Προς το περιεχόμενο

Galaxy Tab 3 (SM-T310)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία.

Έχω το tablet του θέματος με android 4.4.2 (kernel 3.0.31.2629196) που λόγο παλαιότητας λειτουργικού έχει πλέον άπειρα προβλήματα. 

Πχ μέχρι να ανοίξει μια σελίδα φτιάχνεις καφέ και το play store όταν πας να κατεβάσεις κάτι σου βγάζει ότι είσαι εκτός σύνδεσης (εννοείτε ότι έχω κάνει σύνδεση σε λογαριασμό google) 

Υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστεί νεότερο android ή και linux (αν παίζει αυτό) ώστε να ανοίγει τουλάχιστον σελίδες στο internet και το playstore;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
11 ώρες πριν, komhs είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία.

Έχω το tablet του θέματος με android 4.4.2 (kernel 3.0.31.2629196) που λόγο παλαιότητας λειτουργικού έχει πλέον άπειρα προβλήματα. 

Πχ μέχρι να ανοίξει μια σελίδα φτιάχνεις καφέ και το play store όταν πας να κατεβάσεις κάτι σου βγάζει ότι είσαι εκτός σύνδεσης (εννοείτε ότι έχω κάνει σύνδεση σε λογαριασμό google) 

Υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστεί νεότερο android ή και linux (αν παίζει αυτό) ώστε να ανοίγει τουλάχιστον σελίδες στο internet και το playstore;

Ευχαριστώ

Αυτά τα τάμπλετ θέλουν ανακύκλωση.

Επίσης και οδηγώ να σου δώσουμε για ρουταρισμα και εάν έχει βγει κάτι νεότερο πάλι τα ίδια θα έχεις.

Υ.Γ στα Android δεν μπαίνουν τα linux τι τα πέρασες υπολογιστή 😏

Δημοσ.
16 ώρες πριν, GATE123 είπε

Αυτά τα τάμπλετ θέλουν ανακύκλωση.

Επίσης και οδηγώ να σου δώσουμε για ρουταρισμα και εάν έχει βγει κάτι νεότερο πάλι τα ίδια θα έχεις.

Υ.Γ στα Android δεν μπαίνουν τα linux τι τα πέρασες υπολογιστή 😏

Ο Πυρήνας του android καθαρό linux είναι, οπότε γιατί όχι; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, komhs είπε

Ο Πυρήνας του android καθαρό linux είναι, οπότε γιατί όχι; 

Γιατί απλούστατα ΔΕΝ γίνεται.

Δημοσ.
Στις 15/1/2024 στις 8:38 ΜΜ, GATE123 είπε

Γιατί απλούστατα ΔΕΝ γίνεται.

Ψάξτο στο google και θα δεις ότι γίνεται, η ερώτηση έγινε μήπως κάποιος από εδώ μέσα το έχει κάνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, komhs είπε

Ψάξτο στο google και θα δεις ότι γίνεται, η ερώτηση έγινε μήπως κάποιος από εδώ μέσα το έχει κάνει.

Στις 15/1/2024 στις 12:14 ΜΜ, komhs είπε

Αν τον βρεις και το έκανε σε μη Intel συσκευή θα ήθελα να του σφίξω το χέρι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, komhs είπε

Καλά ότι πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...