@ngelos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας όλους και καλή χρονιά, προσπάθησα να βγάλω βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας για να κάνω μεταβίβαση το αυτοκίνητο μου αλλά μου γράφει ότι πρέπει να πάω από την ΔΟΥ. Σε ένα ψάξιμο που έκανα μου έχει απλήρωτα τα τέλη του 2019 και ότι πρέπει να πληρώσω 400 ευρώ (μαζί με πρόστιμο λογικά διότι τα τέλη είναι 240). Το θέμα είναι πως το 2019 είχα σε ακινησία το αυτοκίνητο αλλά τον Οκτώβριο του ίδιου έτους πήρα πίσω τις πινακίδες πληρώνοντας 3+1 μήνες (80 ευρώ). Έχω το χαρτί που πλήρωσα. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει όντως να πληρώσω αυτά τα 400 ευρώ είναι αν είναι λάθος της εφορίας; Θα πάω και από την εφορία αλλά βρίσκομαι μακριά και πρέπει να κάνω ταξίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 24 minutes ago, @ngelos said: Καλησπέρα σας όλους και καλή χρονιά, προσπάθησα να βγάλω βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας για να κάνω μεταβίβαση το αυτοκίνητο μου αλλά μου γράφει ότι πρέπει να πάω από την ΔΟΥ. Σε ένα ψάξιμο που έκανα μου έχει απλήρωτα τα τέλη του 2019 και ότι πρέπει να πληρώσω 400 ευρώ (μαζί με πρόστιμο λογικά διότι τα τέλη είναι 240). Το θέμα είναι πως το 2019 είχα σε ακινησία το αυτοκίνητο αλλά τον Οκτώβριο του ίδιου έτους πήρα πίσω τις πινακίδες πληρώνοντας 3+1 μήνες (80 ευρώ). Έχω το χαρτί που πλήρωσα. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει όντως να πληρώσω αυτά τα 400 ευρώ είναι αν είναι λάθος της εφορίας; Θα πάω και από την εφορία αλλά βρίσκομαι μακριά και πρέπει να κάνω ταξίδι... Αν όντως είναι λάθος της εφορίας όπως λες, τότε δεν θα τα πληρώσεις. Εκτός από το χαρτί που πλήρωσες, έχεις και τη βεβαίωση ακινησίας σπό την οποία προκύπτει ότι από Γενάρη έως και Οκτώβρη 2019 ήταν σε ακινησία; Αν θέλεις δοκίμασε να κάνεις ένα τηλέφωνο στην εφορία, αν και δύσκολο να βγει άκρη μέσω τηλεφώνου δεν χάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα