komhs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία. Έχω το tablet του θέματος με android 4.4.2 (kernel 3.0.31.2629196) που λόγο παλαιότητας λειτουργικού έχει πλέον άπειρα προβλήματα. Πχ μέχρι να ανοίξει μια σελίδα φτιάχνεις καφέ και το play store όταν πας να κατεβάσεις κάτι σου βγάζει ότι είσαι εκτός σύνδεσης (εννοείτε ότι έχω κάνει σύνδεση σε λογαριασμό google) Υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστεί νεότερο android ή και linux (αν παίζει αυτό) ώστε να ανοίγει τουλάχιστον σελίδες στο internet και το playstore; Ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, komhs είπε Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία. Έχω το tablet του θέματος με android 4.4.2 (kernel 3.0.31.2629196) που λόγο παλαιότητας λειτουργικού έχει πλέον άπειρα προβλήματα. Πχ μέχρι να ανοίξει μια σελίδα φτιάχνεις καφέ και το play store όταν πας να κατεβάσεις κάτι σου βγάζει ότι είσαι εκτός σύνδεσης (εννοείτε ότι έχω κάνει σύνδεση σε λογαριασμό google) Υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστεί νεότερο android ή και linux (αν παίζει αυτό) ώστε να ανοίγει τουλάχιστον σελίδες στο internet και το playstore; Ευχαριστώ Αυτά τα τάμπλετ θέλουν ανακύκλωση. Επίσης και οδηγώ να σου δώσουμε για ρουταρισμα και εάν έχει βγει κάτι νεότερο πάλι τα ίδια θα έχεις. Υ.Γ στα Android δεν μπαίνουν τα linux τι τα πέρασες υπολογιστή 😏
KyrGR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δεν νομίζω να χρειάζεται root στα παλιά Samsung https://xdaforums.com/t/recovery-twrp-3-1-1-x-for-t31x.2619518/ Τα bliss είναι τα καλύτερα ρομ για samsung https://androidfilehost.com/?fid=24566466246344802 1
komhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, GATE123 είπε Αυτά τα τάμπλετ θέλουν ανακύκλωση. Επίσης και οδηγώ να σου δώσουμε για ρουταρισμα και εάν έχει βγει κάτι νεότερο πάλι τα ίδια θα έχεις. Υ.Γ στα Android δεν μπαίνουν τα linux τι τα πέρασες υπολογιστή 😏 Ο Πυρήνας του android καθαρό linux είναι, οπότε γιατί όχι;
GATE123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, komhs είπε Ο Πυρήνας του android καθαρό linux είναι, οπότε γιατί όχι; Γιατί απλούστατα ΔΕΝ γίνεται.
komhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Στις 15/1/2024 στις 8:38 ΜΜ, GATE123 είπε Γιατί απλούστατα ΔΕΝ γίνεται. Ψάξτο στο google και θα δεις ότι γίνεται, η ερώτηση έγινε μήπως κάποιος από εδώ μέσα το έχει κάνει.
KyrGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, komhs είπε Ψάξτο στο google και θα δεις ότι γίνεται, η ερώτηση έγινε μήπως κάποιος από εδώ μέσα το έχει κάνει. Στις 15/1/2024 στις 12:14 ΜΜ, komhs είπε Αν τον βρεις και το έκανε σε μη Intel συσκευή θα ήθελα να του σφίξω το χέρι.
GATE123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, komhs είπε Ψάξτο στο google και θα δεις ότι γίνεται, η ερώτηση έγινε μήπως κάποιος από εδώ μέσα το έχει κάνει. Καλά ότι πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα