manos9988 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Καλησπέρα. Εγώ ψάχνω κάποια υπηρεσία all in one pos που να κάνει διασύνδεση με viva για υπαίθριες αγορές. Είδα το https://www.pelatologio.gr/cloudtameiaki.php αλλά το ετήσιο κόστος 385 ευρώ είναι αρκετά μεγάλο. Μια άλλη λύση που παρουσιάζεται στην ΑΑΔΕ είναι https://www.simplycloud.gr Έχει εμπειρία κανείς πάνω σε all in one pos? ή έχει να προτείνει κάτι που θα μπορούσε να δουλέψει για μη σταθερή έδρα?
xristoforos007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Παλεύω εδώ και ένα μήνα με VIVA και τον προμηθευτή της ταμειακής μου ο οποίος λεει πως δεν μπορεί να συνδέσει το softPOS, ενώ η viva λέει γίνεται. Στο τηλ κέντρο της ΑΔΔΕ δεν εχουν ιδέα, η απάντησή τους ήταν "πραγματικά δεν ξέρω τι να σας πω, στείλτε μήνυμα". Στο μήνυμα η απάντηση ήταν περίμενε.. (μέχρι να φάω πρόστιμο λογικά γιατί αυτοί ήμαστε σαν χώρα) Χάνω πολύτημο χρόνο αντι να δουλεύω στην επιχείρησή μου, κάθομαι και ασχολούμε με χαρτούρες που πραγματικα σαν ESHOP δεν μου χριάζεται καν το POS δλδ wtf.
mountzou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Υπάρχει κανένα νέο update σχετικά με αναβάθμιση του softPOS της ePay ? Υποστηρίζει διασύνδεση με ταμειακή ;
1comment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Ζητήστε από τη βιβα να σας τα αντικαταστήσει με ενσύρματο pos. Θα έπρεπε να το είχατε κάνει καιρό τώρα.
manos9988 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Είναι κανείς άλλος που ακόμη δεν του έχει εκδοθεί το voucher;
4saken Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Δημοσ. 15 Απριλίου 2024 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, στα softpos (εχω της Πειραιως το epay) στελνουμε πακετο οπως στα κανονικα pos?
Koctarac Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Στις 19/3/2024 στις 6:05 ΜΜ, manos9988 είπε Έχει εμπειρία κανείς πάνω σε all in one pos? ή έχει να προτείνει κάτι που θα μπορούσε να δουλέψει για μη σταθερή έδρα? Καλησπέρα φιλέ,ψάξε το GoTAMEIAKH της softone,η ετήσια συνδρομή ειναι στα 221€ τελική.πάρε τηλέφωνο την Infostep αν ακόμα ψαχνεις
ss42ss Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 Δημοσ. 23 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2024 στις 6:05 ΜΜ, manos9988 είπε Καλησπέρα. Εγώ ψάχνω κάποια υπηρεσία all in one pos που να κάνει διασύνδεση με viva για υπαίθριες αγορές. Είδα το https://www.pelatologio.gr/cloudtameiaki.php αλλά το ετήσιο κόστος 385 ευρώ είναι αρκετά μεγάλο. Μια άλλη λύση που παρουσιάζεται στην ΑΑΔΕ είναι https://www.simplycloud.gr Έχει εμπειρία κανείς πάνω σε all in one pos? ή έχει να προτείνει κάτι που θα μπορούσε να δουλέψει για μη σταθερή έδρα? Simplycloud έχει ο πατέρας μου στην λαϊκή με softpos viva wallet, στον ένα μήνα λειτουργίας που το χρησιμοποιεί δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Η τιμή του αν θυμαμαι καλά στα 240€ για δυο χρόνια Επεξ/σία 23 Μαΐου 2024 από ss42ss
manos9988 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να επαληθεύσουμε μέσω της ΑΑΔΕ ότι η διασύνδεση pos σε all in one σύστημα έχει γίνει με επιτυχία; Έχω καιρό γυρίσει σε all-in-one αλλά πήρα μνμ από την ΑΑΔΕ του τύπου δεν έχετε διασυνδέσει το ταμειακό σας σύστημα με το/τα τερματικά POS. Προχθές ο παροχος μου έστειλε οδηγίες του τι να κάνω στην εφαρμογή για να γίνει η σύνδεση αλλά θέλω να επαληθεύσω ότι όλα είναι σωστά. Από τότε βέβαια δεν έχω ξαναπάρει μνμ από την ΑΑΔΕ αλλά φύλαγε τα ρούχα σου...
manos9988 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Έχει πάρει κανείς άλλος πάλι μνμ από την ΑΑΔΕ ότι χρειάζεται να κάνει διασύνδεση ενώ την έχει ήδη κάνει και τυπώνει αποδείξεις κανονικά; Σήμερα πάλι μου ήρθε μνμ. Πήρα τον πάροχο και μου είπε ότι αν βγαίνει η απόδειξη είναι συνδεδεμένο.
Charismo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, manos9988 said: Έχει πάρει κανείς άλλος πάλι μνμ από την ΑΑΔΕ ότι χρειάζεται να κάνει διασύνδεση ενώ την έχει ήδη κάνει και τυπώνει αποδείξεις κανονικά; Σήμερα πάλι μου ήρθε μνμ. Πήρα τον πάροχο και μου είπε ότι αν βγαίνει η απόδειξη είναι συνδεδεμένο. Πήγε μαζικά σε πολλούς και κλασικά έχει μια υποσημείωση πως αν έχετε ήδη κάνει τη σύνδεση αγνοείστε το παρόν μήνυμα. Ούτε να κάνουν φιλτράρισμα και έλεγχο από την πλευρά τους δεν είναι ικανοί. Σου στέλνουν ίσα ίσα για να πανικοβληθείς και να καλείς από εδώ και από εκεί να ρωτάς αν είσαι νόμιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα