panosno1com Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Στις 17/2/2024 στις 7:07 ΜΜ, Silverage είπε Στο ergani.softone.gr μπαίνουμε, πατάμε "Είσοδος με SSO" και μετά έχει κουμπι "Προσέλευση" και "Αποχώρηση". Αααα καταλαβα... αρα δεν είναι site του εργανη, ειναι το λογιστικο προγραμμα softone που 《συνεργαζεται 》 με το εργανη
Silverage Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 43 λεπτά πριν, panosno1com είπε Αααα καταλαβα... αρα δεν είναι site του εργανη, ειναι το λογιστικο προγραμμα softone που 《συνεργαζεται 》 με το εργανη Ναι έχεις δίκιο, νόμιζα ότι είναι του Εργάνη. 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Με την καρτα εργασιας στις εταιριες που αναγκαζουν τους υπαλληλους τους να χτυπανε πιο μετα απο την προσελευση τι προβλέπεται, απο την μερια του υπαλληλου; Καταγγελία; Απο τι διαβασα τρωει προστιμο και ο υπάλληλος.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, arcanum είπε Απ' όσο ξέρω, ο εργοδότης είναι υπόλογος σε κυρώσεις για τη μη ορθή χρήση της ψηφιακής κάρτας. Όχι ο εργαζόμενος. Κι πως θα το καταλαβουν; Πως μπορω να δει ο υπαλληλος ποτε χτυπηθηκε η καρτα του ; Ο εργοδοτης πως εχει την δυνατότητα να εχει την καρτα στα χερια του; Γιατι χτες μοιραζανε στους υπαλληλους το qr code σε φωτοτυπια να το εχουν μαζι τους.
Grim Ripper Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2024 50 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Κι πως θα το καταλαβουν; Πως μπορω να δει ο υπαλληλος ποτε χτυπηθηκε η καρτα του ; Ο εργοδοτης πως εχει την δυνατότητα να εχει την καρτα στα χερια του; Γιατι χτες μοιραζανε στους υπαλληλους το qr code σε φωτοτυπια να το εχουν μαζι τους. Στο ημερολόγιο του Εργάνη λέει τις ώρες που χτύπησες την κάρτα.
Liverpool89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Στο ημερολόγιο μεσω του εργανη, εκτος απο το ωραριο που σε εχουν δηλωμενο, πως βλεπεις τις υπερωριες υπεργασια; Ή αυτα δεν φαινονται.
panosno1com Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 6 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Στο ημερολόγιο μεσω του εργανη, εκτος απο το ωραριο που σε εχουν δηλωμενο, πως βλεπεις τις υπερωριες υπεργασια; Ή αυτα δεν φαινονται. Μόλις σε δηλώσουν φαίνεται στο πρόγραμμα! Έχει αλλο χρώμα η υπεργασία και άλλο η/οι υπερωρία/ες Για τον υπολογιστη λεω, στο κινητό δείχνει καπως ετσι. Η υπεργασία 1η ωρα δεν χρειάζεται δήλωση 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Αρα παρανομουν. Εγω καθε μερα χτυπαω καρτα 7:40 και αποχωρηση 16:20 περιπου. Και στις δυο περιπτώσεις μου το βγαζει πρασινο. Το δηλωμενο ωραριο ειναι 7:40-14:20 στο εργανη, το οποιο δεν τηρειται. Κατι πηρε το αυτι μου πως θα δηλωνουν υπεργασια και υπερωρια για να ναι νομιμοι, αλλα με το μισθο δεν ξερω τι θα γινει. Ολα αυτα χωρις καποια ενημερωση, απλα ρωταω συνεχεια και απανταει η λογιστρια αναγκαστικα. Εμενα αυτό που δειχνει σαν αποχωρηση δεν το δειχνει πουθενα. Ακομα ειναι σε σταδιο προσαρμογης ή ολα ισχυουν κανονικα;
makiss8 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2024 στις 7:55 ΜΜ, Liverpool89 είπε Αρα παρανομουν. Εγω καθε μερα χτυπαω καρτα 7:40 και αποχωρηση 16:20 περιπου. Και στις δυο περιπτώσεις μου το βγαζει πρασινο. Το δηλωμενο ωραριο ειναι 7:40-14:20 στο εργανη, το οποιο δεν τηρειται. Κατι πηρε το αυτι μου πως θα δηλωνουν υπεργασια και υπερωρια για να ναι νομιμοι, αλλα με το μισθο δεν ξερω τι θα γινει. Ολα αυτα χωρις καποια ενημερωση, απλα ρωταω συνεχεια και απανταει η λογιστρια αναγκαστικα. Εμενα αυτό που δειχνει σαν αποχωρηση δεν το δειχνει πουθενα. Ακομα ειναι σε σταδιο προσαρμογης ή ολα ισχυουν κανονικα; ισχυουν ολα κανονικα.. απλα απο τον ιουλιο και μετα θα ξεκινησουν τα προστιμα και οι ελεγχοι υποτιθεται!! λογικα μετα τον μαιο-ιουνιο πρεπει ολοι σιγα σιγα να μαθουν να χτυπανε, να εχουν φωτο το μπαρκοουντ στο κινητο η σε χαρτι κτλ Επεξ/σία 11 Απριλίου 2024 από makiss8
panosno1com Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 10 ώρες πριν, makiss8 είπε ισχυουν ολα κανονικα.. απλα απο τον ιουλιο και μετα θα ξεκινησουν τα προστιμα και οι ελεγχοι υποτιθεται!! λογικα μετα τον μαιο-ιουνιο πρεπει ολοι σιγα σιγα να μαθουν να χτυπανε, να εχουν φωτο το μπαρκοουντ στο κινητο η σε χαρτι κτλ Η την εφαρμογη myergani στο κινητο τους....
makiss8 Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 12 ώρες πριν, panosno1com είπε Η την εφαρμογη myergani στο κινητο τους.... ναι θα εχει μεγαλη επιτυχια...
panosno1com Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, makiss8 είπε ναι θα εχει μεγαλη επιτυχια... Εχω παρατηρήσει οτι οι πιο νεοι εχουν την εφαρμογή, οι μεγαλυτεροι σε ηλικια εχουν ειτε φωτοτυπια ειτε φωτο στο κινητο ειτε το qr εκτυπωμενο και πλαστικοποιημενο Προσωπικα έχω το my ergani και για "ωρα αναγκης" το χω προσθεσει και στο πορτοφολι google 2
makiss8 Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 Δημοσ. 12 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Εχω παρατηρήσει οτι οι πιο νεοι εχουν την εφαρμογή, οι μεγαλυτεροι σε ηλικια εχουν ειτε φωτοτυπια ειτε φωτο στο κινητο ειτε το qr εκτυπωμενο και πλαστικοποιημενο Προσωπικα έχω το my ergani και για "ωρα αναγκης" το χω προσθεσει και στο πορτοφολι google ναι για τους μεγαλυτερους θελει χρονο να μην ξεχανε να σκαναρουν.. οπως ειπες αν δεν εχουν σμαρτφον αναγκαστικα εχεισ το μπαρκοουντ πανω σου
makiss8 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, Mlenko είπε Αυτό πως γίνετε τελικά , ειναι δωρεάν έτσι? ναι δωρεαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα