεις; Εμεις εδω δεν εχουμε τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Και τι σκεφτεσαι να κανεις; Εμεις εδω δεν εχουμε τετοια Εγώ το πήρα πάνω μου. Το έφτιαξα το πεζόδρομιο στο μπαμ, πήγα και στο Δήμο και τους είπα ότι εγώ είχα κάνει αίτημα να το ακυρώσουν και δεν υπάρχει πρόβλημα και το φτιάξαμε το πεζοδρόμιο κλπ κλπ και φαίνεται δεν ασχολήθηκαν ξανά Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε και φαίνεται δεν ασχολήθηκαν ξανά Δε μου κανει εντυπωση,δωρο τους εκανες. Και πολυ ασχολουμαστε εμεις,που θελουμε να ειμαστε τυπικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου On 15/01/2024 at 12:47, sphinxgr said: Το πεζοδρόμιο ειναι δική σου ευθύνη. Αν κάποιος κάνει καταγγελία, την έβαψες. Εγω έκανα αίτηση να μου αλλάξουν 2 πλάκες πεζοδρομίου στο δικό μου πεζοδρόμιο (4€ υλικά) και μου έστειλαν πίσω επιστολή μέσω αστυνομίας επειδή ήμουν ο ιδιοκτήτης να κάνω επισκευές ύψους 4000€ !!!! Εγγυητικές επιστολές, επιβλέπων μηχανικός, γκρέμισμα και φτιάξιμο ξανά του πεζοδρομίου που ήδη υπήρχε για να έχει σωστή κλίση κλπ και με περιθώριο 40 ημερών...!!!! https://www.vimaonline.gr/20/article/23387/episkeui-pezodromion-nomika-upohreoi-kai-periptoseis-euthuni-dimou-parodion-idioktiton Στο δικό μου πεζοδρόμιο , που εμείς το φτιάξαμε υποχρεωτικά , όταν σπάσαν 2 πλάκες δεν είπαμε τίποτα πήραμε άλλες δυο και τις ξανά φτιάξαμε και τελείωσε το παραμύθι . Δεν είναι να μπλέκεις με αυτούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα