Nikos3254 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Καλησπέρα στην ομάδα! Χθες μου άνοιξαν το αυτοκίνητο και μου πήραν μόνο τα βιβλία σου service και το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Δυστυχώς λόγω αλλαγής πόλεων τα service τα έχω κάνει σε διαφορετικά συνεργεία παρόλα αυτά έχω τα τιμολόγια. Ήθελα να ρωτήσω βιβλίο service της Opel μπορώ να αγοράσω από κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Χθες μου άνοιξαν το αυτοκίνητο και μου πήραν μόνο τα βιβλία σου service και το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Δυστυχώς λόγω αλλαγής πόλεων τα service τα έχω κάνει σε διαφορετικά συνεργεία παρόλα αυτά έχω τα τιμολόγια. Ήθελα να ρωτήσω βιβλίο service της Opel μπορώ να αγοράσω από κάπου? Η όπελ θα έχει.Ρώτησε τους αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
northjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε βιβλίο service της Opel μπορώ να αγοράσω από κάπου? Από όσα γνωρίζω δεν πωλούνται βιβλία service καμιάς αυτοκινητοβιομηχανίας. Το κάθε αυτοκίνητο έχει ένα και μοναδικό βιβλίο service όπου συνήθως στην πρώτη σελίδα αναγράφεται ο αριθμός πλαισίου και άλλες πληροφορίες του οχήματος (με barcode) ενώ αρκετά έχουν πλέον μόνο ηλεκτρονικό book service. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν τόσα μεταχειρισμένα με «χαμένο» βιβλίο service... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Nikos3254 είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Χθες μου άνοιξαν το αυτοκίνητο και μου πήραν μόνο τα βιβλία σου service και το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Δυστυχώς λόγω αλλαγής πόλεων τα service τα έχω κάνει σε διαφορετικά συνεργεία παρόλα αυτά έχω τα τιμολόγια. Ήθελα να ρωτήσω βιβλίο service της Opel μπορώ να αγοράσω από κάπου? Τι αμάξι ήταν εάν γίνοταν σε επίσημο ή εξουσιοδοτημένο με αριθμό πλαισίου να σου στείλουν το ιστορικό συντήρησης Αλλιως σκέτα βιβλία δε πωλούνται ξεχωριστα απο οσο γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα