Jonny89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα σας. Εχω αγοράσει κάτι παρόμοιο (Μ8 για τρύπα 14αρα, μήκος ουπα 5cm περίπου). Θα ήθελα να το βάλω στο ταβάνι. Γνωρίζει κάποιος πόσα κιλά να αντέχει σε κάθετη καταπόνηση; Σκέφτομαι να τοποθετήσω 2 και να κρεμάσω κρίκους γυμναστικής.
sakis697 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Πολυ φιλος μου! Το εχω κανει αλλα οχι με τετοιο γαντζο. Τυχαια φωτο, ιδια φιλοσοφια, με μεγαλυτερη ροδελα για να περασει ο ιμαντας των κρικων. Νομιζω μου ειπε οτι ειναι για εκατο κιλα η μια οταν το πηρα οποτε δεν ειχα θεμα. Πανε με τον ιμαντα σε ενα μαγαζι κ θα σε δωσουν το καταλληλο. Σημειωση: οι απο πανω μου ηρθαν να με μαλωσουν γιατι εκανα φασαρια οταν τρυπησα το ταβανι. Εβαλα κ αλλες 8 βιδες για το μονοζυγο που ειναι στο ταβανι.
Jonny89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, sakis697 είπε Πολυ φιλος μου! Το εχω κανει αλλα οχι με τετοιο γαντζο. Τυχαια φωτο, ιδια φιλοσοφια, με μεγαλυτερη ροδελα για να περασει ο ιμαντας των κρικων. Νομιζω μου ειπε οτι ειναι για εκατο κιλα η μια οταν το πηρα οποτε δεν ειχα θεμα. Πανε με τον ιμαντα σε ενα μαγαζι κ θα σε δωσουν το καταλληλο. Σημειωση: οι απο πανω μου ηρθαν να με μαλωσουν γιατι εκανα φασαρια οταν τρυπησα το ταβανι. Εβαλα κ αλλες 8 βιδες για το μονοζυγο που ειναι στο ταβανι. Σ ευχαριστώ Σάκη. Κ γω φαντάζομαι θα κρατήσει. Δεν ήξερε στο μαγαζί με σιγουριά πόσο κρατάει κ είπα να ρωτήσω εδω μήπως γνωρίζει καποιος.
sakis697 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Απλα μην βαλεις γαντζο για λογους σταθεροτητας.
Jonny89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 23 ώρες πριν, smpt είπε δεν μπόρεσα να αντισταθώ Θα πρότεινα να συνδεθεί με πίνακα 220 κατευθείαν κ μάλιστα πριν το ρελε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα