Gamers_st Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας και καλή Χρονιά! Θα ήθελα να κάνω μια ερωτήση όταν καλούν στο σταθερό μου θα ήθελα να παίζει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Πως γίνεται αυτό γνωρίζεται; τι πρέπει να αγορασούμε; Έχω πρόγραμμα σταθερής και κινητής από την Vodafone (Αυτή έχουν μια Cloud λύση αλλά δεν συμφέρει γιατί εγώ το θέλω μόνο για 1 ή 2 συσκευές όχι παραπάνω). Σας ευχαριστώ πολύ όλους! 😀 *Η ερώτηση αφορά φίλο μου που προσπαθούμε να βρούμε τόσο καίρο μια λύση οικονομική. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου από Gamers_st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Πάρε ένα fritzbox με δυνατότητα τηλεφωνίας. Υπάρχει η δυνατότητα δύο μηνυμάτων, ένα που να προηγείται της ηχογράφησης και ένα ενημερωτικό. Μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένα από το ebay λχ Ουσιαστικά είναι ένα υπορυπώδες τηλεφωνικό κέντρο, με περιορισμένες δυνατότητες και αρκετές ευκολίες (ειδοποίηση για αναπάντητες κλήσεις - αποστολή ηχογραφημένου μηνύματος με email) κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gamers_st Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, elio_1 είπε Πάρε ένα fritzbox με δυνατότητα τηλεφωνίας. Υπάρχει η δυνατότητα δύο μηνυμάτων, ένα που να προηγείται της ηχογράφησης και ένα ενημερωτικό. Μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένα από το ebay λχ Ουσιαστικά είναι ένα υπορυπώδες τηλεφωνικό κέντρο, με περιορισμένες δυνατότητες και αρκετές ευκολίες (ειδοποίηση για αναπάντητες κλήσεις - αποστολή ηχογραφημένου μηνύματος με email) κλπ Σε ευχαριστώ. Υπάρχει κάτι άλλο μήπως που γνωρίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, Gamers_st είπε Σε ευχαριστώ. Υπάρχει κάτι άλλο μήπως που γνωρίζεις; https://en.avm.de/service/knowledge-base/dok/FRITZ-Box-7590/6_Setting-up-and-using-the-FRITZ-Box-answering-machine/ εδώ μπορείς να δεις τις πληροφορίες για το 7590 Παρόμοιες είναι και για πιο παλιά μοντέλα (7490 ή 7390) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) @Gamers_st Σου παραθέτω την απάντηση εδώ στο pm που μου έστειλες: Αυτή τη στιγμή όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή τι ακούει κάποιος που σε καλεί; Αν ακούγεται μήνυμα από τον πάροχο "μην κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατειλημμένου" δεν είναι θέμα κέντρου αλλά το ότι έχεις μια τηλεφωνική γραμμή. Μια σημείωση. Το 7430 έχει μια τηλεφωνική έξοδο για αναλογική συσκευή. https://en.avm.de/service/knowledge-base/dok/FRITZ-Box-7430/1634_Number-of-telephony-and-DECT-devices-that-can-be-used-with-the-FRITZ-Box/ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από elio_1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gamers_st Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Στις 16/1/2024 στις 6:55 ΠΜ, elio_1 είπε @Gamers_st Σου παραθέτω την απάντηση εδώ στο pm που μου έστειλες: Αυτή τη στιγμή όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή τι ακούει κάποιος που σε καλεί; Αν ακούγεται μήνυμα από τον πάροχο "μην κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατειλημμένου" δεν είναι θέμα κέντρου αλλά το ότι έχεις μια τηλεφωνική γραμμή. Μια σημείωση. Το 7430 έχει μια τηλεφωνική έξοδο για αναλογική συσκευή. https://en.avm.de/service/knowledge-base/dok/FRITZ-Box-7430/1634_Number-of-telephony-and-DECT-devices-that-can-be-used-with-the-FRITZ-Box/ Σε ευχαριστώ πολύ για το αναλυτικό που μου έστειλες το εκτιμώ. Εγώ έχω το πρόγραμμα Vodafone One Net Office ( VDSL 50Mbps ) και έχω αγοράσει το Fritz!Box 7390 θα μπορώ να συνδέσω και τα 2 ασύρματα σταθερά Panasonic KX-TG1611; Σε ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Όπως μπορείς να δεις στο πιο πάνω link το 7390 μπορεί να δεχθεί μέχρι 6 dect συσκευές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gamers_st Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, elio_1 είπε Όπως μπορείς να δεις στο πιο πάνω link το 7390 μπορεί να δεχθεί μέχρι 6 dect συσκευές. Ναι το είδα. Σχετικά με το πρόγραμμα Vodafone που έχω είναι εντάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δεν έχει σχέση το πρόγραμμα. Αυτό αφορά την ταχύτητα της σύνδεσης και τους τηλεφωνικούς αριθμούς που έχεις. Οι τηλεφωνικές συσκευές συνδέονται με το fritz και το τελευταίο διαχειρίζεται τις κλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gamers_st Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, elio_1 είπε Δεν έχει σχέση το πρόγραμμα. Αυτό αφορά την ταχύτητα της σύνδεσης και τους τηλεφωνικούς αριθμούς που έχεις. Οι τηλεφωνικές συσκευές συνδέονται με το fritz και το τελευταίο διαχειρίζεται τις κλήσεις. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου. Το περιμένω να έρθει σύντομα. Καλό υπόλοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gamers_st Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2024 στις 4:39 ΠΜ, elio_1 είπε Δεν έχει σχέση το πρόγραμμα. Αυτό αφορά την ταχύτητα της σύνδεσης και τους τηλεφωνικούς αριθμούς που έχεις. Οι τηλεφωνικές συσκευές συνδέονται με το fritz και το τελευταίο διαχειρίζεται τις κλήσεις. Καλησπέρα φίλε μου! Ήρθε το Fritz. Να ρωτήσω αυτό το καλώδιο τι το κάνω; χρειάζομαι Adaptor; από ότι έψαξα αυτό λέγεται TAE Kabel. Σε ευχαριστώ πολύ! Χρειάζομαι κάτι τέτοιο ή όχι; το πρώτο ή το δεύτερο link; https://www.ebay.com/itm/166040908002?hash=item26a8cf30e2%3Ag%3AEnEAAOSwDEtkP~TK&amdata=enc%3AAQAIAAAA8PCjfPWiRMUjazxqi2BNtPmZlmd4QTc4iRqQyRCC%2FbZd8e0fZN9ca5ysyQblOrl6eh0sAfc5XBd3wiLeke0YpcCJOUEHgh%2FfZnpq%2FuPGLDPwh8C5VVAlOOaV3aK7MnZ2B%2F%2FJ5tt3rSdMQEy%2FcrKQ7i999d2lGYlafJSHEgXCrAbYODEECPcfgfMDEb6aTw6bbQfJLrduTWlmeCorvhuB7dtem2GeWKNcsVSU5RScpfA3O9MKphUO6n7Cm1vYryypwykjXUxfcNMeS2mc6eQHKSsDCuA%2BtiQrbXXgiyuHYNx29LgUp3MuxSxwJcBw7%2BXsDg%3D%3D|tkp%3ABk9SR_Cxn56xYw&LH_BIN=1 Ή https://www.ebay.com/itm/156039700413?hash=item2454b0dfbd%3Ag%3ArCMAAOSw3NhkQV7i&amdata=enc%3AAQAIAAAA0Ffark7OSXYGQlLeeUyI0Q6KUusT5FUcKjV%2FYKH5KVBkxL9A4BXt4kFHyYOVTTPSNftC%2BC1FXQRBDIEgOgB5QLskD9t06RaN69qiKZBd9CWm4DVJ7EY28mh7ZqHlFIWNZ6GyqvW3I2lvHaX1ZyCoxfdvFXI4Kiga2JLjBKz9tUpKhDQi2hONV5kON2AX2cZkbwnhTgEpZxSzu0%2FbhKRSnkg3ciX%2FzPXcoly4VZPpGywDS7l3cQJXSU%2F9Y6nty95RAHc57gB%2B2m7tk1I6P8ysT1U%3D|tkp%3ABk9SR_Kxn56xYw&LH_BIN=1 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από Gamers_st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Το ΤΑΕ είναι για σύνδεση με τη γερμανική τηλεφωνία Το άεχει γράψει παλιότερα ο @jkoukos https://www.adslgr.com/forum/threads/982062-AVM-FRITZ!-Box-7590?p=6280799#post6280799 Ειδικότερα: https://en.wikipedia.org/wiki/TAE_connector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα