l3ft3r1s Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 hour ago, methismenokotsani said: Εχω ΒΟΧ διπλα μου αρκετα Στελνουν και σε acs locker? Εχω και απο αυτο διπλα μου. Σπιτι δεν θελω να τα στειλουνε γιατι συνηθως λειπουμε ολοι Δεν ξέρω ειδικά για το temu, αλλά γενικώς για την ACS, για όλα τα δέματα, μπορείς να ζητήσεις αναδρομολόγηση σε locker μόλις φτάσει στο κατάστημα της περιοχής σου. 1 hour ago, methismenokotsani said: Αν και δεν γνωριζω αμα παιζει να δωσω τη διευθυνση της courier και να παραλαβω απο εκει!.. Αυτό παίζει όταν είσαι βέβαιος εκ των προτέρων ότι θα αποσταλεί με συγκεκριμένη courier. Το Temu που τα στέλνει κατά βούληση, παίζεις με την τύχη σου αν το κάνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerkan Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Έκανα και εγώ παραγγελία απο temu χθές για δοκιμή και ενώ δεν είχε επιλογή για να διαλέξω courier, σήμερα μου ήρθε μύνημα οτι θα παραδοθεί με box now σε κοντινή μου θυρίδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christyskal Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Εγώ δεν θέλω καθόλου το Box Now τουλάχιστον με την ACS της περιοχής μου δεύτερα έκανα την παραγγελία μου το φέραν το αργότερο την επόμενη Δευτέρα τώρα με το box now περιμένω 10 μέρες και τίποτα η αδερφή μου πήρε μια παραγγελία με ACS την ίδια μέρα και της το φέραν εχθές στο σπίτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εχω κανει 4 παραγγελιες απο Temu. Η 1η ηρθε με courier center. H 2η με DPD και acs. Η 3η εγινε 1/3 και επρεπε να ερθει 23/3 με DPD και Acs. Δεν ηρθε μεχρι 23/3και μου εκαναν πιστωση 5€. Μετα δεν ειχαν ενημερωση απο την courier για 15 μερες και μου εκαναν πιστωση ολο το ποσο και δεν εχω την παραλαβει... (απο το temu μου απαντησαν οτι εαν ερθει την κραταω κανονικα και ας εγινε επιστροφη χρηματων) Στην 4η που εβαλα προχθες μου την εβγαλε με BoxNow Επεξ/σία 2 Απριλίου από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 19 ώρες πριν, k_w_t είπε Στην 4η που εβαλα προχθες μου την εβγαλε με BoxNow το επελεξες ή το επελεξε η temu για σενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, k_w_t said: Εχω κανει 4 παραγγελιες απο Temu. Η 1η ηρθε με courier center. H 2η με DPD και acs. Η 3η εγινε 1/3 και επρεπε να ερθει 23/3 με DPD και Acs. Δεν ηρθε μεχρι 23/3και μου εκαναν πιστωση 5€. Μετα δεν ειχαν ενημερωση απο την courier για 15 μερες και μου εκαναν πιστωση ολο το ποσο και δεν εχω την παραλαβει... (απο το temu μου απαντησαν οτι εαν ερθει την κραταω κανονικα και ας εγινε επιστροφη χρηματων) Στην 4η που εβαλα προχθες μου την εβγαλε με BoxNow Οτι σου ηρθε με CC θεωρησε το μεγαλη τυχη. Εμενα απο 6 παραγγελιες ηρθαν 5 με acs και η 6η με CC η οποια εφτασε με καθυστερηση 18 ημερες(πηρα το 5ευρω αλλα οκ). Τωρα περιμενω κ εγω μια με BoxNow την οποια τη σπασανε σε 3 δεματα,βλεπωμε Επεξ/σία 3 Απριλίου από Gatilaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 20 ώρες πριν, Titos301 είπε το επελεξες ή το επελεξε η temu για σενα; Απο μονο του το TEMU αλλα ειναι στα 30μ τα lockers της BOXNOW απο την διευθυνση παραδοσης. ΥΓ. Παρελαβα και την "χαμενη" παραγγελια .... 38€ τσεπη!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου Με dpd(acs) παραλαμβάνω σε 10-12 μέρες Max στην περιοχή μου.. πρώτη φορά Boxnow, είμαστε στη 14η μέρα και ακόμα το δέμα αγνοείται.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Οπως εγραψα κ σε ενα αλλο τοπικ με boxnow παρελαβα το 2ο μισο των δεματων μου στις 28 μερες πινεζα πριν απο ΣΚ και πριν το refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eve1 Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου Είχα κάνει λίγες παραγγελίες στο temu πριν αυτό αρχίσει να συνεργάζεται με την Boxnow. Οι παραγγελίες ήρθαν όλες μέσα στο χρονικό διάστημα που είχε δηλώσει το temu με την υποβολή της παραγγελίας. Η τελευταία παραγγελία, η οποία περιείχε δωράκια για παιδικό πάρτυ, δυστυχώς ανατέθηκε στην BOXNOW. Δεν την παραλάβαμε ποτέ. To Temu είχε ενημερώσει ότι το πακέτο θα είχε φθάσει σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 18 Απριλίου. Παρακολουθούσαμε την πορεία του και στις 16 Απριλίου είδαμε ότι είχε ολοκληρωθεί και ο εκτελωνισμός - το πακέτο περίμενε τον κούριερ για παραλαβή. Τρεις μέρες μετά, την Παρασκευή 19 Απριλίου, το πακέτο δεν είχε παραληφθεί από την Boxnow. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά μαζί τους (δεν ήταν εύκολο να τους βρεις, πήρε ώρες) για να μας πουν ότι έχουν πολλή δουλειά και δεν μπορούν να ασχολούνται με το κάθε δέμα από το Temu -όταν μπορέσουν θα το στείλουν. Διαμαρτυρηθήκαμε στην Temu η οποία μας έκανε full refund. Βέβαια, αυτό που χρειαζόμασταν δεν το είχαμε. Τελικά το δέμα έφθασε Παρασκευή, 26 Απριλίου σε ένα locker. Κανένας δεν μπορούσε να το παραλάβει μέσα στις 48 ώρες περιθώριο που δίνει η boxnow. Το δέμα επιστράφηκε στην temu. Σήμερα θα εξυπηρετήσουμε φίλο που είχε επίσης κάνει παραγγελία από το Temu, την περιμένει καιρό, η boxnow παρέδωσε χθες, στις 8 το απόγευμα (Μεγάλη Πέμπτη) σε ένα locker. Ο φίλος έχει φύγει για τις διακοπές του Πάσχα (δεν γίνεται να περιμένεις τη boxnow να παραδώσει σε ένα αόριστο χρονικό διάστημα). Θα παραλάβουμε το πακέτο του γιατί διαφορετικά, σε 48 ώρες θα το στείλουν πίσω. Θεωρω ότι η boxnow προσφέρει εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες και στο βαθμό που μπορώ να την αποφύγω δε θα την χρησιμοποιήσω ποτέ. Για παράδειγμα όσο η Temu συνεργάζεται μαζί της, δε θα κάνουμε παραγγελία από εκεί. Σιγά το πράγμα θα μου πεις. Αυτή ήταν πάντως η εμπειρία μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APapsda Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 5 ώρες πριν, Eve1 είπε Σήμερα θα εξυπηρετήσουμε φίλο που είχε επίσης κάνει παραγγελία από το Temu, την περιμένει καιρό, η boxnow παρέδωσε χθες, στις 8 το απόγευμα (Μεγάλη Πέμπτη) σε ένα locker. Ο φίλος έχει φύγει για τις διακοπές του Πάσχα (δεν γίνεται να περιμένεις τη boxnow να παραδώσει σε ένα αόριστο χρονικό διάστημα). Θα παραλάβουμε το πακέτο του γιατί διαφορετικά, σε 48 ώρες θα το στείλουν πίσω. στο mail που του ηρθε καπου εχει να κανει extension... για να μην γυρισει πισω τοσο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CakeNet Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ, είναι ότι μέχρι να φτάσει στα χέρια της Boxnow το δέμα, ακολουθεί την κλασική διαδρομή μέσω της DPD. Μου έχει τύχει να έρθει εξαιρετικά γρήγορα δέμα μέσω της Boxnow και μου είχε κάνει εντύπωση η ταχύτητα, αλλά έχει τύχει να καθυστερήσει κιόλας, αλλά όλα ήταν θέμα της DPD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taska2121 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Εγώ κάθε φορα που παραγγέλνω από TEMU δεν έρχεται ένας διανομέας κούριερ να μου φέρει το δέμα στο σπίτι μου, και αναγκάζομαι να τρέχω μέχρι τη θυρίδα BOX NOW που είναι 30' απ' το σπίτι μου και άλλα 30' για να επιστρέψω σπίτι. δε γίνεται πια αυτό το πράμα, γιατί δεν το φέρνουν acs/ελτα/γενικη ταχ/κη, και πρεπει να περπατάω 1 ώρα για ένα κωλοδεμα, ας μου απαντησει καποιος. για αυτο δεν αξιζει να παιρνεις απο temu γιατι δεν εχει διανομεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 11 ώρες πριν, taska2121 είπε Εγώ κάθε φορα που παραγγέλνω από TEMU δεν έρχεται ένας διανομέας κούριερ να μου φέρει το δέμα στο σπίτι μου, και αναγκάζομαι να τρέχω μέχρι τη θυρίδα BOX NOW που είναι 30' απ' το σπίτι μου και άλλα 30' για να επιστρέψω σπίτι. δε γίνεται πια αυτό το πράμα, γιατί δεν το φέρνουν acs/ελτα/γενικη ταχ/κη, και πρεπει να περπατάω 1 ώρα για ένα κωλοδεμα, ας μου απαντησει καποιος. για αυτο δεν αξιζει να παιρνεις απο temu γιατι δεν εχει διανομεις Μια από τα ίδια.... Έχω θυρίδα ΒΟΧ στα 3 λεπτά από το σπίτι μου και μου τα στέλνουν σε ΒΟΧ (πήγαινε-έλα) 30-40 λεπτά διαδρομή... Έχω σκεφτεί να αλλάξω ΤΚ (μιας και είμαι επαρχία, αλλά σκέφτομαι μην θέλω κανένα 2 Ώρο μετά 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taska2121 Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 3/5/2024 στις 6:40 ΜΜ, APapsda είπε Μα γιατί δεν τα φέρνουν κούριερ τα δέματα, εντάξει, αν ήταν κοντά οι θυρίδες της BOX NOW να πω εντάξει είναι και πιο φιλικά στο περιβάλλον, αλλά όχι να περπατάω μέσ το λιοπίρι 30' και άλλα 30' για να γυρίσω σπίτι οπότε 1 ώρα περπάτημα. θα έπρεπε η TEMU να μας έχει επιλογή θελετε BOX NOW ή ACS ή όποια άλλη μεταφορική ΕΛΤΑ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα