APapsda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2024 17 λεπτά πριν, taska2121 είπε γιατι προσφερουν ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικα. και για αυτους ειναι πιο φθηνο το boxnow. ισως βαλουν επιλογη μελοντικα να πληρωνεις κατι εξτρα για να σου ερθει σπιτι.
CakeNet Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Παρατηρώ ότι τις περισσότερες αποστολές τις αναλαμβάνει η DPD και στη συνέχεια κάνει την διανομή ανάμεσα σε BoxNow ή ACS. Μια καλή αρχή θα ήταν να απευθυνθείτε στο chat του Temu και θα θέσετε το ζήτημα, εναλλακτικά θα προσπαθούσα να επικοινωνήσω είτε με την DPD στην περίπτωση που επιθυμώ να γίνει η διανομή μέσω της ACS, είτε με την ίδια την BoxNow ώστε να ζητήσω να αλλάξουν το locker που χρησιμοποιούν για την διανομή τους.
pitspanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Παραγγελία 13/05 από temu υποτίθεται θα παραλαμβανα μέσω boxnow δεν ήρθε ποτέ..την ξαναεστειλαν 03/06 τα ίδια πάλι ακόμα περιμένω..δεν μου έχει ξανατυχει..2 δέματα να χαθήκανε?
im2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Μετά 4 παραλαβές με Boxnow και μια χαμένη, μου στέλνουν τωρα τρεις παραγγελίες με SPEEDEX, τις θεωρω χαμένες απο τώρα, μίλησα με άτομο στο chat, και μου ανάφερε οτι θα μου επιστραφούν τα χρήματα συν απο 5 ευρω ανα παραγγελία, μάλλον και αυτοί το έχουν καταλάβει, αλλά το σύστημα τους ηλεκτρονικά επιλέγει το μετάφορέα. Επίσης βλέπω καθυστερούν πολύ τις αποστολές. Θα δοκιμαστούν απο το χειμώνα που θα πάνε τα μεταφορικά στο θεό με ταβάνι τα 50 ευρω. 2
pc_master88 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Εγώ πάντως με αυτή την αλλαγή απο acs σε boxnow έχω μεγάλο πρόβλημα. ο ΤΚ είναι 61100 (Νομός Κιλκίς). Μένω σε χωριό στα 25χλμ απο την πόλη. Στο διπλανό χωριό έχει boxnow (το οποίο είναι στα 2χλμ) τα δέματα όμως αυτόματα και χωρίς να μπορώ να επιλέξω locker πάνε στο Κιλκίς. Γνωρίζει κανείς πως αλλάζει αυτό? Ευχαριστώ.
bloodraven Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω σταματήσει τις παραγγελίες για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Συνεχώς κυνηγάω τα δέματα μου στα locker της BoxNow ανα την Πόλη των Πατρών και δεν ξέρω πως το πετυχαίνουν πάντα μιλάμε πως τα στέλνουν όσο πιο μακρυά γίνεται. Τελευταία έστελνα mail στο [email protected] και ζητούσα αναδρομολόγηση, μια ~ δυο φορές έπιασε, μετά έπρεπέ να πάρω τηλέφωνο στο support της boxNow και να περιμένω να μιλήσω με εκπρόσωπο για να κάνει ανακατεύθυνση του δέματος μου. Μεγάλες οι καθυστερήσεις στα πακέτα μου λοιπόν και η Temu μου λεει βρες τα με τη ΒoxNow, και η boxNow μου λεει βρες τα με την Temu. Εν κατακλείδι: ή τα παρατάς σαν έμενα (αρκετά προϊόντα της temu μπορείς να τα βρεις φθηνότερα στο aliexpress ) ή καθε φορά που θα κλειδώνει ο αριθμός αποστολής της BoxNow στο Temu ,θα στέλνεις email στο [email protected] αναφέροντάς [αριθμό αποστολής] ,[ ονοματεπώνυμο] , [τηλέφωνο] και ζητάς αναδρομολόγηση της αποστολής στο locker της επιλογής σου (🫰). η αν καταφέρεις στο Chat να ενημερώσεις την temu για το locker που σε εξυπηρετεί , να το χρησιμοποιεί σε κάθε δέμα σου. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2024 από bloodraven 1
CakeNet Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Στις 24/6/2024 στις 12:24 ΜΜ, pc_master88 είπε Εγώ πάντως με αυτή την αλλαγή απο acs σε boxnow έχω μεγάλο πρόβλημα. ο ΤΚ είναι 61100 (Νομός Κιλκίς). Μένω σε χωριό στα 25χλμ απο την πόλη. Στο διπλανό χωριό έχει boxnow (το οποίο είναι στα 2χλμ) τα δέματα όμως αυτόματα και χωρίς να μπορώ να επιλέξω locker πάνε στο Κιλκίς. Γνωρίζει κανείς πως αλλάζει αυτό? Ευχαριστώ. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την BoxNow, λογικά θα επιδιορθωθεί από τις επόμενες παραγγελίες αφού θα το έχει μάθει πλέον το σύστημα τους. 1
hikari Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δηλαδη και η δικια μου παραγγειλια θα ετσι γιατι στο temu στην παρακολουθησει αποστολης μου το βγαζει το BOX NOW το θεμα ειναι με το κωδικο και που θα το στειλουν σε μηνυμα η στο email μου
CakeNet Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Στις 6/12/2024 στις 10:29 ΜΜ, hikari είπε Δηλαδη και η δικια μου παραγγειλια θα ετσι γιατι στο temu στην παρακολουθησει αποστολης μου το βγαζει το BOX NOW το θεμα ειναι με το κωδικο και που θα το στειλουν σε μηνυμα η στο email μου Θα σου έρθει στο email μέσω του Temu, αλλά θα το βλέπεις και στην εφαρμογή της Boxnow εφόσον την έχεις στο κινητό σου.
alextroh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δε ξέρω αν μπορώ να πω «επιτελους παραδίδουν με box now», από τη στιγμή που δε με αφήνει να επιλέξω πώς θέλω να παραλάβω. Έκανα πρόσφατα 2 παραγγελίες. Η μία έβαλα να πάει στη διεύθυνση του σπιτιού και η άλλη στη διεύθυνση της εργασίας μου. Έλαβα ειδοποίηση πώς και οι δυο παραγγελίες θα παραδόθηκαν σε box now locker. Η πρώτη παραγγελία έχει παραδοθεί σε locker που βρίσκεται 1.2 χιλιόμετρα από το σπίτι μου (ενώ υπάρχει και ένα στα 100 μέτρα και άλλο ένα στα 200 μέτρα) . Η δεύτερη, έχει παραδοθεί σε locker 980 μέτρα από τη δουλειά μου (ενώ έχει και στα 200 μέτρα). Δεν με χαλάει η box now, αρκεί να παραδίδουν κοντά ή να μου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξω τον τρόπο παράδοσης, και ας πληρώσω παραπάνω για shipping (αν και όλες οι προηγούμενες παραγγελίες μου από Temu με free shipping, παραδόθηκαν κανονικότατα στη διεύθυνση που εβαλα) 1
CakeNet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δυστυχώς το κάνουν όλες οι εταιρείες κούριερ αυτό τελευταία, είναι γεμάτα τα locker και δεν σου στέλνουν ένα μήνυμα να επιλέξεις το κοντινότερο ή βολικότερο σε σένα locker! Ακόμη κι από ελληνικό eshop που παρήγγειλα κάτι το παρέλαβα με τον ίδιο τρόπο και τους ζήτησα να το μεταφέρουν καθώς μου ήταν άβολο και τελείως αντίθετο στις κατευθύνσεις που κινούμαι.
Superior Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 πμ (επεξεργασμένο) Εχω κανει διαφορες παραγγελίες απο temu, οι μισες περιπου ηρθαν με dpd (δηλαδη acs) και πηγα στην acs της περιοχης μου και τα παρελαβα απο εκει (γιατι για να πανε στο locker της αργουσαν, και στο σπιτι συνηθως λειπουμε τις ωρες που περνανε αυτοι). Οι περιπου αλλες μισες παραγγελιες που ηρθαν με boxnow ηταν λιγο ευκολοτερο για μενα να παω στα lockers, αν και καθε φορα μου τα αλλαζαν και ετρεχα σε αλλο locker (ολα τους παντως ηταν μεσα σε μια ακτινα περιπου 2 χιλιομετρων απο το σπιτι μου... και ουτε μια φορα δεν εστειλαν στο locker που ειναι γεωγραφικα το πιο κοντινο μου !!!... λες και το κανουν επιτηδες ... αλλα απλα υποθετω οτι το συγκεκριμενο δεν θα ειχε διαθεσιμα συρταρια μεσα) Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:55 πμ από Superior
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα