Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Καλησπερα. Σημερα στο σχολασμα, πηγαμε να σκαναρουμε την καρτα. Το ταμπλετ το ειχανε κλεισει και μας ειπανε εχει προβλημα, κανει αναβάθμιση. Οταν πηγα το πρωί, σκαναρα κανονικα την καρτα. Οπως ολοι, στο σχολασμα όμως οχι, ετρεχε οταν ειχε φυγει το 50% των εργαζομενων να μας πει να χτυπήσουμε την καρτα, και αν μας βγαλει κοκκινο δεν πειραζει. Όλα αυτα εμενα με χτυπανε καμπανακια. Συν σε μια ερωτηση πως δηλωνουν τις παραπανω ωρες, η απαντηση που πηραμε ηταν αυτό ειναι λογιστικο απορρητο. Εγω δουλευω 7:30-16:30, δηλωμενο στο εργανη ειναι 7:40-14:20, χτυπαω κανονικα την καρτα οταν φευγω 16:30, πρασινιζει, αλλα στο ημερολογιο του εργανη, δεν μου βγαζει κατι παραπανω απο το κανονικό ωραριο που ειναι δηλωμενο. Παίζει να μαγειρευουν τα δεδομενα;
makiss8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 8 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Καλησπερα. Σημερα στο σχολασμα, πηγαμε να σκαναρουμε την καρτα. Το ταμπλετ το ειχανε κλεισει και μας ειπανε εχει προβλημα, κανει αναβάθμιση. Οταν πηγα το πρωί, σκαναρα κανονικα την καρτα. Οπως ολοι, στο σχολασμα όμως οχι, ετρεχε οταν ειχε φυγει το 50% των εργαζομενων να μας πει να χτυπήσουμε την καρτα, και αν μας βγαλει κοκκινο δεν πειραζει. Όλα αυτα εμενα με χτυπανε καμπανακια. Συν σε μια ερωτηση πως δηλωνουν τις παραπανω ωρες, η απαντηση που πηραμε ηταν αυτό ειναι λογιστικο απορρητο. Εγω δουλευω 7:30-16:30, δηλωμενο στο εργανη ειναι 7:40-14:20, χτυπαω κανονικα την καρτα οταν φευγω 16:30, πρασινιζει, αλλα στο ημερολογιο του εργανη, δεν μου βγαζει κατι παραπανω απο το κανονικό ωραριο που ειναι δηλωμενο. Παίζει να μαγειρευουν τα δεδομενα; το ημερολογιο απλα τραβαει τις ωρες που ειναι δηλωμενες στο εργανη δεν φαινεται τι ωρα σχολασες μπορουν να σου αλλαξουν το ωραριο στο ημερολογιο μονο για τις επομενες μερες και οχι αυτη που περασε τωρα δεν δειχνει μαλλον δεν συγχρονιζει η εχει θεμα το αππ
panosno1com Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 42 λεπτά πριν, makiss8 είπε το ημερολογιο απλα τραβαει τις ωρες που ειναι δηλωμενες στο εργανη δεν φαινεται τι ωρα σχολασες μπορουν να σου αλλαξουν το ωραριο στο ημερολογιο μονο για τις επομενες μερες και οχι αυτη που περασε τωρα δεν δειχνει μαλλον δεν συγχρονιζει η εχει θεμα το αππ Είμαι δηλωμένος 8-16 και αμα χτυπησω νωριτερα ή αργοτερα φαινεται το χτύπημα! Και στις υπερωριες φαίνεται, βεβαια η πρωτη ωρα δεν δηλωνεται, δειχνει 17.00 με 19.00 ξερω γω , οσο δηλωσουν.
makiss8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 20 λεπτά πριν, panosno1com είπε Είμαι δηλωμένος 8-16 και αμα χτυπησω νωριτερα ή αργοτερα φαινεται το χτύπημα! Και στις υπερωριες φαίνεται, βεβαια η πρωτη ωρα δεν δηλωνεται, δειχνει 17.00 με 19.00 ξερω γω , οσο δηλωσουν. σωστα, το χτυπημα φυσικα φαινεται, στις κινησεις καρτας, στο ημερολογιο δεν φαινεται ! σωστα οσο δηλωσουν
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει σημερα πχ 7:40 πηγαμε να χτυπησουμε καρτα και δεν το δεχτηκε εβγαλε ενα σφαλμα. Ήρθε η λογιστρια και 8:00 η ωρα μας ειπε τωρα μπορειτε να χτυπησετε την καρτα. Εμεις αν χτυπησουμε νωριτερα βγαζει σφαλμα και δεν το δεχεται. Δεν ξερω τι εχουν κανει. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2024 από Liverpool89
makiss8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Καλημερα. Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει σημερα πχ 7:40 πηγαμε να χτυπησουμε καρτα και δεν το δεχτηκε εβγαλε ενα σφαλμα. Ήρθε η λογιστρια και 8:00 η ωρα μας ειπε τωρα μπορειτε να χτυπησετε την καρτα. Εμεις αν χτυπησουμε νωριτερα βγαζει σφαλμα και δεν το δεχεται. Δεν ξερω τι εχουν κανει. σωστα αν δουλευεις 7.00 δεν περναει η καρτα 6.59 πρεπει να ειναι μετα τις 7.00
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, makiss8 είπε σωστα αν δουλευεις 7.00 δεν περναει η καρτα 6.59 πρεπει να ειναι μετα τις 7.00 Ναι αλλα εμεις την χτυπησαμε στην ωρα μας ταχα, αλλα η λογιστρια μετα μας ειπε κατα της 8 να την περάσουμε.
panosno1com Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, makiss8 είπε σωστα, το χτυπημα φυσικα φαινεται, στις κινησεις καρτας, στο ημερολογιο δεν φαινεται ! σωστα οσο δηλωσουν Εμένα φαίνεται τι ωρα με χουν δηλωσει και τι ωρα βαράω κάρτα 😕 Ποιο ημερολογιο εννοεις??
makiss8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 56 λεπτά πριν, panosno1com είπε Εμένα φαίνεται τι ωρα με χουν δηλωσει και τι ωρα βαράω κάρτα 😕 Ποιο ημερολογιο εννοεις?? ναι οντως, δουλευει καλα τo συστημα 🤣 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Ναι αλλα εμεις την χτυπησαμε στην ωρα μας ταχα, αλλα η λογιστρια μετα μας ειπε κατα της 8 να την περάσουμε. ναι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ομως, περιεργο 1
Kid2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Ερώτηση: Υπάλληλος που ουσιαστικά κάνει εξωτερικές εργασίες πχ υδραυλικές δουλειές και δεν πηγαίνει ούτε πρωί ούτε μεσημέρι στην έδρα για να χτυπήσει κάρτα.... θα μπορεί να το κάνει απομακρυσμένα; Θα το κάνει μέσα από κάποια εφαρμογή ή θα το κάνει ο εργοδότης κρατώντας το qr code του;
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 17 ώρες πριν, panosno1com είπε Εμένα φαίνεται τι ωρα με χουν δηλωσει και τι ωρα βαράω κάρτα 😕 Ποιο ημερολογιο εννοεις?? Καλημέρα. Αυτο πως το βλέπεις;
makiss8 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 17 ώρες πριν, Kid2023 είπε Ερώτηση: Υπάλληλος που ουσιαστικά κάνει εξωτερικές εργασίες πχ υδραυλικές δουλειές και δεν πηγαίνει ούτε πρωί ούτε μεσημέρι στην έδρα για να χτυπήσει κάρτα.... θα μπορεί να το κάνει απομακρυσμένα; Θα το κάνει μέσα από κάποια εφαρμογή ή θα το κάνει ο εργοδότης κρατώντας το qr code του; ναι υπαρχει επιλογη και θα σκαναρεις μονος σου απο το κινητο, πρεπει ο εργοδοτης λογιστης να σου δωσει το δικαιωμα να κανεις εισοδο εξοδο απομακρυσμενα
panosno1com Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Καλημέρα. Αυτο πως το βλέπεις; Καλημέρα! Στο myergani.gov.gr , επιλέγοντας το ημερολόγιο απ τη αριστερή στήλη
alexariz111 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν χτυπαμε την κάρτα στην αποχώρηση 2 ωρες νωρίτερα κάθε μέρα αν υπάρχει πρόβλημα με την εργανη; Είμαι 7:00 με 13:00 δηλωμένος αλλά στις 11:00 τελειώναμε την εργασία και φεύγαμε! Τώρα περιμένουμε να πάει 13:00 να χτυπήσουμε την κάρτα επειδή δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει θέμα...!! Ο εργοδότης δεν έχει πρόβλημα να φεύγουμε μόλις τελειώσουμε αλλά στην εργανη υπάρχει; Ξέρει κανείς; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2024 από alexariz111
panagiotis54 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 δεν υπαρχει θεμα με βαση τα τωρινα δεδομενα. καπου μεσα σε ολο αυτο το βιντεο το λεει αλλα ειναι πανω απο 2ωρες....λυπαμαι 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα