Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Εχω αγοράσει κάτι παρόμοιο (Μ8 για τρύπα 14αρα, μήκος ουπα 5cm περίπου). Θα ήθελα να το βάλω στο ταβάνι. Γνωρίζει κάποιος πόσα κιλά να αντέχει σε κάθετη καταπόνηση; Σκέφτομαι να τοποθετήσω 2 και να κρεμάσω κρίκους γυμναστικής.

10890.jpg

Δημοσ.

Πολυ φιλος μου! 

Το εχω κανει αλλα οχι με τετοιο γαντζο. 

image.png.c51e1fb6fb5df6f6e4bd48ba6290aaac.png

Τυχαια φωτο, ιδια φιλοσοφια, με μεγαλυτερη ροδελα για να περασει ο ιμαντας των κρικων. 

Νομιζω μου ειπε οτι ειναι για εκατο κιλα η μια οταν το πηρα οποτε δεν ειχα θεμα. 

Πανε με τον ιμαντα σε ενα μαγαζι κ θα σε δωσουν το καταλληλο. 

Σημειωση: οι απο πανω μου ηρθαν να με μαλωσουν γιατι εκανα φασαρια οταν τρυπησα το ταβανι. Εβαλα κ αλλες 8 βιδες για το μονοζυγο που ειναι στο ταβανι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakis697 είπε

Πολυ φιλος μου! 

Το εχω κανει αλλα οχι με τετοιο γαντζο. 

image.png.c51e1fb6fb5df6f6e4bd48ba6290aaac.png

Τυχαια φωτο, ιδια φιλοσοφια, με μεγαλυτερη ροδελα για να περασει ο ιμαντας των κρικων. 

Νομιζω μου ειπε οτι ειναι για εκατο κιλα η μια οταν το πηρα οποτε δεν ειχα θεμα. 

Πανε με τον ιμαντα σε ενα μαγαζι κ θα σε δωσουν το καταλληλο. 

Σημειωση: οι απο πανω μου ηρθαν να με μαλωσουν γιατι εκανα φασαρια οταν τρυπησα το ταβανι. Εβαλα κ αλλες 8 βιδες για το μονοζυγο που ειναι στο ταβανι. 

Σ ευχαριστώ Σάκη. Κ γω φαντάζομαι θα κρατήσει. Δεν ήξερε στο μαγαζί με σιγουριά πόσο κρατάει κ είπα να ρωτήσω εδω μήπως γνωρίζει καποιος.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, smpt είπε
437931_30a7e8e37a86e75f8cd91a40b223dbd5.jpg

δεν μπόρεσα να αντισταθώ

Θα πρότεινα να συνδεθεί με πίνακα 220 κατευθείαν κ μάλιστα πριν το ρελε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...